Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Да се представя
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Да се представя
Здравейте колеги!
Пресветия модератор ме разкри,да се свети името му
Мисля,че дължа извинение на всички колеги за това че ги подведох
Извинявам се и на колегата Vid!
Имам регистрация в тоя форум от доста години но никога не съм писал и съм забравил и ника и паролата и т.н
Снощи се регистрирах отново и да ме прощавате,ама не се сдържах да се побъзикам малко
Някои колеги ме познаха още след първия ми пост!Да се чуди човек как
Бая се посмяхме
Няма как да си сменя ника на Leo и затова ще участвам във форума под името Мрак.
Поздрави на всички и благодаря за съветите
Пресветия модератор ме разкри,да се свети името му

Мисля,че дължа извинение на всички колеги за това че ги подведох

Имам регистрация в тоя форум от доста години но никога не съм писал и съм забравил и ника и паролата и т.н
Снощи се регистрирах отново и да ме прощавате,ама не се сдържах да се побъзикам малко

Някои колеги ме познаха още след първия ми пост!Да се чуди човек как

Няма как да си сменя ника на Leo и затова ще участвам във форума под името Мрак.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Да се представя
Аре направи го тук ако искаш.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=10798" onclick="window.open(this.href);return false;
Чак пък цяла тема за твоята особа да пускаш,аре няма нужда.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=10798" onclick="window.open(this.href);return false;
Чак пък цяла тема за твоята особа да пускаш,аре няма нужда.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Краси , иде реч за това - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=85132" onclick="window.open(this.href);return false; и аз лично го посъветвах да се представи , ама в друг подфорум де
Тука едва ли ще има същият ефект . Ще помоля колегата Митьофф да премести тая тема в "спинингов" , ако и да е постната на правилното място , от гледна точка форумни правила .
пп - та това от "пресветият"

пп - та това от "пресветият"

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
За "добре дошъл" на Синан!
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/jE6M-rOFW3M?hl=en_US& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/jE6M-rOFW3M?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/jE6M-rOFW3M?hl=en_US& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/jE6M-rOFW3M?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Тоз от Видин е особен - внимaвaй
Скоро
шa му публикувaм дaлaверите - кaто aредндaтор
и други дaлaвери

шa му публикувaм дaлaверите - кaто aредндaтор
и други дaлaвери

Добре дошъл .Още помня темата за РАСПЕРИТЕ и ФИЛМА С БЕЛОПОПСКИ ОТ ,,РИБИ И ТЪКЪМИ.оТ мен
Форума има нужда от ТЕБ.

То не знам дали има някои който ходи за распер по Дунава(и не само), да не знае кой е Лео.ORadev написа:Добре дошъл .Още помня темата за РАСПЕРИТЕ и ФИЛМА С БЕЛОПОПСКИ ОТ ,,РИБИ И ТЪКЪМИ.оТ мен![]()
Форума има нужда от ТЕБ.
И аз те познах макар че никога не съм си писал с теб,а след личното от кой град си бях 100% сигурен

