ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ

Мнение от nocalled »

пратих снимката на мой познат гърк.
надявам се колагата автор на поста да не се сърди
гърка каза, че това са само думи на гръцки без смисъл...
май някой си е напечатал "фишовете" и е минал да събере пари
you'd better run...
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

nocalled написа:пратих снимката на мой познат гърк.
Това е един вариянт...втори вариянт е некой тук да го е напечатил и да пробва да заплаши другите да не ходат.Как и да е,мене ме хвана ината и пробвам да научам истината,коя ако излезе на видело-ще споделя тук!
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

А бе,днеска има ли изплющяни хаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Никола,има вероятност брат,някои гръцки тарикат да е дошъл снякаква москирана кола и да им е ударил жътвата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 7х450 уф,две малки заплатки бе 3150 евракита :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще се напикая от смях,ако са ги извъртяли накакви византийски тарикати :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
NDelchev
новобранец
новобранец

Мнение от NDelchev »

яз,Сопот написа:Да ли са ,или не са техни боклуците,съм съгласен,но ние сме мръсно племе,ще посна снимки след неделя да видите за що иде реч ,сметище направено от гърци сигорно.Дошли и си хвърлили боклуците на яз Сопот :oops: ,но не гърци а селяни Български,контенери има но боклука до тях,мръсно племе сме. :oops: Затова никаде не ни искат,те и от Гърция ще ни изгонят.Посланието ми е събирайте си боклуците,и чиста природа.
+1 и от мен
nafplio
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nafplio »

Nikola Polizovski написа:
nafplio написа:Това го разбрах , но ... както казах самия текст е безмислен ... несвързан :roll: :!: :?: затова ми е чудно КОЙ го е писал
Колега,дадох на Гърцки колеги да го преведат и също ми казаха че има много несвързани думи....утре ще пробвам да одмотам клопчето хубаво,щото този документ така ми го пуснаха сега ,така го пуснах и аз.Правя всички усилия да получа други два документи с подписи и печати.
Както казах , това с текста е пълна бъркотия :D Аз живея в Гърция вече 16+ години , не претендирам че съм на ТИ с Гръдския - но този текст няма НИКАКЪВ смисъл - просто това ми направи впечатление :roll: Колкото до това че са платили глоба и то заслужено или не - си е отделен въпрос :wink:
Поздрави
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

Nikola Polizovski написа:
nocalled написа:пратих снимката на мой познат гърк.
Това е един вариянт...втори вариянт е некой тук да го е напечатил и да пробва да заплаши другите да не ходат.Как и да е,мене ме хвана ината и пробвам да научам истината,коя ако излезе на видело-ще споделя тук!
доста си прав, самопроверката ще покаже.
you'd better run...
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

До колкото знам там имат строги закони,не ми се вярва да е фалшив.Има случай там за българи арестувани за около седмица за боклуци и всеки ден ги пращали да чистят докато не лъсне мястото.
Като не кълве аз ще клъвна.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,да,много готино,отивайте да им почистите безплатно реката и да им занесете и малко помощи, :lol: :lol: :lol: Ох,смея се та ще се пукна чак,дали са им тоалетна хартия с йероглифи по нея :mrgreen: :mrgreen:

:lol: На гръцки полицай му се е пресрало и на път към реката е видял нашите да клечат за риба.Опа,а тука едни забравени 3150 евракита да си взема тук,преди срането,и так.Я вземете рибарчета тая тоалетна хартия,че като видите цифрата,ще ви се присере хахахахахахах
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
fisher38
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fisher38 »

в германия си длъжен да обереш боклука дори и да не е твои,няма хъ,няма мъ, а за хвърлянето на боклук просто нямам думи,дори и да изчистиш някое място след седмица пак го мяза на бонище, едва ли тези които хвърлят безразборно така правят и удома си.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”