Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

БРАКОНИЕР ЛИ СЪМ ?
Модератор: bobopeli
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
БРАКОНИЕР ЛИ СЪМ ?
Купувам си лодка тези дни,и мисля за догодина да си платя всички нормални данъци и да се занимавам с риболов.Вече съм пенсионер,и това ще ми е дохода занапред.Ако днес изкарам 50 или 100 кг.риба и си я продам,бракониер ли съм?За сега не мисля да използвам мрежи,само на волти и парагади.Става въпрос за морски риболов.
А сега ви чакам отговорите.
А сега ви чакам отговорите.
- Николай Неделков
- учете се от него
ами използвай си мрежи... то като си платиш всички данъци , такси и там другите му глупости си ставаш един законен морски рибар - мрежар ... не виждам нищо бракониерско в законния мрежарски риболов в морето...или бъркам , нека по-компетентните да кажат 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор
мнение

ckorpion
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На парагатите как и какво ще ловиш?
Аз знам,че в Черно море ловят акули на няколко мили навътре,парагатите са много дълги,по 100 и нагоре куки,стръв парчета месо,или риба.
Извинявайте,че се отклоних от темата,ама ми стана любопитно.
Аз знам,че в Черно море ловят акули на няколко мили навътре,парагатите са много дълги,по 100 и нагоре куки,стръв парчета месо,или риба.
Извинявайте,че се отклоних от темата,ама ми стана любопитно.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- и господ не е толокова добър
Всичките ми приятели на Влас са профисионални рибари,вадят по 5тона калкан,вие кажете дали са бракониери.При положение,че има лимит.Ако искаш даси законен рибар няма да имаш далавера,защото влизаш 300пъти и плащаш гориво и даваш труд,но хващаш хубава риба е1-2 пъти в годината и имаш лимит,ако спазиш лимита неможеш да избиеш парите.Нали говорим за прехрана.И за накрая,има една приказка:Рибар богат няма,но и гладен не ходи.
- Моряка
- кандидат преподавател
Киро
От моите познати знам приблизително\така съм запомнил от тази година,че мрежите са около 150лв. на година и парагадите до 250лв.Ако се практикуват и двете сумите се смесват.И не си бракониер.!!!!

А междувпрочем ако те интересуват акулски и каяджийски куки от хромникел,въжета за бидеми,че и готови парагади на изгодни цени тел 0888104497 Ангел се казва и изработва доста изделия за професионални рибари и продава на магазини.

А междувпрочем ако те интересуват акулски и каяджийски куки от хромникел,въжета за бидеми,че и готови парагади на изгодни цени тел 0888104497 Ангел се казва и изработва доста изделия за професионални рибари и продава на магазини.
- barutchiata ©
- Администратор
Това лято се запознах с един морски вълк, песионер и профи рибар.До колкото разбрах лови на волти ,чепарета и парагади.Тъй като е от Пловдив си е закарал каравана и фризери на пристанището.Каза ми ,че идва на пролет и стои до декември.Е така да си изкарва човек старините, кеф ти паламуд, кеф ти калкан, кеф ти кво дойде.