Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Празнично откриване на есенния сезон
- emo vasilev
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
Днес, като гледам какво се е кротнало времето ме ухапа щъркела, обърнах табелката и отскочих до Км 514. Намятах дънните и от 11 до 13 ч имах сулка шоу
. Първо удари тая красавица 54 см
[img]http://storage1.album.bg/d5c/Сулка_54_с ... 593795.jpg[/img]
после още една 51 см
[img]http://storage1.album.bg/d5c/Сулка_51_с ... 593781.jpg[/img]
последва и серия от удари, но излизаха чирози по педя и ги напусках.
Интересното в цялата история е, че нямаше нито едно геле! Монтажът, който ползвах е изключително мързелив. Използвах, че на трите ми спининга имам по 30 см тънък метален повод с карабинка и закачих вместо блесна 1-ви номер Ава-Шима с ухо. На Вирбела вързах 50 см 0.15 влакно със 100 гр тежест. Тия куки са жестоки!

[img]http://storage1.album.bg/d5c/Сулка_54_с ... 593795.jpg[/img]
после още една 51 см
[img]http://storage1.album.bg/d5c/Сулка_51_с ... 593781.jpg[/img]
последва и серия от удари, но излизаха чирози по педя и ги напусках.
Интересното в цялата история е, че нямаше нито едно геле! Монтажът, който ползвах е изключително мързелив. Използвах, че на трите ми спининга имам по 30 см тънък метален повод с карабинка и закачих вместо блесна 1-ви номер Ава-Шима с ухо. На Вирбела вързах 50 см 0.15 влакно със 100 гр тежест. Тия куки са жестоки!
-
- ще става разбирач
- dimitar_
- сериозен играч
Днес мога да кажа , че вече в къщи общо взето приключих с ремонта , лошото е , че си изгърмях последние дни от отпуската , и това дето ви споделих за "Папаза" постигнах с доста "бой" в къщи и с отработване в късните часове ( става въпрос за лепене на тапети ... ), но все пак , предполагам че една събота или неделя , както дойде , ще ви навестя , пък може и вие да дойдете . "Папаза" като че ли в момента предлага повече емоции от яз. "Бели лом", а и ми е по - лесно после , ако не друго , поне да опитаме "костурското мезе"... !
Поздрави на всички ... и все повече се убеждавам , че групата от "североизстока" си е повече от здрава !!!
Поздрави на всички ... и все повече се убеждавам , че групата от "североизстока" си е повече от здрава !!!
Добре че Дунава не минава отука,иначе си останах без риба,ми Сестричке ти им съдра гъзо бе,
остави малко риба на твойте съграждани,виж Ивака ходи чак в Гърция заради теб,каниш и Димитър кво ша хване той,добре че човечеца си има там един гьол та си хваща
Айде ела един път на Марица да премерим сили,ама кат ти гледам късмета и тук хората ще останат гладни

- dimitar_
- сериозен играч
Ей , Неделчо , познай какво открих преди около три седмици в багажника на "Корсата"... , айде , ще ти кажа , бутилка бяло вино от Жребчево !
Ама си пийнах от него , защото сутринта беше една от първите мъгли , направо си беше студ , та съм те споменал с добро ... , да знаеш , смятай се винаги добре дошъл , когато имаш път насам !!!
Ама си пийнах от него , защото сутринта беше една от първите мъгли , направо си беше студ , та съм те споменал с добро ... , да знаеш , смятай се винаги добре дошъл , когато имаш път насам !!!
Nedeltcho Delev написа:Добре че Дунава не минава отука,иначе си останах без риба,ми Сестричке ти им съдра гъзо бе,остави малко риба на твойте съграждани,виж Ивака ходи чак в Гърция заради теб,каниш и Димитър кво ша хване той,добре че човечеца си има там един гьол та си хваща
Айде ела един път на Марица да премерим сили,ама кат ти гледам късмета и тук хората ще останат гладни
![]()
Не си казал - не съм дошъл, Неделчо! Ама като се знаем какви сме, ще трябва да вземем с нас един гавазин да варди такъмите. Че като му заседнем - токувиж шараните отнесли пръчките дома!