Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Некоректните търговци от магазин наслука
Модератор: bobopeli
Некоректните търговци от магазин наслука
Искам да споделя колеги,какво се случи с мен, когато бях клиент на магазин наслука. Първо ми изпратиха фидер въдица със залепен неразглобявам връх. Добре е че проблема го видях в офиса на speedy. Въдицата и другата стока беше върната за сметка на наслука. След няколко дена поръчката бе повторена и получих стоката. Стоката беше поръчена в телефонен разговор с Милен и по viber пак с него. Дойде кръгла цена за плащане 160 лв. Без никакъв съпровождащ документ какво изпращат на какви цени и как се формира крайната цена. След като направих опис на продуктите с цени от сайта видях че стойността на поръчката е 145 лв. Свързах се по viber с Милен и той ми обясни че само при пазаруване с кошница програмата начислява цените които виждаме. По телефон или по viber не било поръчка онлайн и така и не можах да видя документ с опис и цени Как се получи крайна цена от 160 лв.
Моето мнение е че са некоректни търговци и може би казвам дребни мошеници.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Колеги, бъдете внимателни като пазарувате от този магазин.
Моето мнение е че са некоректни търговци и може би казвам дребни мошеници.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Колеги, бъдете внимателни като пазарувате от този магазин.
-
- Модератор
Re: Некоректните търговци от магазин наслука
Никога не съм пазарувал от този магазин - само като видя боклучавия китайски асортимент и го задрасквам.
Описаната ситуация само затвърждава първосигналните ми впечатления.
Впрочем, за "фидера" сигурен ли си, че е било фидер ? По правило връхчетата трябва да стоят в тубус.
Ясно е, че ти е добавил 15 лв за транспортните разходи от върнатата пратка, но нарушението му освен етично е и данъчно.
Липсата на документ и касов бон е скриване на приходи от оборот.
А за автора - научил е полезен урок резултат от грешката да търси най-ниска цена.
Не защитавам търговеца , но аз не съм имал проблеми с тях . 4-5 пъти съм купувал … всичко в нормите. Иначе за боклучавите китайски изпълнения мога да кажа , че са се наврели навсякъде и почти е невъзможно да ги отсееш. Няма база за сравнение иначе казано.
Пазарувам от къде ли не, вкл. и от Наслука и с тях не съм имал проблеми досега- пратката идва на уточнената цена, с документ, със съдържание каквото очаквам и след обаждане по тел, вкл. и в дните на едни промоции и натовареност. Не защитавам никой, гледам обективността. За китайските.... дори не ми се пише по ред причини. За тях в този сайт- вижте марките най- вдясно горе, купете нещо за пет лева оттам, сравнете го с оригинал и после разпъвайте на кръст по форуми /ако има наистина защо/.
Колегата с темата- винаги може да е по- зле и все се случва, дори и във физически магазини.
Колегата с темата- винаги може да е по- зле и все се случва, дори и във физически магазини.