01

ное

2012

Хванати са две лица, превозващи незаконно 600 кг риба при акция на мобилна група на ИАРА и инспектори от сектор “Рибарство и контрол” Бургас

Специализирана мобилна група на ИАРА, инспектори от сектор “Рибарство и контрол” Бургас и служители на икономическа полиция Бургас са извършили съвместна акция за нерегламентиран превоз и продажба на риба. В района на с. Зорница, община Средец, контролните органи са спрели за проверка бус “Мерцедес” с бургаска регистрация с две лица. При проверката на автомобила е установен превоз на голямо количество прясно уловена риба. Превозваната риба е била 600 кг. от видовете каракуда, бяла риба и щука. Лицата не са имали документи за произход и превоз на рибата.

На нарушителите с инициали С.М. и М.Т. от град Средец са съставени 4 акта за нерегламентиран превоз на риба и липса на документи за произход. При проверката в лицата е установен и фалшив документ за извършване на стопански риболов.

На място са извикани и служители от Агенция по безопасност на храните Бургас, които са дали разрешение рибата да бъде дарена. Цялото количество риба е иззето и дарено на Социалния патронаж в град Средец.Снимки:
 
Оцени публикацията:

Рейтинг 0.0 от 0 гласували
Сподели публикацията:Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE