05

апр

2017

Провеждане на работна среща с представители на сектор „Рибарство“

 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка със засиленият обществен интерес по отношение на опазване на рибните ресурси по време на забраната за улов на риба и други водни организми през пролетно-летния размножителен период през 2017 г., отправям към Вас покана за участие в работна среща с ръководството на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), която ще се проведе на 11.04.2017 г. от 13:00 часа в заседателна зала в сградата на бул. Христо Ботев № 17, гр. София.
Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури е отворена за диалог с представителите на сектор „Рибарство“, също така активно подкрепя разработването на подходящи и прозрачни механизми, имащи отношение към управлението и опазването на рибните ресурси.
Целта на провеждането на работна среща е да фиксираме заедно, проблемите свързани с любителския риболов, както и да обсъдим следните теми в сектор „Рибарство“:

1. „Опазване на рибните ресурси по време на забраната за улов на риба и други водни организми през пролетно-летния размножителен период.“;
2. „Идеи за съвместни дейности с ИАРА“;
3. „Предложения за промени на законодателството в сферата на сектор „Рибарство“.

За по-добра оперативност и при желание от Ваша страна, моля да определите представители, които ще присъстват на работната среща. Моля имената и данните за контакт на определените от Вас представители да бъдат изпратени по официален ред на адрес: гр. Бургас, ул. „Княз Александър Батенберг“ № 1 и по електронната поща на адрес: office@iara.government.bg най-късно до 10.04.2017 г.


Оцени публикацията:

Рейтинг 0.0 от 0 гласували
Сподели публикацията:Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE