ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от KOllety »

Днеска наистина слаба работа , но вчера беше добре , 45 парчета от обяд до към 7 и 30 горе-долу до смрачаване
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Привет колеги :smt039 ,вчера направих супер риболов макар и за кратко,защото бях на работа.От 06:15 до 07:50 имах 10хвърляния с 10 риби.Няколко "каиша"(май 2 :oops: )ама съм супер доволен,това ми е най-доброто постижение.Днес по-малко риба,по-дребна ама на кой му пука ,все пак сме за спорта :prayer: :smt026 :prayer: :smt026 :prayer: :smt026 :prayer:
dimitur
новобранец
новобранец

Мнение от dimitur »

Вчера на Дружба от 15 00 до 18 00 10 заргана прилични .
vstoev
новобранец
новобранец

Мнение от vstoev »

Здравейте колеги,

Вчера слязох на втора буна Варна към 7.30.Имаше към десетина човека, до 10.00 хванахме по две платерини на човек.После спря как е проължило незнам към 11.30 се преместих на паркинга след трета буна.Там положението с платерината същото но да си доидем на темата заргана.
Колегите около мен всички бяха на бомбарда и вадеха доволно, на десетина хвърления ведеха по една-две броики при това хубави. За съжаление моята бомбарда беше в кутията която не съм взел и затова към 13.00 се изнесох :| :cry: :roll:

Мисля днес по касно да сляза да се пробвам като се върна ще дам инфо пак.
Аватар
hgtod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hgtod »

Днес в Бургас - 13 заргана /преброих ги чак у нас/. Колегата Иван от съседната скала - 14 броя. Всичко това от 7.00 до 10.30, после рибата каза НЕ, а и червеите ми свършиха и газ към работа. Довечера може пак да ги пробваме.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

днес до 11.00ч. за около 4 часа имам 62 заргана.тръгнах на тъгъдък за работа,защото нямаше начин и закъснявах въпреки старата китайска мъдрост,че една работа пречи ли на риболова да ти е.а и работата.. :wink: през цялото време хвърляш-вадиш,хвурляш-вадиш,не хвърляш-вадиш...съжалявам,че нямаше начин да стоя до вечерта и да ги раздвижа както трябва.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
lisygera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lisygera »

BorisK написа:днес до 11.00ч. за около 4 часа имам 62 заргана.тръгнах на тъгъдък за работа,защото нямаше начин и закъснявах въпреки старата китайска мъдрост,че една работа пречи ли на риболова да ти е.а и работата.. :wink: през цялото време хвърляш-вадиш,хвурляш-вадиш,не хвърляш-вадиш...съжалявам,че нямаше начин да стоя до вечерта и да ги раздвижа както трябва.
и къде това ...ориентировъчно
от страх файда няма
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

На "ЮГ" колега :twisted:
Никой не си казва местата, пък всички ги знаем уж :wink:
Пак на юг, Кольо трети ден ги съдира и ме дразни по gsm - то :evil: - довечера ще му нарежа гумите :P
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

да,точно там! :wink:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

На "ЮГ" колега :twisted:
Нормално :wink: ,то и без това на "Север от Бургас"такава суша даде днес че нямам думи :lol:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Що бе, снощи две момченца на кея в Несебър се похвалиха, че фанали заргана "доволно" - 6 броя за час преди мръкване :wink:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

МАМКА МУ и живот, пак са го съдрали на "ЮГ" - единия до обед 70 бройки и се прибрал, пък Кольо още е там :evil: а аз съм на работа :smt010 :smt010 :smt010
Не е живот тва ......
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Ши изчакам да го видя дали ще ми се отчете довечера и тогава :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

Поствам шеговито за определението "На Юг от Бургас". Изглежда тия места не ги знаят само колегите, които не са от Бургас или колегите, които не ходят за риба. Ами тази сутрин почти си беше форумска сбирка за зарган, щом един до друг ловихме 5-6 човека от форума без да сме се наговаряли помежду си.
Отивам сутрин рано "На Юг от Бургас" и се изненадвам, че съм първи, като въобще нямаше да се учудя, ако бях заварил някой със спален чувал на скалите :D Още с пъвото замятане вадя зарган. След малко пристигат Борис и негов приятел, с които за първи път се срещам офлайн. След тях идва мой познат,дето е бил със Стрижока на нощно полукапотиране. Тогава разбрах, че КольоСървайвъра не е бил с тях, а знаех, че се чудеше между нощния риболов и консумиране на пресните заргани с алкохоли. Значи последва съвсем закономерно пристигането на Кольо........Та се наредихме рамо до рамо да замятаме форумски бомбарди. А и нещо по което си приличахме участниците във форума-всеки предварително си беше избрал някаква потъваща бомбарда. Пристигнаха двама нефорумски рибари отличаващи се по големите, червени плуващи бомбарди :wink:
Хубаво време, хубав риболов-в девет часа си тръгнах с двадесет и четири заргана.
За тези, които не боледуват през седмицата,а чакат събота и неделя има лоши новини-по досегашните прогнози ще има непозволяваща риболов вълна :evil:
И още една закчка към колегите, които още не са си хванали зарганче "То не ми се лови, втръсна ми, ами идвам да си поприказваме сладко тука" изръси Сървайвъра след няколкотостотин риби тази седмица :lol:
Аватар
salmo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от salmo »

strijok написа:.... :evil: а аз съм на работа :smt010 :smt010 :smt010
Не е живот тва ......
Фери не дава ли отпуски бе.... :lol: :lol:
..... кво ша ги прайте тия милиони ? :smt044
ИзображениеYou'll Never Walk AloneИзображение
Заключено