Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Леуе ние къде ша ходим утре тогаз хихихихи. Май обрекохме риболова предварително. Дано да падне вълната до утре че лошо. Жалко за подготовката.bat stani68 написа:Прясно инфо от днес-3 ма човека- мои хора -Синеморец,Ахтопол,Варвара,Черноморец-голямо обикаляне,голям сулган не може да се хвърли-ресултат 1 рибка
Рибата на юг ,ама не е чак така ....Вчера за 2 часа следобед на яхтеното в Несебър 15 отлични като размер зизита.Сулгана си блъскаше,водата позамътена ,ама и рибите си бяхя там .Имаше поне 10-тина местни на кея , ама явно никой от тях не се обажда за инфо...
- ivalpetkov
- разбира нещата
Втория ден от отпуската реших да търся заргана леко на юг от Бургас.....дестинация Брега на Отманли...и го открих .От 9.00 до 12.00 това http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=15651
Малко но от сърце....вятъра беше отврат,сулогана също.Бях сам на ялово място,но успях да дръпна някоя бройка-май първите ми и последни за сезона...аз не съм и ходил до сега за таз година за зарган,но колкото толкова...
Специални благодарности на колегата giovi2005 от Варна...тез от снимката до един са дръпнати с макарата,която той ми продаде...
Малко но от сърце....вятъра беше отврат,сулогана също.Бях сам на ялово място,но успях да дръпна някоя бройка-май първите ми и последни за сезона...аз не съм и ходил до сега за таз година за зарган,но колкото толкова...
Специални благодарности на колегата giovi2005 от Варна...тез от снимката до един са дръпнати с макарата,която той ми продаде...

Последно промяна от ivalpetkov на Сря Ное 09, 2011 2:00 pm, променено общо 1 път.
днес на ной от08,00 до 11,00 капо.
-
- ще става разбирач
на вълнолома капо днес, преместих се на тетраподите за кая и таман тръгна гол след гол и сур кат се изльосках между камъните по гръб- задните ми части вир вода , чудех се да се смея ли да плача ли и газ с мокро дупе към вкъщи да не настина- докато стигна до колата - срам голям 

Е ми, лошо ама както се казва, сухо дупе риба не яде!ico000_ написа:на вълнолома капо днес, преместих се на тетраподите за кая и таман тръгна гол след гол и сур кат се изльосках между камъните по гръб- задните ми части вир вода , чудех се да се смея ли да плача ли и газ с мокро дупе към вкъщи да не настина- докато стигна до колата - срам голям

- Stanimir17
- сериозен играч
Хубавото е, че не си пострадал, а си се разминал с намокрянеico000_ написа:на вълнолома капо днес, преместих се на тетраподите за кая и таман тръгна гол след гол и сур кат се изльосках между камъните по гръб- задните ми части вир вода , чудех се да се смея ли да плача ли и газ с мокро дупе към вкъщи да не настина- докато стигна до колата - срам голям
In vino veritas!

Значи и твоето мнение съвпада с моето.bat stani68 написа: Моето мнение,от опит придобито е че рибата преобладаващо е вече на юг след маслен нос-самите постове от тези дни го доказват.
От всички проби из околността на Варна резултатите са плачевни.Докато приятели направиха голям шлем в Ахтопол и Синеморец тези почивни дни.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Мн здраве на Калин76-получих поздравите от Къдравия-днес следобед и аз прескочих до Варвара-за 2 часа 10 бр,дребно,голям сулган-приключих в 16.10 и газ за Бургас-няма я рибата и не знам скоро дали ще даде като гледам прогнозата....
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
И да отговоря на колегата който хванал 15 бр от Несебър-колега знаеш ли какво е усещането д
а примерно 50 бр за 2 часа-ето това е положението когато риболуваш след Ахтопол!!
.Но да отбележа че това беше миналата седмица!
а примерно 50 бр за 2 часа-ето това е положението когато риболуваш след Ахтопол!!
.Но да отбележа че това беше миналата седмица!
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Днес на Кранево от 11.00 до 12.30ч. капо,от там през Ной изобщо не разпънах пръчката и накрая завърших на 3-та буна с 6 заргана като рибата беше активна от 15.30 до 16.30ч.
[quote="bat stani68"]Мн здраве на Калин76-получих поздравите от Къдравия-днес следобед и аз прескочих до Варвара-за 2 часа 10 бр,дребно,голям сулган-приключих в 16.10 и газ за Бургас-няма я рибата и не знам скоро дали ще даде като гледам прогнозата....
Съжалявам, че не можахме да се запознаем днес лично-днес бяхме с Жорката и Живко,в общи линии труден риболов, мокри крака от сулгана, незнам бат Живо как не се окъпа нацяло с кофата с рибата в морето-но за сметка на това се представи най-добре. Жорката ви е видял с Митака в неделята и аз като го видях че е къдрав и го попитах ти ли си къдравия...хихихи и така. Догодина живи здрави се надявам да се видим нанадолу. После като се връщахме от Ахтопол имаше една кола на същите скали сигурно си бил ти бат Стани. Голяма красота е надолу много обичам тази част от България която започва надолу от Царево - за съжаление зарганския вече е на финала. Самия факт че рибата така се е омесила едри и писалки едновременно означава че слиза май надолу. Така че след новото сговнясване на времето вече нищо не може да се очаква. Догодина живи здрави пак от септември.
Съжалявам, че не можахме да се запознаем днес лично-днес бяхме с Жорката и Живко,в общи линии труден риболов, мокри крака от сулгана, незнам бат Живо как не се окъпа нацяло с кофата с рибата в морето-но за сметка на това се представи най-добре. Жорката ви е видял с Митака в неделята и аз като го видях че е къдрав и го попитах ти ли си къдравия...хихихи и така. Догодина живи здрави се надявам да се видим нанадолу. После като се връщахме от Ахтопол имаше една кола на същите скали сигурно си бил ти бат Стани. Голяма красота е надолу много обичам тази част от България която започва надолу от Царево - за съжаление зарганския вече е на финала. Самия факт че рибата така се е омесила едри и писалки едновременно означава че слиза май надолу. Така че след новото сговнясване на времето вече нищо не може да се очаква. Догодина живи здрави пак от септември.
Има време, не се отчайвайте. Аз съм я ловил във Варна декември, само да даде време.
(е хванах и плексит от студа, ама
)
(е хванах и плексит от студа, ама

- cecodevil
- сериозен играч
Абе и аз си мисля , че ще има още няколко подходящи дни ама ще видим. Местата на юг бяха доста по-спокойни преди две три години ама няма как .

Цецо нищо не казваш за подвизите си от миналия петък. Ще ти връчим май златния заргански медал за 2011.Таз година нищо не направихме ама догодина живот и здраве ще направим един рибилов заедно с тебе и Живко.cecodevil написа:Абе и аз си мисля , че ще има още няколко подходящи дни ама ще видим. Местата на юг бяха доста по-спокойни преди две три години ама няма как .