Добре дошъл

-
- ще става разбирач
Аз пък съм доста разочарован....уважението,репортажите и всичко написано от теб съм го прочел в 100+ пъти!Мрак написа:Здравейте колеги!
Пресветия модератор ме разкри,да се свети името му![]()
Мисля,че дължа извинение на всички колеги за това че ги подведохИзвинявам се и на колегата Vid!
Снощи се регистрирах отново и да ме прощавате,ама не се сдържах да се побъзикам малко![]()
Някои колеги ме познаха още след първия ми пост!Да се чуди човек какБая се посмяхме
![]()
И накрая една грозна(да не кажа пиянска,почти съм убеден,че е такава!) ебавка!
Вярно е,че съм научил много за риболова на Распер от теб....обаче тва си беше чиста проба подигравка!
Защо се подвеждаш по писанията на тоя турчин дето не разбира имолекула от спининга на распер а камо ли да дава съвети на всите български спини как да ловят распери,а кажи ми другарю,2[/quote]karaburov написа:Заглавие: Подходяща въдица за Дунава
ОпитМрак написа:юколеги,защо така с рогите,все пак съм хванал 7 распера и имам опит с тия рибищо не споделяте за вашите риби?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това ако е опит,Лео и сестрата трябва да са докторанти
![]()
![]()
Колега,никой с никви роги и тем подобни не е тръгнал ! Дават ти се съвети а ти не та не Стелла-та иска специална пръчкаКакто ти писах по горе( а и не само аз съм на тва мнение) иска се упорство и постоянство,особено за Распера! Не мисли,че след 7 боя рибки разбираш нещо за тая риба
![]()
Така,че пак те съветвам,слушай колегите ловящи по Дунава,прочети "примамки за едри распери" поне 20-на пъти запомни всяко едно място от снимките,всяка една примамка и от там на татък сам си изгради стратегия!хвани 100-на распера и пак помисли![]()
Поздрави!
Ще ме извиняваш много,обаче човек с твоя опит,рутина,знания не може да се ебава така!
Падна ми в очите!
Пийвай си винцето,уйскито,ракията и си гледай масата,не да си правиш ташак с нас!
Поздрави-НЯМА!
П.П Алкохола никога не е оправдание!
П.П.1 Както бях написал и в предната ти публикация,теглих ти една на ум и на глас,и си го местя в другия крачол...за корИфеите като теб,с твоето държание!
- Vid
- кандидат преподавател
Оооо, у моя край има много резани ГОЛЕМИ пушки.... Ако имаш яко дупе, ша те уредим.... Ама само за веднъж де, после се оправяй.... Правим само една услуга.. и точка.
Добре дошъл, въпреки подигравките не към мен, а към хората които изразиха мнение в темата ти...
Добре дошъл, въпреки подигравките не към мен, а към хората които изразиха мнение в темата ти...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Не забелязах да съм засегнал някой персонално.По скоро вложих известна ирония,включително и към самия мен!
Но май никой не я забеляза
Пак се извинявам ако някой се е засегнал лично или по някакъв начин е нарушен душевният му комфорт!
Но не мога да седна и да се извинявам през три поста.
Съжалявам и ако някой се е разочаровал от мен.Случват се такива работи!Тя и жена ми се разочарова,но пък се разведохме и сме си щастливи и поотделно!
Колкото до КУРИФЕЙ-ските изживявания........само кур съм,фей няма
Онова с крачола наистина върши работа
Не разбрах защо отношението към мен е различно в темата и на лични
Поздрави на всички и добре заварил!
Но май никой не я забеляза

Пак се извинявам ако някой се е засегнал лично или по някакъв начин е нарушен душевният му комфорт!
Но не мога да седна и да се извинявам през три поста.
Съжалявам и ако някой се е разочаровал от мен.Случват се такива работи!Тя и жена ми се разочарова,но пък се разведохме и сме си щастливи и поотделно!
Колкото до КУРИФЕЙ-ските изживявания........само кур съм,фей няма

Онова с крачола наистина върши работа

Не разбрах защо отношението към мен е различно в темата и на лични

Поздрави на всички и добре заварил!
Без имена, викаш.. 
Добре де, фАнал си има-няма 7 распера - убуу, ама аз още чакам една ашладисана преди години тОпола на Осъма да роди Дуели.. Сигурно си я обрал, ама пусни някой от по-новата реколта и насам..

Добре де, фАнал си има-няма 7 распера - убуу, ама аз още чакам една ашладисана преди години тОпола на Осъма да роди Дуели.. Сигурно си я обрал, ама пусни някой от по-новата реколта и насам..

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

capetano написа:Без имена, викаш..

Хахаха............шъ умръ от смях

- stancom
- ще става разбирач
Никога не е късно да станеш за кашмерМрак написа:...фей няма....

- Павел Иванов
А бре маме , не ти ли съ струва че е крайно време и ти да се представиш нановоcapetano написа:Без имена, викаш.....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Привет Лео ,дека си сега дай мобилен на лични,моя няма промяна! 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!