Да се представя

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Да се представя

Мнение от Мрак »

Здравейте колеги!
Пресветия модератор ме разкри,да се свети името му :)
Мисля,че дължа извинение на всички колеги за това че ги подведох 8) Извинявам се и на колегата Vid!
Имам регистрация в тоя форум от доста години но никога не съм писал и съм забравил и ника и паролата и т.н
Снощи се регистрирах отново и да ме прощавате,ама не се сдържах да се побъзикам малко :)
Някои колеги ме познаха още след първия ми пост!Да се чуди човек как :roll: Бая се посмяхме :)
Няма как да си сменя ника на Leo и затова ще участвам във форума под името Мрак.
Поздрави на всички и благодаря за съветите
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Re: Да се представя

Мнение от Красимир Атанасов »

Аре направи го тук ако искаш.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=10798" onclick="window.open(this.href);return false;
Чак пък цяла тема за твоята особа да пускаш,аре няма нужда.
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Краси , иде реч за това - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=85132" onclick="window.open(this.href);return false; и аз лично го посъветвах да се представи , ама в друг подфорум де :lol: :lol: :lol: Тука едва ли ще има същият ефект . Ще помоля колегата Митьофф да премести тая тема в "спинингов" , ако и да е постната на правилното място , от гледна точка форумни правила .

пп - та това от "пресветият" :lol: :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

За "добре дошъл" на Синан! :drinkers: :mrgreen:
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/jE6M-rOFW3M?hl=en_US& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/jE6M-rOFW3M?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Тоз от Видин е особен - внимaвaй :lol:Скоро
шa му публикувaм дaлaверите - кaто aредндaтор
и други дaлaвери :!:
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Добре дошъл .Още помня темата за РАСПЕРИТЕ и ФИЛМА С БЕЛОПОПСКИ ОТ ,,РИБИ И ТЪКЪМИ.оТ мен :prayer: :supz: Форума има нужда от ТЕБ.
Аватар
suravia
новобранец
новобранец

Мнение от suravia »

ORadev написа:Добре дошъл .Още помня темата за РАСПЕРИТЕ и ФИЛМА С БЕЛОПОПСКИ ОТ ,,РИБИ И ТЪКЪМИ.оТ мен :prayer: :supz: Форума има нужда от ТЕБ.
То не знам дали има някои който ходи за распер по Дунава(и не само), да не знае кой е Лео.
И аз те познах макар че никога не съм си писал с теб,а след личното от кой град си бях 100% сигурен :P
Добре дошъл :wink:
karaburov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от karaburov »

Мрак написа:Здравейте колеги!
Пресветия модератор ме разкри,да се свети името му :)
Мисля,че дължа извинение на всички колеги за това че ги подведох 8) Извинявам се и на колегата Vid!
Имам регистрация в тоя форум от доста години но никога не съм писал и съм забравил и ника и паролата и т.н
Снощи се регистрирах отново и да ме прощавате,ама не се сдържах да се побъзикам малко :)
Някои колеги ме познаха още след първия ми пост!Да се чуди човек как :roll: Бая се посмяхме :)
Няма как да си сменя ника на Leo и затова ще участвам във форума под името Мрак.
Поздрави на всички и благодаря за съветите
Аз пък съм доста разочарован....уважението,репортажите и всичко написано от теб съм го прочел в 100+ пъти!
И накрая една грозна(да не кажа пиянска,почти съм убеден,че е такава!) ебавка!
Вярно е,че съм научил много за риболова на Распер от теб....обаче тва си беше чиста проба подигравка!
karaburov написа:Заглавие: Подходяща въдица за Дунава
Мрак написа:юколеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия риби :?: що не споделяте за вашите риби?
Опит :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: това ако е опит,Лео и сестрата трябва да са докторанти :lol: :lol: ;)
Колега,никой с никви роги и тем подобни не е тръгнал ! Дават ти се съвети а ти не та не Стелла-та иска специална пръчка :lol: Както ти писах по горе( а и не само аз съм на тва мнение) иска се упорство и постоянство,особено за Распера! Не мисли,че след 7 боя рибки разбираш нещо за тая риба ;)
Така,че пак те съветвам,слушай колегите ловящи по Дунава,прочети "примамки за едри распери" поне 20-на пъти запомни всяко едно място от снимките,всяка една примамка и от там на татък сам си изгради стратегия!хвани 100-на распера и пак помисли :)
Поздрави!
Защо се подвеждаш по писанията на тоя турчин дето не разбира имолекула от спининга на распер а камо ли да дава съвети на всите български спини как да ловят распери,а кажи ми другарю,2[/quote]

Ще ме извиняваш много,обаче човек с твоя опит,рутина,знания не може да се ебава така!
Падна ми в очите!
Пийвай си винцето,уйскито,ракията и си гледай масата,не да си правиш ташак с нас!
Поздрави-НЯМА!

П.П Алкохола никога не е оправдание!
П.П.1 Както бях написал и в предната ти публикация,теглих ти една на ум и на глас,и си го местя в другия крачол...за корИфеите като теб,с твоето държание!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Оооо, у моя край има много резани ГОЛЕМИ пушки.... Ако имаш яко дупе, ша те уредим.... Ама само за веднъж де, после се оправяй.... Правим само една услуга.. и точка.
Добре дошъл, въпреки подигравките не към мен, а към хората които изразиха мнение в темата ти...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Мнение от Мрак »

Не забелязах да съм засегнал някой персонално.По скоро вложих известна ирония,включително и към самия мен!
Но май никой не я забеляза :)
Пак се извинявам ако някой се е засегнал лично или по някакъв начин е нарушен душевният му комфорт!
Но не мога да седна и да се извинявам през три поста.
Съжалявам и ако някой се е разочаровал от мен.Случват се такива работи!Тя и жена ми се разочарова,но пък се разведохме и сме си щастливи и поотделно!
Колкото до КУРИФЕЙ-ските изживявания........само кур съм,фей няма :)
Онова с крачола наистина върши работа :)
Не разбрах защо отношението към мен е различно в темата и на лични :roll:

Поздрави на всички и добре заварил!
Аватар
capetano
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от capetano »

Без имена, викаш.. ;)
Добре де, фАнал си има-няма 7 распера - убуу, ама аз още чакам една ашладисана преди години тОпола на Осъма да роди Дуели.. Сигурно си я обрал, ама пусни някой от по-новата реколта и насам.. :roll:
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...
Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"
:D
Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Мнение от Мрак »

capetano написа:Без имена, викаш.. ;)
Добре де, фАнал си има-няма 7 распера - убуу, ама аз още чакам една ашладисана преди години тОпола на Осъма да роди Дуели.. Сигурно си я обрал, ама пусни някой от по-новата реколта и насам.. :roll:

:lol: :lol: :lol:
Хахаха............шъ умръ от смях :D Тополата я свалих с Щила....обаче не намерих Дуела :? Затова не е дала плод,щото почина :) Ако искаш да ти пратя малко дървен материал :D
Аватар
stancom
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stancom »

Мрак написа:...фей няма :D ....
Никога не е късно да станеш за кашмер :lol: да минеш на другия бряг и да станеш и фей :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

capetano написа:Без имена, викаш.. ;)...
А бре маме , не ти ли съ струва че е крайно време и ти да се представиш наново :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Привет Лео ,дека си сега дай мобилен на лични,моя няма промяна! :drinkers:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Публикувай отговор