Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с Мобилен оператор
Модератор: dantho.mihov
Re: Проблем с Мобилен оператор
Няма да стане - ше те гонят до дупка.Няа мене ми пратиха преди 2 години след като отказах да подновя договора 380 лв. за някаква ТВ игра за която дотогава не бях чувал.До ден днешен се носиме и не мога да изляза на глава.butnik написа:Въпросът е принципен,не става въпрос за сумата, тя е дребна,въпросът е,че мамят и в крайна сметка ще се оправдаят със системата,че е допуснала грешка.Ако не признаят жалбата, им хвърлям картата и ДГД
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, "въртим" тук едни теории коя от които по-цветна. Човека ясно ви обясни за какво иде реч. Че "умните" телефони са настроени да лапат кинти още като ги пуснеш си е много вярно, обаче бат' ви Иця си каза човека, че телефона му е "черно-бял"
. Повечето от тези телефони браузват само през ЦеЕсДе, то даже незнам някой дали поддържа въпросните сайтове за стара технология. Аз пак казвам, че при напълно изключена възможност за използване на интернет (дори и със всичките му видове поднастройки), не е нормално да ти дойде смс за достигане на лимит... Айде лек ви ден и успех!
Поздрави: Г.Аврионов

Поздрави: Г.Аврионов
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Най-сигурният начин да се спре мобилният интернет е да се обади клиента на оператор и да го заяви
Разговорите се записват и ако след това има някакво недоразумение оператора да си бере грижата. А относно старите телефони и CSD интернета колегата е прав едва ли са останали сайтове да ползват това. Провери дали и в глобил не изкарват на фактурите зареждането на предплатена карта като WAP съдържание.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Телефона ми е такъв,/най-долу в дясно/даже бях забравил кой модел е

Единствено го използвам като слушалка,че звъни силно и като ти говорят се чува
аз съм малко глух
Вивакомския ми е за фукане
ама и него ще го сменям че тия тъч скрийни много въртят електромера
все съм без ток
Жалбата е пусната,на някой може да му е смешно,ама ако си го преглътна утре виж и мен ме изненадали с някоя тлъста сметка.

Единствено го използвам като слушалка,че звъни силно и като ти говорят се чува

Жалбата е пусната,на някой може да му е смешно,ама ако си го преглътна утре виж и мен ме изненадали с някоя тлъста сметка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Както вече казах ако не ти корегират сметката отиваш при друг оператор и да имат да взиматbutnik написа:Телефона ми е такъв,/най-долу в дясно/даже бях забравил кой модел е![]()
Единствено го използвам като слушалка,че звъни силно и като ти говорят се чувааз съм малко глух
Вивакомския ми е за фукане
ама и него ще го сменям че тия тъч скрийни много въртят електромера
все съм без ток
![]()

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- вече хвърля и на тежко
Това нещо е телефона на телефоните. Най-голямата железария произвеждана някогаbutnik написа:![]()

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И като знам преди години колко пари съм го плащал мани луда работа една щека щях да имам в +,а като купувах колата си беше с такъв апарат със "свободни ръце" в комплект,та се дублираха нещата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....