31

май

2017

Работна среща между ръководствата на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури – България и Националната агенция за рибарство и аквакултури на Румъния

На 30.05.2017 г. в гр.Русе и с.Ряхово бе проведена работна среща между ръководствата на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури – България и Националната агенция за рибарство и аквакултури на Румъния. На срещата присъстваха д-р инж. Никулае Димулеску – президент на ANPA и доц. д-р Галин Николов – Изпълнителен директор на ИАРА.
Бяха обсъдени въпроси, свързани с подобряване и улесняване на съвместните инспекции, осъществявани от риболовните инспектори на двете държави в акваторията на р. Дунав. Тази нова съвместна инициатива е подпомогната и от факта, че във водите на Черно море подобни съвместни мисии се извършват от три години и натрупаният опит и добри практики са изключително полезни за инспекторите на двете държави. В края на срещата бе подписан план за съвместни действия между отдел „Централен Дунав“ на ИАРА и филиал „Мунтения“ на Националната агенция за рибарство и аквакултури на Румъния.



Източник: ИАРА

Снимки:
  
Оцени публикацията:

Рейтинг nan от 0 гласували
Сподели публикацията:



Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE