Национална среща-място

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор

Къде да се проведе Национална среща №3

Жребеца
25
46%
Йовковци
14
26%
Дунав
15
28%

Общо гласове: 54

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Не знам какъв е статута по ръкавите на Йовковци в момента,но ще разуча!Въпреки,че ми е на един хвърлей разстояние винаги го пренебрегвам.За сведение-винаги ходя по Вълчовския ръкав!Местата са разкошни за всякакъв вид риболов,НО ... палатките и колите са на 150м от брега,огън не се пали и няма сянка!Охраната определено си вършеше работата,похвала за което!Сега не знам как е,но ще проверя!Изборът не е лош! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Никой не казал,че риболова ще се отхвърли,но имайки предвид многото желаещи,надали всички ще се юрнат на плувки,аз например ще хвърля 2 или 3 вътици на дъно,сядам си на масата пък каквото сабя покаже,в такъв вариант ако всички хващат язовира е Жрепчево,няма кво да се вайкаме,да решаваме от раз и тва е.После ще уточним датата и накрая като се знае кога и къде и желаещите.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Нещо не ми се нрави идеята палатките да са на 150 метра от брега, както и не паленето на огън. Ако имам възможност съм решил да окарам десет дена, а това разстояние от водата ще ме кара като съм сам да прибирам всяка вечер лодки, кепове, сигнализатори и т.н.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

ммммммм ..
и на мен не ми се нрави това с тези 150 м :))
мислете за място кадето водата, колите и масите са до г..а ни :))
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Както съм писал и миналия път,при мене има всички условия които ви интересуват и както казах и преди,добре дошли сте всички.И най-важното,НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА НИТО ПАРИ НИТО НИЩО.Помислете си и решете.И понеже е за втори път да си предлагам и показвам гостоприемството,няма да има трети,защото нежелая да се натрапвам.Хората които са от Пловдив,знаят за какво става въпрос и красота и сенки и вода и магазин в селото зареден като супер маркет и т.н.Успех
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Пичове, ако решите НС-3 да се състои на някое езеро в Канада, пак ше дойда, но смятам, че трябва да се замислим върху благородната покана на колегата Krokibg! Убеден съм, че там организацията ще бъде перфектна и освен всичко останало, ще можем да организираме състезания по различен вид риболов!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Krokibg написа:Както съм писал и миналия път,при мене има всички условия които ви интересуват и както казах и преди,добре дошли сте всички.И най-важното,НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА НИТО ПАРИ НИТО НИЩО.Помислете си и решете.И понеже е за втори път да си предлагам и показвам гостоприемството,няма да има трети,защото нежелая да се натрапвам.Хората които са от Пловдив,знаят за какво става въпрос и красота и сенки и вода и магазин в селото зареден като супер маркет и т.н.Успех

Кроки явно съм отървал предното ти предложение, кажи къде се намира и каква риба има там, а ако си писал вече даи един линик към поста.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Аз пък потретвам:При Кроки случката може да се случи по време на забраната и във периода от 01-07 май/удодно за болшинството от нас/.Да не говорим ,че ако уточним бройката ,кординацията с Кроки ще ни е повече от полезна!А иначе на самото откриване където и да отидем .............сещайте се каква навалица ще е :? Незнам кой би се навил да отиде няколко дни предварително ,да се прави на "пъдар",да си къса нервите в обяснения към пристигащи колеги-на който и да е свободен водоем!А така можем да "откраднем" от дългите ,тягостни дни от забраната :idea:
А иначе ,съм повече от убеден ,че коректното ни и екологично гостуване на Кроки ,ще е на доказаното ни ниво/многократно/ :!: :wink: :lol:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Наистина колегата Krokibg прави невероятен жест .
Мога да кажа на колегите които не са ходили на този язовир че там наистина си заслужава да се отиде .Пътя е много добър почти асфалт,язовира е голям и е много добре стопанисван.Има хубави поляни и дебели сянки и не на последно място риба в изобилие .
Така че помислете добре за предложението :roll: :roll:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

bkd написа:Аз пък потретвам:При Кроки случката може да се случи по време на забраната и във периода от 01-07 май/удодно за болшинството от нас/.Да не говорим ,че ако уточним бройката ,кординацията с Кроки ще ни е повече от полезна!А иначе на самото откриване където и да отидем .............сещайте се каква навалица ще е :? Незнам кой би се навил да отиде няколко дни предварително ,да се прави на "пъдар",да си къса нервите в обяснения към пристигащи колеги-на който и да е свободен водоем!А така можем да "откраднем" от дългите ,тягостни дни от забраната :idea:
А иначе ,съм повече от убеден ,че коректното ни и екологично гостуване на Кроки ,ще е на доказаното ни ниво/многократно/ :!: :wink: :lol:

Струва ми се, че дори и частен водоем при описаните условия от Кроки не е етично все пак в размножителният сезон. Нека и той - да си каже мнението. Иначе по - дълго време - по добре.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Датата може де е и след забраната ,а и ние рибата ще си я пускаме на момента :idea:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Недейте да мислите за забрани и риби !!! Ще имате възможност да си хващате,ядете и т.н.Няма да ме бутнете със някое и друго кило риба.Само си вземете решение какво правите и кога ще дойдете.Уведомете ме за решението си и датата.Друго не виждам какво да ви кажа.Само трябва да знаете че рибата във язовира е спокойна и никога не е хранена.Четири сезона /пълни/ не съм вадил големите риби за търговия.Имам други источници на препитание.Вземете си спокойно решение.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

bkd написа:...кординацията с Кроки ще ни е повече от полезна!...А така можем да "откраднем" от дългите, тягостни дни от
забраната
:idea:
:supz: Яко!
Адски си прав и аз все повече се навивам за тази идея! :partyman:
Наистина е много тягостно да броиш дните до отпадане на забраната...или пък да си каляваш волята, като се въздържаш да не я нарушиш. :lol:

Евала на Кроки за хубата оферта! :smt038

Четири сезона не е пипана голяма рибата...кееееф! :smt026
Мисля, че трябва да се възползваме...хем можем да минем един бърз курс по тролинг при Кроки. :wink: :roll:

А къде се намира този язовир? Дайте повече инфо за него, рибите му и околностите? А линк за Google Earth?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:roll: :roll: :roll:
Обърнах половината мнетия на Кроки и не можах да разбера къде е водоема,предложението и на мен ми хареса така че съм ЗА,нека и другите да си дадат мнението :idea: само да не стане така,че всички да опъват към тяхния си край и на края няма да стане нищо.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Макар че съм от Пловдив явно нещо съм пропуснал:(
за да не се ровя из постовете някой ще ми каже ли каде се намира язовира на Кроки ?
идеята е много добра ! пък и щом условията са толкова добри ! не виждам защо да не обсъдим тази идея !
и риба ще хванем за чесане на крастата и рибата в язовира ще преброим за да знае Кроки с какво разполага :)))
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”