Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Любимия ви виц за риболов.
Модератор: dantho.mihov
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Любимия ви виц за риболов.
Имам няколко фаворити, но лично на мен любимия ми е следния:
Прибира се вкъщи риболовец, който носи на гърба си едър шаран. Към него се задава друг с кофа, пълна с дребни рибета и вика:
-Само тва ли си хванал бе, некадърник?
Прибира се вкъщи риболовец, който носи на гърба си едър шаран. Към него се задава друг с кофа, пълна с дребни рибета и вика:
-Само тва ли си хванал бе, некадърник?
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Оххххх само ме карате да търся
ЕЙ ВИ Е!:
Рано сутринта в събота жена се събужда. Става и отива в кухнята. Взима ножа и накълцва въдиците, нарязва влакното, полива с киселина плувките, с ножицата нарязва гумените ботуши на лентички, отваря прозореца и изхвърля стръвта. Удовлетворена от извършеното тя ляга отново в леглото и прегръща спящият си съпруг...
Остават и още два часа живот...
################################################
Мъж става в 04:30 сутринта, облича се, събира си такъмите за риба и тръгва на риболов. Излиза от блока, а навън - дъжд, гръмотевици, вятър - истинска буря... Мъжът се прибира обратно, връща се в леглото при жена си и казва:
- Навън какво е - не е истина...
- А пък моят темерут отиде за риба... - отговаря сънено жената...
###############################################
Посред зима един рибар отива да лови риба. Пробива една дупка в леда и тъкмо да хвърли въдицата, някакъв зад него му казва:
- Няма риба!
Рибарят отива на друго място. Онзи пак му казва:
- Няма риба!
Рибарят се обръща и разгневен го пита:
- Кой си ти бе, мангал?
Онзи го гледа и в същият момент го потупва по рамото и му казва:
- Аз съм пазачът на хокейната площадка!
На брега на реката седи рибар. Към него се приближава някакъв турист:
- Хвана ли нещо?
- Да, - мрачно отговаря рибарят. Хванах един, обаче го хвърлих в реката.
- Навярно е бил малък?
- Да, на ръст като тебе и също толкова любопитен...
Двама рибари тръгват да се прибират и единия кани другия на гости:
- Ела у нас да ударим по някоя ракия, да поговорим за риболов...
- У вас не става - кухнята ти е толкова тясна, че в нея не може да се говори за риболов.
Един мъж лови риба, а на главата му - тухла. Минава една жена, гледа го - с тухла на главата - и любопитството я заглождило.
- Каква е тая тухла на главата ти?
- Пусни ми и ще ти кажа - отговорил мъжът.
- Абе я си еби майката! - казала жената и си тръгнала.
Обаче нали е любопитна - върнала се.
- Кажи бе, каква е тая тухла!
- Пусни ми и ще ти кажа.
- Добре, ще ти пусна.
Отишли те зад храстите и като се върнали мъжът й казал:
- Слушай сега - от сутринта съм тука, на червея - нищо, ама на тухлата - ти си третата!
Старец с чук в едната ръка,а в другата вестник "Труд".На стойката-дънна въдица.Минава любопитен колега и пита:
-Как е,кълве ли,има ли я?
-Абе не кълве,ама я има-отговаря стареца
-Че как я има,като не кълве-пита пак оня
-Ами така: шаранът е любопитна риба.Види ли вестника и излиза да хвърли едно око на новините и в това време аз тряс с чука по главата и готово.
-А много ли хвана-пита пак нашия
-Много-отговаря стареца-ти си шестия за днес.
Събрание на рибарската дружинка:
Председателя ръководи събранието: - Утре се открива риболовния сезон,по тоя повод сме се събрали да решиме ,по колко бутилки ракия да вземем на човек?
По миналата година взехме по една - загубихме въдиците!
Миналата, взехме по две - изпуснахме рейса на връщане!
Та за утре... - имате думата!
Става най печения стар рибар и казва:
Предлагам за утре да вземем по 3 (три) бутилки на човек!
Да оставим въдиците в къщи и да не слизаме от рейса!!!!!!!!
Седи един мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. По едно време мъжът вади бутилка ракия, сипва си една чаша и точно в този момент плувката потрепва. Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата, след което изпива ракията. Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десет килограма риба и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи риби. Едната казва на другата:
- Голема гад излезна онва малкото. Как ни прекара само ... неговата м... Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата ...
П.С. Всичко е копирано от Sapuna1971

