Моля за съвет за джиг въдица

Модератор: sapuna

niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Моля за съвет за джиг въдица

Мнение от niki71 »

Здравейте колеги. След дълго оглеждане си харесах тази пръчка-Infinity-Q Jigger-Spin в дължина 2,7 метра. Дилемата е дали става за риболов на силикони и ако става кой тест да взема. Вариантите са два - 7-28 гр и 8 -38 гр. После идва и въпроса за макара към нея.
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Моля за съвет за джиг въдица

Мнение от poyalnik »

Акция 7-28 мисля, че ще е добре, а макарата трябва в магазина да видиш коя ще е най-добре като тегло, за да има баланс в края на дръжката (където започва карбоновата част). Това е моето мнение, разбира се.
Аватар
batstiv
новобранец
новобранец

Мнение от batstiv »

poyalnik написа:Акция 7-28 мисля, че ще е добре, а макарата трябва в магазина да видиш коя ще е най-добре като тегло, за да има баланс в края на дръжката (където започва карбоновата част). Това е моето мнение, разбира се.

Ще добавя само , че е най добре да се пипне на място в магазина . Трябва да усетиш еластичността и да прецениш дали те удовлетворява.
Изображение
poyalnik
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от poyalnik »

batstiv написа:
poyalnik написа:Акция 7-28 мисля, че ще е добре, а макарата трябва в магазина да видиш коя ще е най-добре като тегло, за да има баланс в края на дръжката (където започва карбоновата част). Това е моето мнение, разбира се.

Ще добавя само , че е най добре да се пипне на място в магазина . Трябва да усетиш еластичността и да прецениш дали те удовлетворява.
Вярно. :)
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

Мерси за мненията колеги -в магазина ги гледах и май клоня към по- малкия тест .Ще се ползва и от лодка и се надявам по-добрата чувствителност да е от полза.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”