Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ
Модератор: sapuna
- nocalled
- научил се да хвърля
Re: ГЛОБА ОТ ГЪРЦИЯ
пратих снимката на мой познат гърк.
надявам се колагата автор на поста да не се сърди
гърка каза, че това са само думи на гръцки без смисъл...
май някой си е напечатал "фишовете" и е минал да събере пари
you'd better run...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това е един вариянт...втори вариянт е некой тук да го е напечатил и да пробва да заплаши другите да не ходат.Как и да е,мене ме хвана ината и пробвам да научам истината,коя ако излезе на видело-ще споделя тук!nocalled написа:пратих снимката на мой познат гърк.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- krokibg
- учете се от него
А бе,днеска има ли изплющяни хаха
Никола,има вероятност брат,някои гръцки тарикат да е дошъл снякаква москирана кола и да им е ударил жътвата
7х450 уф,две малки заплатки бе 3150 евракита
Ще се напикая от смях,ако са ги извъртяли накакви византийски тарикати

Никола,има вероятност брат,някои гръцки тарикат да е дошъл снякаква москирана кола и да им е ударил жътвата

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
+1 и от меняз,Сопот написа:Да ли са ,или не са техни боклуците,съм съгласен,но ние сме мръсно племе,ще посна снимки след неделя да видите за що иде реч ,сметище направено от гърци сигорно.Дошли и си хвърлили боклуците на яз Сопот,но не гърци а селяни Български,контенери има но боклука до тях,мръсно племе сме.
Затова никаде не ни искат,те и от Гърция ще ни изгонят.Посланието ми е събирайте си боклуците,и чиста природа.
Както казах , това с текста е пълна бъркотияNikola Polizovski написа:Колега,дадох на Гърцки колеги да го преведат и също ми казаха че има много несвързани думи....утре ще пробвам да одмотам клопчето хубаво,щото този документ така ми го пуснаха сега ,така го пуснах и аз.Правя всички усилия да получа други два документи с подписи и печати.nafplio написа:Това го разбрах , но ... както казах самия текст е безмислен ... несвързан![]()
![]()
затова ми е чудно КОЙ го е писал

Поздрави
- nocalled
- научил се да хвърля
доста си прав, самопроверката ще покаже.Nikola Polizovski написа:Това е един вариянт...втори вариянт е некой тук да го е напечатил и да пробва да заплаши другите да не ходат.Как и да е,мене ме хвана ината и пробвам да научам истината,коя ако излезе на видело-ще споделя тук!nocalled написа:пратих снимката на мой познат гърк.
you'd better run...
До колкото знам там имат строги закони,не ми се вярва да е фалшив.Има случай там за българи арестувани за около седмица за боклуци и всеки ден ги пращали да чистят докато не лъсне мястото.
Като не кълве аз ще клъвна.
- krokibg
- учете се от него
Да,да,много готино,отивайте да им почистите безплатно реката и да им занесете и малко помощи,
Ох,смея се та ще се пукна чак,дали са им тоалетна хартия с йероглифи по нея

На гръцки полицай му се е пресрало и на път към реката е видял нашите да клечат за риба.Опа,а тука едни забравени 3150 евракита да си взема тук,преди срането,и так.Я вземете рибарчета тая тоалетна хартия,че като видите цифрата,ще ви се присере хахахахахахах

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
в германия си длъжен да обереш боклука дори и да не е твои,няма хъ,няма мъ, а за хвърлянето на боклук просто нямам думи,дори и да изчистиш някое място след седмица пак го мяза на бонище, едва ли тези които хвърлят безразборно така правят и удома си.