Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За групите
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: За групите
За какъв избор стана въпрос?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е аз нали пуснах. Обвиниха ме че създавам интриги ,че инам още два ника /което може и така да изглежда/ всички знаем че някой доставчици използват едно вънщно IP и когато е някой има бан и други немогат да влизат. В крайна сметка заключиха темата. След като са решили да ги има нека ги има аз немога да направя нищо нито желая.chanio написа:Не на групите!Нали е демокрация....пуснете анкетата да гласуваме

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- разбира нещата
Аидаааааа;форума стана като КОЛЕДНА ЕЛХА(на всеки ника в различен цвят)
ГРУПИ-ГРУПИРОВКИ ко стаа тука ъ?????
Тея конспираций,много- много не отиват на добре:от мене да го знаете
Те сега е момента е да позапитам некой от "ГРУПАРИТЕ"-ЗА КАКВО Х.Я МИ СА ВИ ЛС ааааа???????????
Те са сред нас,те виждат всичко,дори и парниковия ефект е тяхно дело,да не говорим за геноцида в Того,Тринидад и Тобаго ,Филипините-мамка им БРАКОНИЕЕЕЕЕРСКА(Ддори онзи ден един от ТЯХ ми се похвали-разчел шифъра на Леонардо и прибавяики уравнения от квантовата физика и гледаики два пъти "Матрицата-Презареждане"успял да хакне Л.С.на "Костинбродските "ГРУПАРИ""(нищо лично към колегите от този прекрасен град),следвали "БУРГАСКИТЕ ГРУПАРИ","СТОЛИЧНИТЕ ГРУПАРИ" скоро и в по-големите градове
Сега конкретно към колегите от "БУРГАСКАТА ГРУПИРОВКА":
Питане1:Израза"НА ЮГ ОТ БУРГАС"каква площ като кв.км.обхваща?????,и аджеба- въпросния израз не беше ли "замислен" от Вас с цел някой да не ви излови рибата случаино?????(Всяко правило си има изключения разбира се)
Питане2:А да си признаете на всеослушание колко пъти сте искали инфо на Л.С от пишещия малко по-на Североизток от Вас но само срещу обратния жест-разбира се-безплатен обяд-нямаааа????
Питане3:Наистина ли сте толко наивни да мислите че Вашия почин наистина ще спре БРАКОНИЕРИТЕ да посещават "ВАШИТЕ" места?
Питане4:Харесва ли ви темите в "моя риболовен излет"да приличат на нещо подобно:
Отправих се към това местенце:img:
Минах по тази"партизанска пътека":img:(която дори не е отбелязана в Географския факултет на университета :Станфорд:
Забърках:img:
захраних:img:
хванах:img: или нехванах
малко пеизажи:img:,:img;,;img:
Пп1:Всъшност не съм толко лош и страшен-питайте Коцето Кирязов
Пп2Успехи в това толко трудно, да не казвам не възможно начинание-а именно:Да спрете БРАКОНЙЕРИТЕ по всичкото села и паланки по морета и гьолове-знаини и незнаини
Пп3Аз пак ще си хойкам по морето(когато има време де)и ми е през к..а кой къде членува или не членува
Мойта риба никой не може я хване
НАСЛУКА на всички Колеги

Пп3:Митака(Сапуна)каза:Казвам какво мисля аз,като не упреквам или нападам колегите ... НИКОГА няма да поискам обособяване на група или членство в такава!!!
"Истината е някъде там"-защо ли?????(не че си 'насаждам" мнението,амааааааа)

Тея конспираций,много- много не отиват на добре:от мене да го знаете

Те сега е момента е да позапитам некой от "ГРУПАРИТЕ"-ЗА КАКВО Х.Я МИ СА ВИ ЛС ааааа???????????
Те са сред нас,те виждат всичко,дори и парниковия ефект е тяхно дело,да не говорим за геноцида в Того,Тринидад и Тобаго ,Филипините-мамка им БРАКОНИЕЕЕЕЕРСКА(Ддори онзи ден един от ТЯХ ми се похвали-разчел шифъра на Леонардо и прибавяики уравнения от квантовата физика и гледаики два пъти "Матрицата-Презареждане"успял да хакне Л.С.на "Костинбродските "ГРУПАРИ""(нищо лично към колегите от този прекрасен град),следвали "БУРГАСКИТЕ ГРУПАРИ","СТОЛИЧНИТЕ ГРУПАРИ" скоро и в по-големите градове

Сега конкретно към колегите от "БУРГАСКАТА ГРУПИРОВКА":
Питане1:Израза"НА ЮГ ОТ БУРГАС"каква площ като кв.км.обхваща?????,и аджеба- въпросния израз не беше ли "замислен" от Вас с цел някой да не ви излови рибата случаино?????(Всяко правило си има изключения разбира се)
Питане2:А да си признаете на всеослушание колко пъти сте искали инфо на Л.С от пишещия малко по-на Североизток от Вас но само срещу обратния жест-разбира се-безплатен обяд-нямаааа????
Питане3:Наистина ли сте толко наивни да мислите че Вашия почин наистина ще спре БРАКОНИЕРИТЕ да посещават "ВАШИТЕ" места?
Питане4:Харесва ли ви темите в "моя риболовен излет"да приличат на нещо подобно:
Отправих се към това местенце:img:
Минах по тази"партизанска пътека":img:(която дори не е отбелязана в Географския факултет на университета :Станфорд:
Забърках:img:
захраних:img:
хванах:img: или нехванах
малко пеизажи:img:,:img;,;img:
Пп1:Всъшност не съм толко лош и страшен-питайте Коцето Кирязов

Пп2Успехи в това толко трудно, да не казвам не възможно начинание-а именно:Да спрете БРАКОНЙЕРИТЕ по всичкото села и паланки по морета и гьолове-знаини и незнаини
Пп3Аз пак ще си хойкам по морето(когато има време де)и ми е през к..а кой къде членува или не членува

НАСЛУКА на всички Колеги

Пп3:Митака(Сапуна)каза:Казвам какво мисля аз,като не упреквам или нападам колегите ... НИКОГА няма да поискам обособяване на група или членство в такава!!!
"Истината е някъде там"-защо ли?????(не че си 'насаждам" мнението,амааааааа)
Последно промяна от tolio_pm на Чет Юли 01, 2010 5:53 pm, променено общо 1 път.
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Казвам какво мисля аз,като не упреквам или нападам колегите ... НИКОГА няма да поискам обособяване на група или членство в такава!!!
-
- учете се от него
Бе, кой ми трие постовете постоянно
Аз съм на същото мнение като Митака и никога няма да основа група или да участвам в такава

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Аз те трия?Бачо Илия написа:Бе, кой ми трие постовете постоянноАз съм на същото мнение като Митака и никога няма да основа група или да участвам в такава
![]()
![]()
Не мога да ти смогна на глупостите!!!
Дублираш едни и същи мнения в няколко раздела!
Компетентен си по всички теми и се правиш на интересен!
Не ме интересува кой ти е дружка, кой ти е сват! Когато си на "мотика" не искам да разсъждаваш в моите раздели и потребителите да ми пращат гневни забележки, че те толерирам!
Панимаеш...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- учете се от него
За каква "мотика" става дума? Има тема- пиша си мнението в нея; ако се е изчерпала и въпроса е решен- ми заключете я и да не се коментира повече
Никой не съм обидил персонално...освен може би теб, с присъствието си в този Форум, по принцип!

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами и аз да си кажа мнението ,понеже аз създадох темите за Асеновград и регион в разните му там раздели.
Барута ни предложи ощи тогава да ни създаде затворена група но ние не-пожелахме анонимност
и при нас пишат хора от Пловдив,Хасково,Бургас и няма никакъв проблем за бмяна на информация.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=390
И мога да кажа темите независимо че са отворени за четене и писане се развиват много добре, е има и закачки и заяждане и базикане но се пак се разбираме и от никой не се крием.
Но най важното се контролират от съответния МОДЕРАТОР и след сяка негова намеса при повдигане на адреналина
сичко си отива на мястото.
Представям си какво ще стани в тези групи ако нямя контрол и секи пиши каквото му скимни
Бях го казал тогава щего кажа и сега става Сайт в сайта, губи се автичноста НАРИБА.сом
Да се създадът регионални теми и кой кадето го интерисува да си общува и да пита и пиши.
Темата Асеновград и регион е създадена на 27 януари 2010 и е посетена 21444 пъти
няма скрито покрито
Ако ти е интересно влизаш
Ако те интерисува пишеш
Ако знаеш казваш.
Това е моето мнение.
Барута ни предложи ощи тогава да ни създаде затворена група но ние не-пожелахме анонимност

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=390
И мога да кажа темите независимо че са отворени за четене и писане се развиват много добре, е има и закачки и заяждане и базикане но се пак се разбираме и от никой не се крием.
Но най важното се контролират от съответния МОДЕРАТОР и след сяка негова намеса при повдигане на адреналина

Представям си какво ще стани в тези групи ако нямя контрол и секи пиши каквото му скимни

Бях го казал тогава щего кажа и сега става Сайт в сайта, губи се автичноста НАРИБА.сом
Да се създадът регионални теми и кой кадето го интерисува да си общува и да пита и пиши.
Темата Асеновград и регион е създадена на 27 януари 2010 и е посетена 21444 пъти

Ако ти е интересно влизаш
Ако те интерисува пишеш
Ако знаеш казваш.
Това е моето мнение.

-
- разбира нещата
sapuna написа:Казвам какво мисля аз,като не упреквам или нападам колегите ... НИКОГА няма да поискам обособяване на група или членство в такава!!!
Що така бе Митак-то сега модерно да си "член" на еди кво си

Шегата настрана-Напълно те подкрепям в това мнение
За да останела риба в България-трябвало да няма ИНТЕРНЕТ

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
- Jack Daniels
- разбира нещата
ВЪЙЙЙЙЙ, групите май ги няма..или поне не се виждат

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Бърбане , групите си ги има , виж в другата тема съм ти упоменал де са 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- разбира нещата
Стига с тая криеница!На тази игра си играят малките деца!!!Както вече ви казах..бракониерите няма да ги спрете(не че това е идеята),пишете си ,мишкувайте си,групирайте се,прегрупирайте се,разгръщайте се по фланга.Колеги,живи и здрави бъдете!
Ай, ся и ти пък, какъв бърбан бе?!У Хамериката има закон за бърбана от ехеее и незнам си коя...Jack Daniels ней бърбан у никой случай, щото нема достатъчния процент съдържание на царевица, изисквани от те това законче, а има повечко съдържателност на съответните му там пшеници, ръж и так далеее малцове....те, за това е и кръстен "уиски" тоа гад...Павел Иванов написа:Бърбане , групите си ги има , виж в другата тема съм ти упоменал де са

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- barutchiata ©
- Администратор
За всички неразбрали или не желаещи да разберат, всички отговори на въпросите си относно групи, администратори, модератори и т. н. ще намерте във Въпроси/Отговори.Излишно е да се задават едни и същи въпроси.