30

март

2011

ИАРА удостои с почетен знак и грамота световния шампион по спортен риболов Мило Коломбо

Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури удостои с почетен знак и грамота световния шампион по спортен риболов Мило Коломбо за цялостен принос в популяризирането на спортния риболов.

Отличията му бяха връчени от Христомир Копчев, директор на регионален център “Рибарство и контрол”-Централна България по време на откриването на изложението „Природа, Лов, Риболов 2011” в Международния панаир в Пловдив.

“Уверен съм, че със същата любов и енергия, г-н Коломбо ще продължи да работи за популяризирането и развитието на риболовния спорт в Европа”, заяви г-н Копчев при връчване на отличията.

Мило Коломбо е една от легендите в спортния риболов и е специален гост на таз годишното изложение „Природа, Лов, Риболов”. Италианецът става световен шампион през 1984 г. в Страсбург. Неговият личен рекорд е улов от 238 килограма, постигнат по време на състезанието Scandinavian Masters, в което е победител през 1998 година. Коломбо е собственик на италианската компания „Milo”, която е водещ европейски производител на риболовни принадлежности и е представена на изложението.

В рамките на изложението „Природа, Лов, Риболов 2011”, ИАРА участва със собствен щанд, където всички риболовци могат да получат полезна информация, а потенциални бенефициенти да се запознаят с Оперативна програма “Рибарство“.Снимки:
  
Оцени публикацията:

Рейтинг 0.0 от 0 гласували
Сподели публикацията:Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE