05

апр

2017

Провеждане на кръгла маса с представители на сектор „Аквакултури“

 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка със засиленият обществен интерес по отношение на развъждането и отглеждането на риба и други водни организми през 2017 г., отправям към Вас покана за участие в кръгла маса с ръководството на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), която ще се проведе на 21.04.2017 г. от 12:00 часа в гр. Стара Загора, в заседателната зала на хотел „Железник“.
Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури е отворена за диалог с представителите на сектор „Аквакултури“, също така активно подкрепя разработването на подходящи и прозрачни механизми, имащи отношение към развъждането и отглеждането на риба и други водни органзими.
Целта на провеждането на кръглата маса е да фиксираме заедно, проблемите свързани с развъждането и отглеждането на риба и други водни органзими, както и да обсъдим актуални теми в сектор „Аквакултури“:
За по-добра оперативност и при желание от Ваша страна, моля да определите представители, които ще присъстват на кръглата маса. Моля имената и данните за контакт на определените от Вас представители да бъдат изпратени по официален ред на адрес: гр. Бургас, ул. „Княз Александър Батенберг“ № 1 и по електронната поща на адрес: office@iara.government.bg най-късно до 20.04.2017 г.


Оцени публикацията:

Рейтинг 0.0 от 0 гласували
Сподели публикацията:Коментари:
Добави коментар:

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ
РЕКЛАМА
СЛЕДВАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК
СЛЕДВАЙ НИ В GOOGLE