23

март

2018

Обществено обсъждане на документи по процедура за подбор на проекти по мярка 2.3 „Насърчаване на нови производители на аквакултури, развиващи устойчиви аквакултури“ – 22.03.2018 г.

На основание чл.26, ал. 4 от ЗУСЕСИФ, УО на ПМДР публикува за обществено обсъждане документи по процедура за подбор на проекти по мярка 2.3 „Насърчаване на нови производители на аквакултури, развиващи устойчиви аквакултури“. Чрез мярката се цели насърчаване на предприемачеството в сектора на аквакултурите; подпомагане на създаването на предприятия за устойчиви аквакултури от нови производители на аквакултури.

Предвиденият бюджет по мярката е 16 624 555 лв.

Писмени възражения, предложения и коментари по горепосочените документи могат да се изпращат до 29.03.2018 г. включително, на електронна поща pmdr@mzh.government.bg. Предложенията и коментарите следва да бъдат представени като свободен текст в рамките на електронното писмо (e-mail) или да бъдат приложени в отделен файл във формат .word, а не да бъдат сканирани или нанасяни в отделните документи от пакета.

Пълният пакет документи можете да намерите тук.


Източник: ИАРА
Оцени публикацията:

Рейтинг nan от 0 гласували
Сподели публикацията:



Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE