Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

инфо за яз.огоста
Модератор: Paublo_Eskobar
инфо за яз.огоста
здр.колеги имам път към с.брусарци и мисля да отида до монтана да го видя този голям язовир,някой да каже каде горе доло да застана,и на каква стръв взима рибата там,ще съм благодарен на всякаква информация.
Re: инфо за яз.огоста
Колега през последните дни с това променливо време може само да се разходиш до язовира.
Но ако все пак искаш да опиташ на стената от дясно на бял има бобой и каракуди, е излиза и по някоя платичка, но това е до слука все пак
Но ако все пак искаш да опиташ на стената от дясно на бял има бобой и каракуди, е излиза и по някоя платичка, но това е до слука все пак
извинявай колега ама,какво е това бобой,може ли да се нощува а също и лови.ако знаеш някакви платени яз.със спане сподели,защото може да се наложи да приспя че ще имам път към видин.
-
- разбира нещата
Бобой е костур по монтански
Язовира е прекрасен,държи адски много риба,но е див и много труден.Можеш да направиш запомнящ се риболов,а и яко капо...
Съветвам те да се спуснеш откъм ракетната площадка под село Благово.Пътя е: като караш посока Монтана от София,през прохода Петрохан,като влезеш в селото и отляво ти започва мантинела,щом свърши мантинелата и видиш гробищата отдясно,има път в ляво,завиваш по него,асфалт е,минаваш през една влакова линия и пътя те води почти до водата.Спираш колата до двете помпени станции,не те съветвам да слизаш надолу,че с това дъждовно време,може и там да си останеш,слизаш надолу-до водата са 50 метра.Избери си място малко вдясно,наляво са потопени дървета.Там рибата се разкълвава,колкото е по-топло,толкова повече.Има шаран,сом,костур,клен,уклей,бабушка,платика,каракуда,червеноперка и попчета.Носи си повече видове стръв,като наблягай на житото,хляба и пуканките на кукк,от малкия размер,с аромат на мед.Може да се спи на язовира,не забравяй че нощният риболов е забранен в България.Вечер,преди да се стъмни,ако си хранил добре през деня се завъртат огромни каракуди,нерядко и над кило,а и някое шаранче бонус може да има.Стръв-сладка царевица от кутийка,дипната в шоколад.Има и сом,стръвта е грозд земни или дъждовни червеи,пиявици или рибки,пилешки дроб.
Ако ходиш до Видин,там дестинацията ти е Дунав,или платения яз.Дреновец.Има шаран,амур и толстолоб.Тегав язовир е,можеш да разчиташ на толстолоба,най-вече.Тапа,на 50 см пружина без утежнение,със кроасан със шоколад на нея и две куки,свободни с по едно малко стереопорче.
Това е,надявам се да съм ти полезен!
Поздрави и Наслука
И да пишеш после!

Язовира е прекрасен,държи адски много риба,но е див и много труден.Можеш да направиш запомнящ се риболов,а и яко капо...
Съветвам те да се спуснеш откъм ракетната площадка под село Благово.Пътя е: като караш посока Монтана от София,през прохода Петрохан,като влезеш в селото и отляво ти започва мантинела,щом свърши мантинелата и видиш гробищата отдясно,има път в ляво,завиваш по него,асфалт е,минаваш през една влакова линия и пътя те води почти до водата.Спираш колата до двете помпени станции,не те съветвам да слизаш надолу,че с това дъждовно време,може и там да си останеш,слизаш надолу-до водата са 50 метра.Избери си място малко вдясно,наляво са потопени дървета.Там рибата се разкълвава,колкото е по-топло,толкова повече.Има шаран,сом,костур,клен,уклей,бабушка,платика,каракуда,червеноперка и попчета.Носи си повече видове стръв,като наблягай на житото,хляба и пуканките на кукк,от малкия размер,с аромат на мед.Може да се спи на язовира,не забравяй че нощният риболов е забранен в България.Вечер,преди да се стъмни,ако си хранил добре през деня се завъртат огромни каракуди,нерядко и над кило,а и някое шаранче бонус може да има.Стръв-сладка царевица от кутийка,дипната в шоколад.Има и сом,стръвта е грозд земни или дъждовни червеи,пиявици или рибки,пилешки дроб.
Ако ходиш до Видин,там дестинацията ти е Дунав,или платения яз.Дреновец.Има шаран,амур и толстолоб.Тегав язовир е,можеш да разчиташ на толстолоба,най-вече.Тапа,на 50 см пружина без утежнение,със кроасан със шоколад на нея и две куки,свободни с по едно малко стереопорче.
Това е,надявам се да съм ти полезен!
Поздрави и Наслука
И да пишеш после!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
мерси колега за изчерпателният отговор,и ще пиша може и снимки да кача.
Колегата марио направо ме разби все едно сега се връща от мястото което ти описва. Няма грешна дума в инфото всичко е точно така както ти казва, в допълнение мога да ти каже че водата спада през последните дни и това си оказва влияние на риболова. Ето ти едно решение на въпроса.http://www.555.bg/obyava/mesta-za-ribolov/2cfs?b Попътя за видин успех
Колега,аз също ти препоръчвам Благовския ръкав,но не навлизай в горичката ,а точно под сградата малко в дясно се образувала площадка от спадането на водата.Там е около 3-4метра и няма опасност от закачки.Предимно взима на бял засега.На Дреновец от 2 седмици колеги нищо не са хващали ,а тапите за тостолоб са забранени,разрешен е улова на толупите само на дъно.
-
- разбира нещата
Не съм ходил там от миналата година
,но невярвам нещата да са се променили
Нарочил съм го,ама кога ще е...В най-скоро време,надявам се!

Нарочил съм го,ама кога ще е...В най-скоро време,надявам се!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Такава ми е информацията от колеги които са ходили и то със преспиване.Успех,поне ти ги наскуби!
съжалявам колеги
,няма да се приспива отивам за един ден до брусарци в петък,събота свиленград/марица/,вторник видин/дунав/ шофйор съм на жената,тя е контролйор на шивашка фирма и патуваме често, можеби ще имам 4или5часа да похвърлям малко, мисля че имаше река наоколо.колега тези къщички са трепач,бил съм на такива само че в южна българя с.ягнево на 15км.от златоград,направо не ми се тръгваше.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Здравейте,
горе долу какви дълбочини ще хвана с директен 7м, примерно, по описаните места?
Благодаря ви!
горе долу какви дълбочини ще хвана с директен 7м, примерно, по описаните места?
Благодаря ви!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Чируз, я си ходи на Искъро и не се занимавай с глупости 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Никой не казва, ще трябва да се ходи на място 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
По-горе съм писал 3-4м.
Ми да 3 - 4 метра както казва барманчето, на мач на около 20 метра 8-10 ама там риби няма засега.