Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Некоректност
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Некоректност
ООООО,извинявай Г-Н 6000 мнения,много моля за извинение и колко абе кво се хващам с теб,като си знам,ама айде от мен да минеMarco Polo написа:Гледам си, ти не се бой.butnik написа:Не ми се занимава с тях,гледай си в канчето и си пиши тамА къде и какво да пиша... Може ли сам да реша, а?
И който не иска да се занимава с тях - никой не ги кара насила, нали? И когато там някой спомене ТОЗИ форум по начин, по който разни хора оттук споменават ОНЗИ - отнасям се с тях по същия начин!![]()
Колкото до това кои точно са знаещите, можещите, спамещите, псуващите, заплашващите и всякакви други подобни елементи... Ами въпрос на гледа точка, казал "намсикойси" и направил "намсиквоси"...
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- genadios
- научил се да хвърля
БутНИК, незнам защо си спрял да пишеш, ама Аз незнам нито един твой т.нар. "труд" в "оня" форумbutnik написа:Да ти обяснявам ли аз защо спрях да пиша там,а.Защото в този форум са повече знаещите и можещите, а не надути пуяци които разбират от компютриНе ми се занимава с тях,гледай си в канчето и си пиши там

Ако човек иска да помага на другите, или да намира нови приятели, то не би трябвало да се интересува в кой форум се случва това

Поздрави!
- barutchiata ©
- Администратор
Нещо темата утече, пак се почна тоа форум, оня форум.Ако напрая тема "Тоя форум, оня форум", сигурно ще пишете за риболов или риболовна кухня