СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

Re: СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Мнение от snegk »

Фидерче,етоти пример.Ти караш в лявата лента и не се пребираш в дясно,аз си карам в дясно с нормална(закона)скорст и те подминавам.Нарушавам ли закона :?: Изпреварвани ли е това :?: :lol:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

snegk написа:Фидерче,етоти пример.Ти караш в лявата лента и не се пребираш в дясно,аз си карам в дясно с нормална(закона)скорст и те подминавам.Нарушавам ли закона :?: Изпреварвани ли е това :?: :lol:
Нарушаваш го защото аз съм в нарушение и ти евентуално трябва да ми го напомниш с фарове или клаксон и аз да ти направя път(щото заспала работа знаеш как е :lol:) иначе ти заради мен правиш нарушение :lol: :drinkers:
snegk

Мнение от snegk »

Нарушение правиш ти,аз не правя нарушение,движа се в дясната лента с нормална скорост.Ако си тръгнал да ме изпреварваш и дам газ е друго.Никой не може да те глоби,че ти спазваш правелника а някой килеш не.Ако намеря някога правелника от 89г.ще ти покажа къде го пише.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Нека и аз да кажа два лафа по темата.Изчетох всички мнения и почти всички упрекват шофьорите а никъде не прочетох,че 50% от злополуките по пътищата в днешно време е виновна държавата и ще се обоснова.
Преди карахме жиколита и москвичи но колко коли бяха тогава и какви ни бяха пътищата тогава?Малко коли с нови пътища,с настъпването на глобалното развитие и техника се внесоха хубави и бързи коли с които можем без проблем да ходим където си искаме и то за по кратко време,защото времето е пари,но пътищата си останаха същите дори много по лоши и с дупки и не почистени и пр.Почти всяко семейство вече имат по две или три коли,почти на всеки втори работата му е на колела,почти на всеки се налага да бърза за някъде защото времето му е цено а нямаме условия да си постигнем целта за дадено време.Пътищата са устарели и тесни и немогат да поемат този натоварен трафик и един да има на пътя да кара със 60 или 70 км и вижте за какво става на въпрос,километрични опашки след него и куп изнервени шофьори почват да изпреварват където могат дори и да не е разрешено и ето ти първата предпоставка за катастрофа и повечето стават така.
Докато не се направят пътища или магистрали да поемат този трафик няма да се спрат убийствата по пътя.
Е, има и неразумни шофьори но не винаги те са виновни за ПТП.Тези 90 км по пътищата вече са пълна смехория но си е закон и ако те пипнат си изгорел но никога не се качвам пил.
Има още много за казване но по нататък.

п.п.Е Ставийски си намери мястото,две години и половина зад рашетките.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

fider написа: трябва да ми го напомниш с фарове или клаксон
В града е абсолютно забранено използването на класксон...един ствено може да ползваш клаксон извън града као сигнализация за предотвратяване на пе.те.пе.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Който кара в дясната лента е с предимство не тоя който е в дясно трябва да се съобразява с този вляво а обратно. Мигача не е предимство когато можеш ще се прибереш проблема си е твой че караш с по ниска скорост в лява лента.Чети правилника там пише всичко а щом си за напомняне не карай кола!!!
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

glarusa написа:
В града е абсолютно забранено използването на класксон...един ствено може да ползваш клаксон извън града као сигнализация за предотвратяване на пе.те.пе.
Обяснявам каква ти е алтернативата,ако не седиш отзад и чакаш сам да се сети да се прибере в дясно :idea: или правиш нарушение и изпреварваш от дясно.http://vbox7.com/play:cde724fa
Последно промяна от fider на Пон Яну 05, 2009 7:36 pm, променено общо 1 път.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Това май са си някакви твой правила колега!!!!!
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Много я оспамихме майче тази тема...мигачи,стопове и клаксони.Нека просто утре като станем и се качим на колата да си помислим че на следващата пряка може да има някой,на който му се живее.Така че едно клише-"Карай разумно-стигни жив"

Аз к'во съм писал ве Еминемчо....
Последно промяна от glarusa на Пон Яну 05, 2009 7:45 pm, променено общо 1 път.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Стига на някой на някой не.Пример Максим Ставийски
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

glarusa написа:

Може да се използва клаксон само ако може да предотвардиш ПТП
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

eminem94 написа:
glarusa написа:

Може да се използва клаксон само ако може да предотвардиш ПТП
Що му повтаряш думите? :lol: :mrgreen:
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

gmurkacha написа:Това май са си някакви твой правила колега!!!!!
Не са мои за всички са :idea: ГЛАВА ВТОРА чл.41(1) Пътните превозни средства се изпреварват от лявата им страна
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

От София си гледам колко пъти ти се е случвало да караш по Цариградско в дясна лента и да се движиш по бързо от тези вляво.По твоята логика си в нарушение.Трябва да се престроиш и да започнеш да мигаш на всички вляво за да ги изпревариш ли?Този който е в дясна лента е с предимство така е написано в закона щом караш по бавно в лентата за по бързо движение и за изпреварване виновния си ти.а и това се случва на малкото ни магистрали дето имаме и на още две три места.
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Не искам да спамя излишно ама...fider е прав...Това за което ти говориш,дето незнам си кой изпреварвал отдясно,т'ва са просто "наши" трансформации на закона.Бързал...да не си губи времето му минава отдясно...не си прав!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”