Платено около Пловдив по-наблизко

Модератор: Кърцата

Заключено
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Платено около Пловдив по-наблизко

Мнение от Shag »

Искаме да ходим за риба на някое китно местенце около Пловдив по-наблизо. Точно тук обаче идва трудната част не знаем къде. Рових с търсачката из форума, даже наспамих 2 теми с молби за актуална информация с тенденция да станат много повече. Затова сметнах, че ще е по-добре да ви помоля в отделна тема да ми препоръчате някой приятен водоем. Нещо от рода на 20-тина км радиус. Ако може да е сред природата, а не да е до пътя или пък да е цимент и гол пущинак. Също и да не е някое малко гьолче. Интересуваме име, как се стига, цени за пръчка и какви риби има?

Намерих една единствена тема със сходно заглавие, но според мен не е много в правилния раздел, затова направих тази.

Благодаря предварително!
Рибата е риба, когато е в тигана!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Платено около Пловдив по-наблизко

Мнение от slivnalia »

Shag написа:Искаме да ходим за риба на някое китно местенце около Пловдив по-наблизо. Точно тук обаче идва трудната част не знаем къде. Рових с търсачката из форума...
И като рови тая :arrow: ТЕМАне я ли откри :D :wink:
Изображение
Аватар
Shag
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shag »

Благодаря за изчерпателната информация. Темата съм я разглеждал, но вътре не намерих каквото ме интересува. Ако знаех какво представляват водоемите според това кой как ги начира и цените за тях, нямаше да питам. Мисля, че по-малко излишни постове ще се изпишат като поставя точен и ясен въпрос, но както и да е. Ако кажеш, трий темата и ще напиша поста там. За мен е без значение. Нито се боря за голям брой постове, нито за признателност, репутация или нещо такова. Просто ме интересува и се опитвам по най-простия и безболезнен начин да получа малко инфо. Пояснил съм какво търся и какво ме интересува. А що се отнася до търсенето пиша само "платен Пловдив" и излиза една единствена, която дори според мойте виждания не си е на мястото. Все тая.
Рибата е риба, когато е в тигана!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Shag написа:Благодаря за изчерпателната информация. Темата съм я разглеждал, но вътре не намерих каквото ме интересува. Ако знаех какво представляват водоемите според това кой как ги начира и цените за тях, нямаше да питам. Мисля, че по-малко излишни постове ще се изпишат като поставя точен и ясен въпрос, но както и да е. Ако кажеш, трий темата и ще напиша поста там. За мен е без значение. Нито се боря за голям брой постове, нито за признателност, репутация или нещо такова. Просто ме интересува и се опитвам по най-простия и безболезнен начин да получа малко инфо. Пояснил съм какво търся и какво ме интересува. А що се отнася до търсенето пиша само "платен Пловдив" и излиза една единствена, която дори според мойте виждания не си е на мястото. Все тая.
Темата си остава :wink: дано некой колега ти даде точното инфо :!: :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Sc00by
фен клуб-скобар

Мнение от Sc00by »

Колега от няколко дена гледам ето тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=46370 доста е актуална и така като чета хората са доволни от условията на водоема .
Изображение
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... E&start=60 Здрасти колега и на слука. :wink:
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
dogidog
новобранец
новобранец

Мнение от dogidog »

Приятел до 20 км около Пловдив няма да намериш това което търсиш !

Войсил ти е най - близо ако искаш малко по далеч и да гледаш планината отивай на Бадема !
Аватар
jorkata76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jorkata76 »

dogidog написа:Приятел до 20 км около Пловдив няма да намериш това което търсиш !

Войсил ти е най - близо ако искаш малко по далеч и да гледаш планината отивай на Бадема !
На Бадема със сигурност ще си направиш прекрасен риболов!
Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от steven1969_bg »

Здравей,колега.По тези условия - Руенското езеро,с.Руен.Такса 10лв,шарана се плаща ако искаш да си вземеш,има голям уклей.Тихо и спокойно място,може би заради цените :) Има и ресторант ама не знам дали ще работи.Потърси с търсачката Руен за снимки и по-изчерпателни цени и условия.По всички останали близки водоеми(отговарящи на условието 20-25км) ще е шумно,мръсно или "бетонно" :) Приятно изкарване и почивка ти желая.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Shag написа:Искаме да ходим за риба на някое китно местенце около Пловдив по-наблизо...... Нещо от рода на 20-тина км радиус
няма такова животно, увеличи радиуса на 30-40км и ще имаш повече привлекателни дестинации
Изображение
Незнанието не е извинение.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Значи ,темата тръгна в много посоки,трябваше да се запази самия подраздел-ОТИВАМ НА РИБА,който е отворен за теми-конкретни)отивам еди къде си,тогава и тогава....тук в тази тема се написа всичко,освен това което трябва.Дават се информации за водоемите,за който вече има засебна тема.
Темата я заключваме с найдобри намерениа-да запазиме смисълта на подфорума ОТИВАМ НА РИБА :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Заключено

Обратно към “Отивам naRiba”