Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ!!!!
Re: ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ!!!!
Преди малко гледах филма за Княз Борис... Ние ли сме този горд и благороден народ?!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Най-дразнещото е , че тия дето осират природата ни,не им харесва да ходят пак там "защото е мръсно" и завземат нови места .
- antivik
- кандидат преподавател
strijok написа:Знам ще кажете НЕ НАША РАБОТА ма ако всеки при подобна гледка спре и посъбере поне една торба от тези боклуци положението няма да е токова зле - нали

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- borislav58
- сериозен играч
Подкрепям казаното от колегата, и аз така го правя някой ми се смеят ,че събирам боклуците на боклуцитеstrijok написа:Знам ще кажете НЕ НАША РАБОТА ма ако всеки при подобна гледка спре и посъбере поне една торба от тези боклуци положението няма да е токова зле - нали

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нареждам се и аз, ако колегата се откажеКрасимир Атанасов написа:Ако още се продава футьойла купувам.

Много пъти съм го казвал, пак ще го кажа: "Природата ни е толкова красива, че много народи ще ни завиждат за нея, но българина не е загрижен за нея!!!" и лошото е, че идиотите се множат ли множат

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Това е доказателство за съществуването на извънземните–всички земляни се възмущаваме от боклуците и никой няма с ръка на сърце да си признае,че някой път и той е оставял някоя торба с отпадъци на брега!
-
- учете се от него
По едно време въобще бях спрял да пускам излети, не щото ще ми изловят рибата- за тая работа се иска майсторлък, а щото при повторно ходене ми се налагаше да събирам боклуци оставени от други, за което не се иска никакъв майсторлък(визирам яз.Копринка)!

Западняците пазят чисто, не защото са толкова възвишени, а защото има преса от обществено мнение и санкции.Клеветят се и ги глобяват на поразия.Тук и швейцарци да докарат - пак такива картинки ще гледаме. В случая боклука е разхвърлян от кучета и лисици, така че да не си мислим, че правим нещо като съберем боклука в плик и го фукнем зад храстите.
За себе си -в 90% събирам и своя, а преди да започна риболова и на мърлячите преди мен, за да ми е по приятно.Превъзпитал съм и авери, които неглижираха тая работа-"да не си цапат колата", сякаш живарниците и кофите им са много по-чисти
Имало е единични случаи, когато съм претоварен и колата е далеч, да смотам боклука зад храстите, което е тъпня!
За себе си -в 90% събирам и своя, а преди да започна риболова и на мърлячите преди мен, за да ми е по приятно.Превъзпитал съм и авери, които неглижираха тая работа-"да не си цапат колата", сякаш живарниците и кофите им са много по-чисти

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Не забравяйте че рибата мирише откъм главата, а това видео го слагам защото...вижте сами
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- lishev_64
- разбира нещата
Ужас! Еее, чак такава цигания наистина не съм виждал. То и при нас, около Варна, си е е...о мамата, ама това удря в земята.
И накрая: не и трябва на цървулщината учене, трябва и яко е...е!
До кога бе? До кога ще и бършем задника на селянията и на бай ганьовщината, на циганията и простотията? До кога? Че то по-добре да захвърлим въдиците и да се редим на опашки пред офисите на фирма "ТИТАН"!Знам ще кажете НЕ НАША РАБОТА ма ако всеки при подобна гледка спре и посъбере поне една торба от тези боклуци положението няма да е токова зле - нали
Прав е колегата - все едно в кофа без дъно - вода да пълниш. Аааа, мерси. Стига толкова. Събирал съм, сабирал съм, вече се вмирисах.И да излижеш подобно място то ще е същото, аре не след седмица но до 10 дена!!!
И накрая: не и трябва на цървулщината учене, трябва и яко е...е!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- lishev_64
- разбира нещата
А, е за това ми беше мисълта - внимавай народе, и мисли!geibriel написа:Не забравяйте че рибата мирише откъм главата, а това видео го слагам защото...вижте сами

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- ще става разбирач
Както казват чужденците.... красива страна,но дадена на неподходящ народ....! 

- кирил великий
- разбира нещата
На "Лобош" тази година ходих три пъти. Един път със съпругата ми и Доцента, един път с приятеля Краси и един път със съпругата. И трите пъти боклукът ни беше по едно пликче тип "Била", и трите пъти събрах и изхвърлих в контейнери по пътя обратно за София по един чувал от големите черни, каквито носим в багажника. Последният път жена ми ми се изнерви, че само аз съм глупака в държавата. Изводът ми е, че мръсотията навън е обективиран израз на мръсотията вътре в душите на някои хора...
-
- учете се от него
Пак казвам - НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО - съберете поне една торбичка "чужд" боклук и може да заразите околните
Лятоска така почистихме с две компании от Пловдив почти половината плажна ивица на Шофьорския плаж на Дюни
Вярвам че ще се получи навсякъде, стига по-често да даваме пример

Лятоска така почистихме с две компании от Пловдив почти половината плажна ивица на Шофьорския плаж на Дюни

Вярвам че ще се получи навсякъде, стига по-често да даваме пример

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.