17

юни

2022

Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов откри „Рибен фест Бургас 2022“

Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов откри „Рибен фест Бургас 2022“, който се провежда в рамките на два дни (петък и събота) на територията на културно туристически комплекс „Ченгене скеле“. Панайотов поздрави организаторите от МИРГ (местна инициативна рибарска група) Бургас- Камено, като им пожела рибният фест да се превърне в традиция.
„Радвам се, че в този прекрасен слънчев ден съм на едно от емблематичните места за Бургас – рибарското селище „Ченгене скеле“. Пожелавам успех на стартиращия рибен фест. Искам да предам и специални поздрави от Министъра на земеделието д-р Иван Иванов“, обърна се Панайотов към домакините.
„Надявам се рибният фест да се превърне в една устойчива традиция и всяка година по това време да се събираме тук и да черпим опит както от местните рибари, така и от всички местни инициативни групи. Пожелавам на всички участници да си изкарат хубаво на територията на Община Бургас“, каза още Панайотов.
Във фестивала участват изложители, които презентират рибни продукти, сувенири на морска тематика, рибарски принадлежности и др. Посетителите ще могат да се насладят на различни рибни деликатеси, приготвени на място.


Източник: ИАРА

Снимки:
 
Оцени публикацията:

Рейтинг nan от 0 гласували
Сподели публикацията:Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE