АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...

Мнение от Димо Генчев »

ОК.
И аз няма да пиша, тя така или иначе се поизроди, както много други, за съжаление.
Успех!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Ей !!! Като стане въпрос за коли и жени, специалисти дал господ. Повече и от китайците сме :lol:
Все пак има участник налучкал верния отговор:
най-хубавата кола на света е фолксфагин
:wink:
Само че, е трябвало и Ауди да спомене. Мерцедес е друга бира за това не го споменавам. А за италианските. :vom:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

МНОГО МЕ РАДВАТЕ ЧЕСНО КАЗАНО :D :D :D :D :D :D :D ... Чета темата с най-голям интерес, и всеки ден преглеждам обявите за коли, скоро ще се върна и ще пристъря към търсене пък в крайна сметка ще е каквото дойде...
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ивко да съ уметна все пак че кат гледам забравяш нещо :wink: При покупка на кола ( в случая примерно Алфетка ) за 8000лв. ще трябва да си заделиш още минимум 2000лв. за странични дейности как каско , гражданска , прехвърляне/номера , първоначално обслужване ( ремъци , ролки , филтри , масло ) та тъй :wink:

За Ауди и Мерцедес не се говори в темата :lol: Едно че колите коит ловят птички от тия марки са малко трудно достъпни за тези суми , второ ще требва да добави още минимум 500 - 800лв. за първоначалното обслужване над погоре упоменатите :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Павка аз това ми е ясно, алфата именно затова съм се спрял на нея щото не е 8 000 а около 6 -6500, модел 1999 около 120 000 км, голяма кола удобна за далечен път, и за пичеловка :ANAL: :finga: а за риболов пак става има доста места дето се стига само по асфалт , но се някога трябва да се земе кола няма как ...Гледам едно ауди а4 продават 105 000 км ама чак Благоевград 8900 ама ще бият малко надолу и то 100% не е на 105 000 ама...в крайна сметка нямам пари за нова кола а и секи си купува старичка... :rolleyes:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ако верно си вземеш Алфа то помни основно това - пази картера !

Павел Иванов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

IVKOPIVKO написа:1999 около 120 000 км,
Къде ги намирате такива коли бере хора.... по на 8-10 години и всички на 100 000 -120 000 хилки :lol:
Да речем че правим по 50 хилки на година.... :lol: математиката прави по около 500 000 километърчета европейско каране ( а Хорицата карат....)
Та ако случиш на автомобил от читав и грижовен стопанин нема грижа..... колата не се разваля от каране а от стоене!!!
Отваряй си очите, че козметиката по фейса я правят уникална.... много са задобрели :lol:

И сега една гатанка за колигите!
Да кажем... кола карана от Дама 8 години в градове като София, Берлин или Милано.... на 100 000 км.
и кола карана 8 години между Берлин и Борна примерно.... на 500 000 км.
Какво аджаба би си купил Боса :smt017
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

AL KAPONE написа:
IVKOPIVKO написа:1999 около 120 000 км,
Къде ги намирате такива коли бере хора.... по на 8-10 години и всички на 100 000 -120 000 хилки :lol:

Един стар търговец на коли от Перник,каза че на всички коли връщат километража.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

По традиция , всички внесени коли са карани от бабички,дето само ходят да си вземат пенсията с тях.Дори чух за мотоциклет "Сузуки-Катана" ,дето пак от баба-пенсионерка бил купен. :D :D :D :D :D Дизелите /по правило/ са били в гараж с парно отопление. :wink: :wink: :wink:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

на мноого места сьм твьрдял-не искам с никой да споря,просто мое мнение:няма марка дето да не сьм карал(без бентли,ламборджини и пр-но това не са "коли",това са глезотии :D ),след наблюденията ми от около 100 коли и близо 500 000-600-000 км из пзтищата ,без да сьм автомонтьор сьм стигнал до извода,че всичко,след 1998 -маааксимум граница,е пьлно лайно и боклук.това явление впрочем се наблюдава при всякаква техника,та дори и при макарите,вьдиците и пр.имам чувство,че политиката на световните производители е всичко да се чупи на третата година,че да си вземеш ново.на детето ми колелата се изпочупиха за полвин година,а аз мойто балканче навремето го карах над 10г и сам си го поправях,а не мина малко километри,вервайте ми:).всичко бька от електроники,чипове и секви простотии и не дай си боже нещо да му стане-ако колата е нова почва едно чакане за доставка на части от чужбина,едно висене по фирмени сервизи,кьдето работят само невежи,за 22 до 56лв(балканстар) на час и пр.ако па е стара колата-снабдяването с резервната част ще ти струва едва ли не колкото самата кола.няма оправия и това си е.все пак,моя сьвет е немска кола,произведена от 1995,до 1998,без турбо и секви други екстри-само ц централно,музика и климатик,ама да не е форд :D :D :D или японска-от сьщите години-те не се чупят поне,ама счупят ли се....един фар за тойота авенсис е 260лв.аз лично,след като стегна и разкарам гадния фиат сьм се насочил кьм фолксваген.Т4 или каравел.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

5кила написа:...сьм стигнал до извода,че всичко,след 1998 -маааксимум граница,е пьлно лайно и боклук.това явление впрочем се наблюдава при всякаква техника,та дори и при макарите,вьдиците и пр.....един фар за тойота авенсис е 260лв....

....... явно критерийте по които пазаруваш стоки произведени след тия години са ти силно занижени и оттам натам проблемите :lol: все пак нали знаеш че Тойота е повече Японска отколкото Турска , Хонда е повече Японска отколкото Английска и т.н. та до туй че Дайва Сертейт е повече Японска отколкото Тайванска :lol: .........то ако още не знаеш след като арбайтеше по разни застрахователни компании то освен ГО има и Каско та какво тук значи некъф си фар :roll:

Павел Иванов
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ивко ето едно предложение и от мен.Всичко си е от всякъде Рено и е на добра цена,а най вече "гази"дълбоко,е не е пичеловка,но за годините си е мноо добре!

Изображение
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ммммммммм , тая Дачия е емблематична за Рено как Фолсваген Транспортер за Фолсваген :lol: Една от малкото коли които при карш тестовете при сблъсък в бетонна стена със 60 км/ч двигателят и отива на задната седалка :? То добре ако се блъсне все пак човек в стена , се би могло до оживее един от пасажерите ( ако са петима щото ако са между един и четри нема голема вероятност ) ама представяш ли си как би изглеждал сблъсъка ако и насрещната кола се движи с 60 км/ч :roll: Ми и петият човек нема шанс колкото и другите пасажери да омекотяват удара :?

Павел Иванов
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Сори,Павка ама аз предложих само като цена,години и леко офроуд.За това,че при удар става с заден двигател не знаех и за това на момента си оттелям предложението.

п.с.не карам рено!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Абе едно А4 ще земем сия ...скъпо или не...кола почти без недостатъци, пичеловка и риболовка.... :finga:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”