ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ!!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

mitew
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ!!!!

Мнение от mitew »

Преди малко гледах филма за Княз Борис... Ние ли сме този горд и благороден народ?!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Най-дразнещото е , че тия дето осират природата ни,не им харесва да ходят пак там "защото е мръсно" и завземат нови места .
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

strijok написа:Знам ще кажете НЕ НАША РАБОТА ма ако всеки при подобна гледка спре и посъбере поне една торба от тези боклуци положението няма да е токова зле - нали :wink:
:? Бе и само неговите си боклуци да събира всякой и не ги засира на мястото, дереджето ще се промени, а ако има и органи де да обиквалват с проверки и съответните яки глоби :idea: , маи бая народ ще се замисли, к`ви да ги върши. Добре че има и хора де се грижат да си прибират боклука и с раничката да си го прибират или га сме с групата 1-2 големи чувала на ни тежат да си ги приберем до първия контейнер :wink: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

strijok написа:Знам ще кажете НЕ НАША РАБОТА ма ако всеки при подобна гледка спре и посъбере поне една торба от тези боклуци положението няма да е токова зле - нали :wink:
Подкрепям казаното от колегата, и аз така го правя някой ми се смеят ,че събирам боклуците на боклуците :axe: Нямаме оправия .
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Красимир Атанасов написа:Ако още се продава футьойла купувам.
Нареждам се и аз, ако колегата се откаже :D

Много пъти съм го казвал, пак ще го кажа: "Природата ни е толкова красива, че много народи ще ни завиждат за нея, но българина не е загрижен за нея!!!" и лошото е, че идиотите се множат ли множат :axe:
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Това е доказателство за съществуването на извънземните–всички земляни се възмущаваме от боклуците и никой няма с ръка на сърце да си признае,че някой път и той е оставял някоя торба с отпадъци на брега!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

По едно време въобще бях спрял да пускам излети, не щото ще ми изловят рибата- за тая работа се иска майсторлък, а щото при повторно ходене ми се налагаше да събирам боклуци оставени от други, за което не се иска никакъв майсторлък(визирам яз.Копринка)! :wink: :axe: :axe: :axe:
Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Западняците пазят чисто, не защото са толкова възвишени, а защото има преса от обществено мнение и санкции.Клеветят се и ги глобяват на поразия.Тук и швейцарци да докарат - пак такива картинки ще гледаме. В случая боклука е разхвърлян от кучета и лисици, така че да не си мислим, че правим нещо като съберем боклука в плик и го фукнем зад храстите.
За себе си -в 90% събирам и своя, а преди да започна риболова и на мърлячите преди мен, за да ми е по приятно.Превъзпитал съм и авери, които неглижираха тая работа-"да не си цапат колата", сякаш живарниците и кофите им са много по-чисти :?: :x Имало е единични случаи, когато съм претоварен и колата е далеч, да смотам боклука зад храстите, което е тъпня!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

Не забравяйте че рибата мирише откъм главата, а това видео го слагам защото...вижте сами
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Ужас! Еее, чак такава цигания наистина не съм виждал. То и при нас, около Варна, си е е...о мамата, ама това удря в земята.
Знам ще кажете НЕ НАША РАБОТА ма ако всеки при подобна гледка спре и посъбере поне една торба от тези боклуци положението няма да е токова зле - нали
До кога бе? До кога ще и бършем задника на селянията и на бай ганьовщината, на циганията и простотията? До кога? Че то по-добре да захвърлим въдиците и да се редим на опашки пред офисите на фирма "ТИТАН"!
И да излижеш подобно място то ще е същото, аре не след седмица но до 10 дена!!!
Прав е колегата - все едно в кофа без дъно - вода да пълниш. Аааа, мерси. Стига толкова. Събирал съм, сабирал съм, вече се вмирисах.
И накрая: не и трябва на цървулщината учене, трябва и яко е...е! :finga:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

geibriel написа:Не забравяйте че рибата мирише откъм главата, а това видео го слагам защото...вижте сами
А, е за това ми беше мисълта - внимавай народе, и мисли! :smt039
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
bushido1964
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bushido1964 »

Както казват чужденците.... красива страна,но дадена на неподходящ народ....! :oops:
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

На "Лобош" тази година ходих три пъти. Един път със съпругата ми и Доцента, един път с приятеля Краси и един път със съпругата. И трите пъти боклукът ни беше по едно пликче тип "Била", и трите пъти събрах и изхвърлих в контейнери по пътя обратно за София по един чувал от големите черни, каквито носим в багажника. Последният път жена ми ми се изнерви, че само аз съм глупака в държавата. Изводът ми е, че мръсотията навън е обективиран израз на мръсотията вътре в душите на някои хора...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Пак казвам - НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО - съберете поне една торбичка "чужд" боклук и може да заразите околните :wink:
Лятоска така почистихме с две компании от Пловдив почти половината плажна ивица на Шофьорския плаж на Дюни :D
Вярвам че ще се получи навсякъде, стига по-често да даваме пример :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Домлян, след като сме се потрудили с колегата на тръгване:

Изображение

Изображение

:axe: :axe: :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”