Некоректност

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Некоректност

Мнение от butnik »

Marco Polo написа:
butnik написа:Не ми се занимава с тях,гледай си в канчето и си пиши там :wink:
Гледам си, ти не се бой. ;) А къде и какво да пиша... Може ли сам да реша, а?
И който не иска да се занимава с тях - никой не ги кара насила, нали? И когато там някой спомене ТОЗИ форум по начин, по който разни хора оттук споменават ОНЗИ - отнасям се с тях по същия начин! :wink:
Колкото до това кои точно са знаещите, можещите, спамещите, псуващите, заплашващите и всякакви други подобни елементи... Ами въпрос на гледа точка, казал "намсикойси" и направил "намсиквоси"... :lol:
ООООО,извинявай Г-Н 6000 мнения,много моля за извинение и колко абе кво се хващам с теб,като си знам,ама айде от мен да мине
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
genadios
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadios »

butnik написа:Да ти обяснявам ли аз защо спрях да пиша там,а.Защото в този форум са повече знаещите и можещите, а не надути пуяци които разбират от компютри :wink: Не ми се занимава с тях,гледай си в канчето и си пиши там :wink:
БутНИК, незнам защо си спрял да пишеш, ама Аз незнам нито един твой т.нар. "труд" в "оня" форум 8)

Ако човек иска да помага на другите, или да намира нови приятели, то не би трябвало да се интересува в кой форум се случва това :idea: Ценните хора са мало и се намират трудно :idea:

Поздрави!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Нещо темата утече, пак се почна тоа форум, оня форум.Ако напрая тема "Тоя форум, оня форум", сигурно ще пишете за риболов или риболовна кухня :twisted: :twisted: :twisted:
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”