11

ное

2019

Проверка язовир Мандра и езеро Вая

 

Около 18:00 ч. на 07.11.2019 г., служители на сектор РК Бургас извършиха проверка на язовир Мандра в района на местност „Пода“, при която е открита и извадена от работно положение около 50 метра мрежа, а при излизане на брега е открита и 20 метрова мрежа поставена в чувал. Двете мрежи са иззети с КП срещу неизвестен извършител.

Проверката е продължила и на езеро Вая, при която са открити и извадени от водата 2 броя мрежи с приблизителна обща дължита 120 метра. Проверката приключва в 01:30 часа на 08.11.2019 г. За случая е съставен КП.

 


Източник: ИАРА
Оцени публикацията:

Рейтинг 5.0 от 1 гласували
Сподели публикацията:



Коментари:
 
05 Dec 2019
Имате проект, за който сте търсили финансиране, за съжаление е отказан кредит от банките по различни причини. Ти си специален, честен и добър герой. Имате доход, който може да ви позволи да извършите месечните си плащания. Без повече притеснения аз съм индивид с капитал, искам да ви направя достъпни под формата на заем, платим за максимум 20 години, при ставка от 3 до 5% в зависимост от исканата сума и продължителността на възстановените суми. Не се колебайте за момент, защото няма да бъдете разочаровани. Вашите предложения и предложения ще бъдат анализирани и взети предвид във възможно най-голяма степен. За всички ваши заявки за нашите услуги, моля свържете се с нас на моя имейл пощенска кутия: leszekadam.spiewak@gmail.com
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE