Проблем с Мобилен оператор

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Re: Проблем с Мобилен оператор

Мнение от Teo 62 »

butnik написа:Въпросът е принципен,не става въпрос за сумата, тя е дребна,въпросът е,че мамят и в крайна сметка ще се оправдаят със системата,че е допуснала грешка.Ако не признаят жалбата, им хвърлям картата и ДГД :twisted:
Няма да стане - ше те гонят до дупка.Няа мене ми пратиха преди 2 години след като отказах да подновя договора 380 лв. за някаква ТВ игра за която дотогава не бях чувал.До ден днешен се носиме и не мога да изляза на глава.
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Колеги, "въртим" тук едни теории коя от които по-цветна. Човека ясно ви обясни за какво иде реч. Че "умните" телефони са настроени да лапат кинти още като ги пуснеш си е много вярно, обаче бат' ви Иця си каза човека, че телефона му е "черно-бял" :) . Повечето от тези телефони браузват само през ЦеЕсДе, то даже незнам някой дали поддържа въпросните сайтове за стара технология. Аз пак казвам, че при напълно изключена възможност за използване на интернет (дори и със всичките му видове поднастройки), не е нормално да ти дойде смс за достигане на лимит... Айде лек ви ден и успех!

Поздрави: Г.Аврионов
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Най-сигурният начин да се спре мобилният интернет е да се обади клиента на оператор и да го заяви :) Разговорите се записват и ако след това има някакво недоразумение оператора да си бере грижата. А относно старите телефони и CSD интернета колегата е прав едва ли са останали сайтове да ползват това. Провери дали и в глобил не изкарват на фактурите зареждането на предплатена карта като WAP съдържание.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Телефона ми е такъв,/най-долу в дясно/даже бях забравил кой модел е :lol:
Изображение
Единствено го използвам като слушалка,че звъни силно и като ти говорят се чува :lol: аз съм малко глух :lol: Вивакомския ми е за фукане :lol:ама и него ще го сменям че тия тъч скрийни много въртят електромера :lol: все съм без ток :D
Жалбата е пусната,на някой може да му е смешно,ама ако си го преглътна утре виж и мен ме изненадали с някоя тлъста сметка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

butnik написа:Телефона ми е такъв,/най-долу в дясно/даже бях забравил кой модел е :lol:
Изображение
Единствено го използвам като слушалка,че звъни силно и като ти говорят се чува :lol: аз съм малко глух :lol: Вивакомския ми е за фукане :lol:ама и него ще го сменям че тия тъч скрийни много въртят електромера :lol: все съм без ток :D
Жалбата е пусната,на някой може да му е смешно,ама ако си го преглътна утре виж и мен ме изненадали с някоя тлъста сметка.
Както вече казах ако не ти корегират сметката отиваш при друг оператор и да имат да взимат :wink: така и номера няма да си сменяш. А телефона ти е перфектен
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

butnik написа: Изображение
Това нещо е телефона на телефоните. Най-голямата железария произвеждана някога :)
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

И като знам преди години колко пари съм го плащал мани луда работа една щека щях да имам в +,а като купувах колата си беше с такъв апарат със "свободни ръце" в комплект,та се дублираха нещата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”