Празнично откриване на есенния сезон

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Браво бе , някъде им намери цаката ! :lol:

Другия път да разтегнеш ролетката повече ! :wink:
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Поздравления за успешното откриване дано най-после да закачиш и някои сом :wink:
Изображение
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Днес, като гледам какво се е кротнало времето ме ухапа щъркела, обърнах табелката и отскочих до Км 514. Намятах дънните и от 11 до 13 ч имах сулка шоу :lol: . Първо удари тая красавица 54 см
[img]http://storage1.album.bg/d5c/Сулка_54_с ... 593795.jpg[/img]
после още една 51 см
[img]http://storage1.album.bg/d5c/Сулка_51_с ... 593781.jpg[/img]
последва и серия от удари, но излизаха чирози по педя и ги напусках.
Интересното в цялата история е, че нямаше нито едно геле! Монтажът, който ползвах е изключително мързелив. Използвах, че на трите ми спининга имам по 30 см тънък метален повод с карабинка и закачих вместо блесна 1-ви номер Ава-Шима с ухо. На Вирбела вързах 50 см 0.15 влакно със 100 гр тежест. Тия куки са жестоки!
Аватар
Vaneto_99
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Vaneto_99 »

:smt041 само така колега продължавай в същия дух :smt023
Наслука Колеги!!!
Аватар
demorock
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от demorock »

:smt041 :smt041 :smt041
НАСЛУКА!!!

Изображение
Kristiqn_Petrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Kristiqn_Petrov »

Браво ! :D
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ей Павка като свърши стачката на даскалята да ме водиш за сулка,че ме сърбят ръцете пък при нас нещо не ще.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

ceslav написа:Ей Павка като свърши стачката на даскалята да ме водиш за сулка,че ме сърбят ръцете пък при нас нещо не ще.
Ами хайде де! :D Аз и на Димитър му рекох да идва, че като е сам човек и няма кой да подаде манчока само се ядосваме. Вчера като ми скъса и ходя като болен... :( :( :(
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Не се коси толкова ,направил си много добър риболов.Малко съм зависим от стачката ,но се надявам тия дни вече да свърши,че да се отдам най сетне на хобито.Ако искаш ще ти пратя телефонния си номер на лични,че на срещата не я свършихме тая работа с това пийене....
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Днес мога да кажа , че вече в къщи общо взето приключих с ремонта , лошото е , че си изгърмях последние дни от отпуската , и това дето ви споделих за "Папаза" постигнах с доста "бой" в къщи и с отработване в късните часове ( става въпрос за лепене на тапети ... ), но все пак , предполагам че една събота или неделя , както дойде , ще ви навестя , пък може и вие да дойдете . "Папаза" като че ли в момента предлага повече емоции от яз. "Бели лом", а и ми е по - лесно после , ако не друго , поне да опитаме "костурското мезе"... !
Поздрави на всички ... и все повече се убеждавам , че групата от "североизстока" си е повече от здрава !!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Добре че Дунава не минава отука,иначе си останах без риба,ми Сестричке ти им съдра гъзо бе, :wink: остави малко риба на твойте съграждани,виж Ивака ходи чак в Гърция заради теб,каниш и Димитър кво ша хване той,добре че човечеца си има там един гьол та си хваща :wink: Айде ела един път на Марица да премерим сили,ама кат ти гледам късмета и тук хората ще останат гладни :lol: :lol:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ей , Неделчо , познай какво открих преди около три седмици в багажника на "Корсата"... , айде , ще ти кажа , бутилка бяло вино от Жребчево !
Ама си пийнах от него , защото сутринта беше една от първите мъгли , направо си беше студ , та съм те споменал с добро ... , да знаеш , смятай се винаги добре дошъл , когато имаш път насам !!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Nedeltcho Delev написа:Добре че Дунава не минава отука,иначе си останах без риба,ми Сестричке ти им съдра гъзо бе, :wink: остави малко риба на твойте съграждани,виж Ивака ходи чак в Гърция заради теб,каниш и Димитър кво ша хване той,добре че човечеца си има там един гьол та си хваща :wink: Айде ела един път на Марица да премерим сили,ама кат ти гледам късмета и тук хората ще останат гладни :lol: :lol:

Не си казал - не съм дошъл, Неделчо! Ама като се знаем какви сме, ще трябва да вземем с нас един гавазин да варди такъмите. Че като му заседнем - токувиж шараните отнесли пръчките дома! :lol: А, наздраве! :partyman:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Така такааа,май се заоформя нова национална среща :roll: Айде пали корабчето и беш към марица,и гледай да натовариш повече гавази :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”