BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
sector66
новобранец
новобранец

Re: BG Рибалка

Мнение от sector66 »

С MapEditor съм добавил към играта 2.0.1.30 (старата версия, която за мен е по-добра) и в клевалката към играта (ръчно): Дунав (от изворите до делтата), Струма, Янтра, Ахтопол, и язовирите Кастел, Въча, Пчелина, Горни Дъбник, Стамболийски, Тракиец, Жребчево и Суходол с оригинални снимки.
ico1979
новобранец
новобранец

Мнение от ico1979 »

sector66 написа:С MapEditor съм добавил към играта 2.0.1.30 (старата версия, която за мен е по-добра) и в клевалката към играта (ръчно): Дунав (от изворите до делтата), Струма, Янтра, Ахтопол, и язовирите Кастел, Въча, Пчелина, Горни Дъбник, Стамболийски, Тракиец, Жребчево и Суходол с оригинални снимки.
Много хубаво че все още някой се занимава с обновяването,че играта е доста интересна и убива дооооооста време :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Би ли качил играта с всичко това което си ъпдейтнал за да я пробваме и изкажем мнения.предполагам че си се справил и със зарибяването на водоемите че там май е по сложната работа.....
Аватар
sector66
новобранец
новобранец

Мнение от sector66 »

"Много хубаво че все още някой се занимава с обновяването,че играта е доста интересна и убива дооооооста време :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Би ли качил играта с всичко това което си ъпдейтнал за да я пробваме и изкажем мнения.предполагам че си се справил и със зарибяването на водоемите че там май е по сложната работа....."

Напротив, с рибата е най-лесно. Едитора взима списъка с риби от самата игра. Достатъчно е само да ги избереш, да определиш брой и тегло. Но с клевалката работата е пипкава, защото я правя ръчно, съобразно с Loc.cfg файла на съответната локация, което ми отнема доста време.
Аватар
denislavvv
новобранец
новобранец

Мнение от denislavvv »

sector66 написа:С MapEditor съм добавил към играта 2.0.1.30 (старата версия, която за мен е по-добра) и в клевалката към играта (ръчно): Дунав (от изворите до делтата), Струма, Янтра, Ахтопол, и язовирите Кастел, Въча, Пчелина, Горни Дъбник, Стамболийски, Тракиец, Жребчево и Суходол с оригинални снимки.

Може ли да качиш някъде играта с добавените от теб водоеми ?
Изображение
Pavel_interneta_Peev
новобранец
новобранец

Мнение от Pavel_interneta_Peev »

Колеги, от 3-4 дена смених "Симулатора" с БГ Рибалка-та, обаче имам един проблем, не ми е много ясно, как се лови с воблер и блесна? Също, може ли някой да качи, ако има повече карти? 2.0.1.30 версия?
Изображение
Само най-големият студ може да ми попречи да риболовствам!
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

на морето може ли да се лови?
Аватар
ro666koto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ro666koto »

ico000_ написа:на морето може ли да се лови?
може, може
RTM Tempo
narov
новобранец
новобранец

Мнение от narov »

ako moga da pomogna sas snimki na ribi ili nqkoe drugo ne6to za osavar6enstvane igrat kazete imam dostap do vsqkakva riba i drugi ribni raboti
Аватар
denislavvv
новобранец
новобранец

Мнение от denislavvv »

narov написа:ako moga da pomogna sas snimki na ribi ili nqkoe drugo ne6to za osavar6enstvane igrat kazete imam dostap do vsqkakva riba i drugi ribni raboti
Като гледам на никой не му се занимава да я развива тая игра, хубаво ще е всеки, който може да направи по още някое водоемче.. аз не знам как . :(
Изображение
narov
новобранец
новобранец

Мнение от narov »

i ne samo novo vodoem4e ako moze i vadici i kuki i makari moga da dam snimki na ribi vodoemi mesta informaciq za po4ti vsi4ko
ivanf
новобранец
новобранец

Мнение от ivanf »

Не се сдържах да се похваля :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
denislavvv
новобранец
новобранец

Мнение от denislavvv »

ivanf написа:Не се сдържах да се похваля :)

Браво колега, а рекорда колко ти е ? :)
Изображение
ivanf
новобранец
новобранец

Мнение от ivanf »

Ами това ми е рекорда. Между другото имам проблем с играта. Достигнах 24 разряд и както един колега се беше оплакал по-назад в темата, при клик за личните данни или на полето над показателя за време получавам грешка и не мога да продалжа.... пробвах доста неща ,но не става?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
denislavvv
новобранец
новобранец

Мнение от denislavvv »

ivanf написа:
Ами това ми е рекорда. Между другото имам проблем с играта. Достигнах 24 разряд и както един колега се беше оплакал по-назад в темата, при клик за личните данни или на полето над показателя за време получавам грешка и не мога да продалжа.... пробвах доста неща ,но не става?
Ами не знам и на мен ми се е появявала тази грeшка натискам на продължи (continue) и просто си продължавам или си я пускаш на ново играта.
Изображение
ivanf
новобранец
новобранец

Мнение от ivanf »

Да принципно е така, но точно тук при мен работата се закучи, просто не мога да отворя личните данни, при всеки клик излиза грешката.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”