За Гурково

Модератор: Кърцата

Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

За Гурково

Мнение от Skorpi »

Ако някои е ходил на платеното да каже, къде точно се намира. Че ми се иска другата седмица да направя 1 излетче там. Чух че излизали прилични шаранчета и било подходящо за щека там. Предварително благодаря :P :P :P
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: За Гурково

Мнение от BZI »

Скорпи къде точно се намира това платено до Гурково? ........... а така и така ще минаваш покраи Жребщево, защо не пробваш там, примерно някъде след устието, там сущо има удобни места за щеката
Изображение Пазете природата чиста !!!!
uzov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от uzov »

Здрасти колега. Платеното е в самото Гурково като влизаш от магистралата в посока В.Търново точно преди табелата за край на Гурково в дясно по един черен път и на около километър стигаш до едни кошери и след тях е мястото където се оставят колите. Таксата си еу 1 лев на въдица, но вече шарана се плаща по 5 лева на килограм. Костура си е по 1,50. Бях там преди 2 седмици ловихме само на директен на царевица и земен. Излезе само един шаран 1.700 кг всичко друго беше от 300-600 грама. Оказа се обаче че рибата мирише на тиня и повече не съм ходил защото според мен не си струва.
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Благодаря за инфото, ще е неприятно ако рибата лъха на тиня. А колкото до Жребчево аз редовно съм си там за това исках да разнообразя малко :oops:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”