Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

hummimnbird Smartcast RF15???
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
hummimnbird Smartcast RF15???
Някой ползвал ли е сонари от тази категория и какви са му впечатленията.
Отчита ли реално, в смисъл не показва всякакви предмети по дъното за риби.
Има ли възможност за монтаж на лодка.
Отчита ли реално, в смисъл не показва всякакви предмети по дъното за риби.
Има ли възможност за монтаж на лодка.
Humminbird RF10
аз имам Hummindird RF10, показва и 500г сомчета даже, ама трябва да има поне 60 см до рибата, а линиите които се образуват са от превключване на дълбочини или от частична загуба на връзката, освен това понякога разпознава дървета и други стърчащи работи под водата като риби. Това може да се провери чрез второ замятане, ако рибата е на същото място и особено на дъното почти сигурно не е риба, а може и да се изключи автоматичното разпознаване на риби (Fishfind ID = off)
Има едни втулки отзад за още кабели ама май са само за окраса, тоест не може да се включва статична сонда.
Иначе без него почти не тръгвам за риба, от брега е идеален. Той все пак не може да ти каже всичко де
Има едни втулки отзад за още кабели ама май са само за окраса, тоест не може да се включва статична сонда.
Иначе без него почти не тръгвам за риба, от брега е идеален. Той все пак не може да ти каже всичко де

да ти кажа под половин кило риба май не показва моя, ма те и не ме интересуват тия, въпреки че ако е пасаж може и да покаже нещо, за "термоклина"
не знам кво точно имаш в предвид ама ако е за температура нещо - няма такива екстри, общо взето квото пише в упътването тва е
а между другото тия изходи отзад май наистина са само за окраса щото писах преди време един е-майл на производителите в САЩ и ми казаха че тия изходи не работят при RF10 поне, те били само за ниакакъв модел на Pirania MAX който използвал същата кутия, а и в указанието наистина не пише нищо за статична сонда
ама четох в някакъв саит един американец обясняваше че RF сондата я отварял и си зареждал батерията, кат свърши мойта ша я разчовъркам 

а между другото тия изходи отзад май наистина са само за окраса щото писах преди време един е-майл на производителите в САЩ и ми казаха че тия изходи не работят при RF10 поне, те били само за ниакакъв модел на Pirania MAX който използвал същата кутия, а и в указанието наистина не пише нищо за статична сонда

- Иван-Клисура
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка: