Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

RQ:Щука край Несебър
Модератор: sapuna
RQ:Щука край Несебър
Здравеите на всички.
Някой,може ли да ми каже на какав цвят блесна да тарся за щуката мястото кадето щте ловя е бивша кариера за пясак далбоко е поссредата около 30 метра но там кадето аз смятам да хващтам е не повече от чешси пет метра.
До сега сам ходил 5 или 6 пати имам само една уловена щука хванах я с блесна мепс агила сребриста но до там.Смених блесните слагал сам и други подобни но нещте и нещте.
Същто искам да попитам някои има ли си представа от тея електроните захранки за щука дадаха ми такава и с нея не можах да хвана.Да не би тя вместо да вика рибата да я гони вече земам да се самнявам.
Някой,може ли да ми каже на какав цвят блесна да тарся за щуката мястото кадето щте ловя е бивша кариера за пясак далбоко е поссредата около 30 метра но там кадето аз смятам да хващтам е не повече от чешси пет метра.
До сега сам ходил 5 или 6 пати имам само една уловена щука хванах я с блесна мепс агила сребриста но до там.Смених блесните слагал сам и други подобни но нещте и нещте.
Същто искам да попитам някои има ли си представа от тея електроните захранки за щука дадаха ми такава и с нея не можах да хвана.Да не би тя вместо да вика рибата да я гони вече земам да се самнявам.
Последно промяна от Apsentee на Пет Апр 25, 2008 8:03 pm, променено общо 2 пъти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: RQ:Щука край несебър
Колега,първо мнение ти е и първа тема.По тази причина я оставям-поправих ти само заглавието!
Следващото ти използване на 4 и 6,като заместител на знаци от Кирилицата,ще бъде изтрито на момента!
Има си правила на форума и те се отнасят за всички нас!
Следващото ти използване на 4 и 6,като заместител на знаци от Кирилицата,ще бъде изтрито на момента!
Има си правила на форума и те се отнасят за всички нас!
Re: RQ:Щука край Несебър
Извиняваи колега за друг пат ще знам
нещо за щуките можеш ли да помогнеш 

Последно промяна от Apsentee на Нед Апр 27, 2008 12:29 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Я първо ме светни,туй местенце дето ходиш на него разрешено ли е?Щото гледам има някакво фургонче там,на пазач ли,на какъв ли е не знам?!Та дълбочината,която търсиш е доста голяма,мятай на около 4-5 м.от брега,близо до тръстиките.Използвай /ако искаш/мепсове въртушки черни с жълти точки и сребриста с червено.Лично на мен само на това ми е удряла.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Здравеи колега местенцето не е разрешено за риболов. има 1 циганин дето го пази но аз познавам собственика мишо и си ходя
но само дето щука дава да ловя друго не но аз и друго сам ловил но не ми е интересна другата риба там само за щука ходя качи някои снимка на мепсовете с които си хващал там.Каде точно xoдиш от коя страна на гиола.И по принцип от къде си ? от коя страна като влезеш от портала в дясно до патя аз там хварлям.
А нещо за тази електронна захранка можеш ли да ми кажеш ?

А нещо за тази електронна захранка можеш ли да ми кажеш ?
Последно промяна от Apsentee на Нед Апр 27, 2008 12:35 pm, променено общо 1 път.
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Аз лично сам фен на силикона и в риболов и в другото
.Пробваи на тлистер или воблер като неможеш да се ориентираш кам блесна.Или по релаксиращото тапа.

Маи така щте направя.На тлистер и воблер до сега не съм пробвал но съм малко скиптичен кам воблерите.
Щуката там е доста изгладняла но неще да се лови. Чудно ми е защо? Имам приятели които са хващали там на царевица щуки може на някои да му се стори смешно но е така.Обаче на блесни не могат да хващат.Има още 1 рибар като мене дето го пускат да ливи там. тои лови доста щуки но пак не казва с ква блесна ги лови
Иначе щука има пусната там ощте от 86 та година шарани сащо но това е друга тема.
Щуката там е доста изгладняла но неще да се лови. Чудно ми е защо? Имам приятели които са хващали там на царевица щуки може на някои да му се стори смешно но е така.Обаче на блесни не могат да хващат.Има още 1 рибар като мене дето го пускат да ливи там. тои лови доста щуки но пак не казва с ква блесна ги лови

Последно промяна от Apsentee на Нед Апр 27, 2008 12:36 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Apsentee написа:И по принцип от каде си ?

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
И аз нещо такова чух ама малко не ми се верва.
Каква е наи голямата ти щука уловена там?
Каква е наи голямата ти щука уловена там?
ahahah нали ти обясних как се ловат щуките там.Послушай ме и ше хванеш 

Рибите най-често стигат до брега казват ми здрасти и заминават 

аре ва батка (apsentee
, кажи кога ходиш за тия щуки на кариерата до Сл.Бряг да доида и аз някой път, че не ми се занимава с пазачи и така нататък, аз риба няма и да взимам само на спининг хвърлям. Ай обади аз работя на Сл.Бряг. ай благодарности