Рано сутринта в събота жена се събужда. Става и отива в кухнята. Взима ножа и накълцва въдиците, нарязва влакното, полива с киселина плувките, с ножицата нарязва гумените ботуши на лентички, отваря прозореца и изхвърля стръвта. Удовлетворена от извършеното тя ляга отново в леглото и прегръща спящият си съпруг...
Остават и още два часа живот...
################################################
Мъж става в 04:30 сутринта, облича се, събира си такъмите за риба и тръгва на риболов. Излиза от блока, а навън - дъжд, гръмотевици, вятър - истинска буря... Мъжът се прибира обратно, връща се в леглото при жена си и казва:
- Навън какво е - не е истина...
- А пък моят темерут отиде за риба... - отговаря сънено жената...
Посред зима един рибар отива да лови риба. Пробива една дупка в леда и тъкмо да хвърли въдицата, някакъв зад него му казва:
- Няма риба!
Рибарят отива на друго място. Онзи пак му казва:
- Няма риба!
Рибарят се обръща и разгневен го пита:
- Кой си ти бе, мангал?
Онзи го гледа и в същият момент го потупва по рамото и му казва:
- Аз съм пазачът на хокейната площадка!
На брега на реката седи рибар. Към него се приближава някакъв турист:
- Хвана ли нещо?
- Да, - мрачно отговаря рибарят. Хванах един, обаче го хвърлих в реката.
- Навярно е бил малък?
- Да, на ръст като тебе и също толкова любопитен...
Двама рибари тръгват да се прибират и единия кани другия на гости:
- Ела у нас да ударим по някоя ракия, да поговорим за риболов...
- У вас не става - кухнята ти е толкова тясна, че в нея не може да се говори за риболов.
Един мъж лови риба, а на главата му - тухла. Минава една жена, гледа го - с тухла на главата - и любопитството я заглождило.
- Каква е тая тухла на главата ти?
- Пусни ми и ще ти кажа - отговорил мъжът.
- Абе я си еби майката! - казала жената и си тръгнала.
Обаче нали е любопитна - върнала се.
- Кажи бе, каква е тая тухла!
- Пусни ми и ще ти кажа.
- Добре, ще ти пусна.
Отишли те зад храстите и като се върнали мъжът й казал:
- Слушай сега - от сутринта съм тука, на червея - нищо, ама на тухлата - ти си третата!
Старец с чук в едната ръка,а в другата вестник "Труд".На стойката-дънна въдица.Минава любопитен колега и пита:
-Как е,кълве ли,има ли я?
-Абе не кълве,ама я има-отговаря стареца
-Че как я има,като не кълве-пита пак оня
-Ами така: шаранът е любопитна риба.Види ли вестника и излиза да хвърли едно око на новините и в това време аз тряс с чука по главата и готово.
-А много ли хвана-пита пак нашия
-Много-отговаря стареца-ти си шестия за днес.
Събрание на рибарската дружинка:
Председателя ръководи събранието: - Утре се открива риболовния сезон,по тоя повод сме се събрали да решиме ,по колко бутилки ракия да вземем на човек?
По миналата година взехме по една - загубихме въдиците!
Миналата, взехме по две - изпуснахме рейса на връщане!
Та за утре... - имате думата!
Става най печения стар рибар и казва:
Предлагам за утре да вземем по 3 (три) бутилки на човек!
Да оставим въдиците в къщи и да не слизаме от рейса!!!!!!!!
Седи един мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. По едно време мъжът вади бутилка ракия, сипва си една чаша и точно в този момент плувката потрепва. Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата, след което изпива ракията. Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десет килограма риба и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи риби. Едната казва на другата:
- Голема гад излезна онва малкото. Как ни прекара само ... неговата м... Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата ...
П.С. Всичко е копирано от Sapuna1971
Разговор в къщата на рибар:
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
- Откъде се връщаш? - пита го съпругата му.
- От язовира!
- А къде е рибата?
- В него ...
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...тоя ши'хареса на отчето Нафърфорий .... ммм .... само да го види, глей'те ко'ставаПоборников написа:Въпрос:СТАВА ЛИ ОТ ГЕЙ КЛЬОНКАДЖИЯ ?
Оговор:НЕ СТАВА ЗАЩОТО СА МУ МЕКИ КИТКИТЕ.

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Виж 'ко щи кажа ... аз дойдох ли ? - дойдох !!! ... водях ли ? - видях !!! ........ остава другия път да ти 'зема кльонка 'чи кат 'фана поне да е големичък ,.... щото тез бебита 2 кг. си бяха за меки китки дет'ги извадихте с Динкоотец Ми Го Нафърфорий написа:...и се замислих що бат Милен не е кльонкаджия ???
....ми той и батката Дорум не е кльонкаджия ???
аз се радвам, че съм кльонкаджия......вие да му мислите с меките китки!

...п.с. толкоз ми хареса, чи ти земам занаята за едното нищо, мой човек - ако нещо се разтрепериш все пак ЕЛА да те успокоя на морето, та да 'фане малко сол гъзеца ти

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
отец Ми Го Нафърфорий написа:Видех го..хареса ми...и се замислих що бат Милен не е кльонкаджия ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
па после си викам....ми той и батката Дорум не е кльонкаджия ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
баси вица....![]()
аз се радвам че съм кльонкаджия-чекист......вие да му мислите с меките китки!
Ало дъртия...калкани и заргани не се ловят с кльока бе ... гад гьоладжийска...

-
- новобранец
- Местоположение: РИБОЛОВЕЦ. Лятото - река Искър, язовир Телиш, иначе - гр. Плевен ( www.naRiba.com )
- rino712
- ще става разбирач
Здр-единствено тоя не го бях чувал ама е трепач
:
Браво-СУПЕР е

:
Браво-СУПЕР е

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ареее-и тук дрязга
бе вий,от юг,насевер по туй море,мноо сте БАМБЬШКА
любимия ми на мене сьм го казвал 5 пьти,ама пак ще го повторя:
некьв се напил,откраднал риба от магазина,заврял си я в гащите,донапил се,забравил за случката и като отишьл да пикае в поредната крьчма,вместо хуя-извадил рибата и и казал:че си лигав-лигав си,че смьрдиш-смьрдиш,ама тоя ПОГЛЕД отде го извади,бе мамето ти дейба
ее,мое да не е мноо рибарски,ама е за риба,нали?

некьв се напил,откраднал риба от магазина,заврял си я в гащите,донапил се,забравил за случката и като отишьл да пикае в поредната крьчма,вместо хуя-извадил рибата и и казал:че си лигав-лигав си,че смьрдиш-смьрдиш,ама тоя ПОГЛЕД отде го извади,бе мамето ти дейба

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата