13

юли

2017

Провеждане на работна среща за обсъждане на възможностите от проникване и разпространяване на болестта вирусна инфекция с Koi herpes (KHV) по шарана на територията на Република България

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка със засиленият обществен интерес по отношение на опасностите от проникване и разпространяване на болестта вирусна инфекция с Koi herpes (KHV) по шарана на територията на Република България, отправям към Вас покана за участие в работна среща с ръководството на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), и други институции, която ще се проведе на 17.07.2017 г. от 11:00 часа в Тракийски университет, гр. Стара Загора.
Целта на провеждането на работната среща е да се обсъдят възможностите за справяне с опасността от проникване и разпространяване на болестта вирусна инфекция с Koi herpes (KHV) по шарана на територията на Република България. Заболяването е включено в приложение № 1 на Наредба 17 от 16.06.2008 г. за здравните изисквания към стопанските водни животни, продуктите от тях и предпазването и контрола на болести по водните животни. Нека заедно да изградим стратегия за предотвратяване на възможностите от разпространение на това опасно заболяване, което би оказало неблагоприятно въздействие върху рибните ресурси.


Оцени публикацията:

Рейтинг 0.0 от 0 гласували
Сподели публикацията:Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE