Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Лобош
Модератор: sapuna
Лобош
Здравейте колеги, искам да попитам какви са условията за риболов на Лобош. Никога не съм ходил там, но чувам добри отзиви. Така, че всяка информация 6те ми е от полза - къде точно, каква риба, на какво кълве, може ли да се лови и през нощта и по време на забраната и т.н. Благодаря!!!
Re: Лобош
Сега е разрешен само на Радибош - такса 3 лв. Рибата разбира се не се заплаща. Кой колкото може да хване толкова взима или пуска обратно. Риба - каракуда, червеноперка, уклей, костур, бяла риба, шаран, кефал, лин, сом ( не съм сигурен). Струв - традиционната - бял, торен, рибка и разбира се жито. Колегите , който практикуват дънен риболов да споделят стръв. Подхранката е задължителна.k.nikolov написа:Здравейте колеги, искам да попитам какви са условията за риболов на Лобош. Никога не съм ходил там, но чувам добри отзиви. Така, че всяка информация 6те ми е от полза - къде точно, каква риба, на какво кълве, може ли да се лови и през нощта и по време на забраната и т.н. Благодаря!!!

3 лв. на човек е това. Можеш да ловиш, ако искаш с 20 въдициk.nikolov написа:Благодаря за информацията колега! Само да попитам 3 лв на въдица ли си плаща и това за 10 - 15 кг на шега ли е или наистина там кълве доста

- asenfisherman
- ще става разбирач
А един билет дали не върши работа. Все пак няма да ловим с 20 въдици. Пък и от отговора на колегата останах с впечатление че не се държи толкова стриктно. Ама няма как ще трябва да се вадят билети ако не е изтекъл срока. Благодаря за информацията, че иначе можеше да ни развалят излета
Айде на слука!

Билет може да се презавери винаги колега, спокойно. Незнам досега някой да е проверен на Лобош. Поне аз колкото пъти съм бил там, за нещастие не се е случвало да ме проверят !!! А и да ме проверят ще ги направя сами да си говорят, защото само като види човек бреговете колко са "чисти" ще му стане ясно за какво иде речk.nikolov написа:А един билет дали не върши работа. Все пак няма да ловим с 20 въдици. Пък и от отговора на колегата останах с впечатление че не се държи толкова стриктно. Ама няма как ще трябва да се вадят билети ако не е изтекъл срока. Благодаря за информацията, че иначе можеше да ни развалят излетаАйде на слука!