26

авг

2019

Предложения и препоръки по отношение на дейността на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Контрола, управлението и опазването на рибните ресурси на територията на Република България са едни от основните цели и приоритети на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури. Агенцията винаги е отворена за диалог с представителите на сектор „Рибарство“ (производители на аквакултури, любители риболовци и други заинтересовани лица), и активно подкрепя разработването на подходящи механизми, имащи отношение към контрола, управлението и опазването на рибните ресурси.
Колаборацията между институциите, гражданите и бизнеса е от изключително важно значение за доброто управление и опазване на сектор „Рибарство“. В тази връзка, бих желал да споделите своите виждания за дейността на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури. Има ли според Вас недостатъци и проблеми в дейността на Агенцията и ако откривате такива, моля да ги посочите, тъй като Вашето мнение е Важно за нас.
Също така бих се радвал да дадете предложенията си по отношение на подобряването на сътрудничеството и комуникацията между Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури и Вас – представителите на сектор „Рибарство“, тъй като заедно можем да изградим един устойчив и проспериращ отрасъл.
Бих се радвал да чуя Вашите идеи, препоръки и становища по отношение на необходимостта от евентуални промени в нормативната база обхващаща рибарството и аквакултурите. Вашите предложения за промени на законодателството в сферата на сектор „Рибарство, насочени към подобряване на сектора, са важни за нас.
Вашите предложения може да изпращате на следната електронна поща: predlojenia@iara.government.bg .


Оцени публикацията:

Рейтинг 0.0 от 0 гласували
Сподели публикацията:Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE