Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Само за пъстърваджий
Модератор: bobopeli
Re: Само за пъстърваджий
Здравей Светльо, миналата седмица се ловиха по 30 риби а може и Иво да е пропуснал да ти каже ,живи и здрави да сме и в момента имам хора горе и са хватали по колко риби.
- at.angelov
- новобранец
Ето един много добър воблер ..... който го има знае за какво става дума

- TheLiaR
- научил се да хвърля
Наско какви са тия морски воблери в пъстървовия форумat.angelov написа:Ето един много добър воблер ..... който го има знае за какво става дума![]()

- at.angelov
- новобранец
Трелиар ми той и скумрии ще хваща

Здравей не се сещам по ника кой си..Но това с по 30те риби ми се вижда доста пресилено.Или е било доста по напред от посоченото от теб време..Незабравяй,че и аз имам постояна информация и познати които ходят ,доста често..Иначе водата вече се затопля и ще се активизира тепърва..тя не че е спряладе..vvesichh написа:Здравей Светльо, миналата седмица се ловиха по 30 риби а може и Иво да е пропуснал да ти каже ,живи и здрави да сме и в момента имам хора горе и са хватали по колко риби.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ей Танасе,голема си тролинг-машина на пъстървите!at.angelov написа:Ето един много добър воблер ..... който го има знае за какво става дума![]()

Вчера бях на Доспат - 6 риби, 2 от които пуснах, другите мерни, една 1.4 кг ,една около килото и 2 по 600 гр.И времето беше с нас, само град не ни валя, хахаах .Не зная каква ти е информацията ,но Иво не е ходил повече от 2 седмици и вчера аз му давах инфо, така че дали са 26 или 30 риби мисля че няма толкова голямо значение, а за мене можеш да питаш всеки един от Пазарджик, питай за Весо даскала .
Добрите никой не ги обича!!!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво бат Веско,добър риболов си направил!vvesichh написа:Вчера бях на Доспат - 6 риби, 2 от които пуснах, другите мерни, една 1.4 кг ,една около килото и 2 по 600 гр.И времето беше с нас, само град не ни валя, хахаах .Не зная каква ти е информацията ,но Иво не е ходил повече от 2 седмици и вчера аз му давах инфо, така че дали са 26 или 30 риби мисля че няма толкова голямо значение, а за мене можеш да питаш всеки един от Пазарджик, питай за Весо даскала .

vvesichh написа:Вчера бях на Доспат - 6 риби, 2 от които пуснах, другите мерни, една 1.4 кг ,една около килото и 2 по 600 гр.И времето беше с нас, само град не ни валя, хахаах .Не зная каква ти е информацията ,но Иво не е ходил повече от 2 седмици и вчера аз му давах инфо, така че дали са 26 или 30 риби мисля че няма толкова голямо значение, а за мене можеш да питаш всеки един от Пазарджик, питай за Весо даскала .

Аз пък да попитам баче Вес, тая седмица дали ще кълве, та и аз да изтърбуша някой пъстърминч.
Скоро не сме ги трескали със Светлъо.
Скоро не сме ги трескали със Светлъо.

Бате Сашо, риболовът не беше добър, но на фона на това, че времето беше отвратително и ни валя дъжд,сняг и суграшица горе долу бива. А не си казал ,не сме направили риболов ,знаеш че си добре дошъл
.

База, не че не се видяхме днес ,но да ти кажа, ако се качвате, неделя е деня воблерите ги знаеш и Светльо ги има
. Рибите са от 2 до 5 метра ,но ще е слънчево, така че ще взимат и на F5 иви F7. Късмет на теб и всички колеги .

Яко сам в бокса и немои да мръднем никаде...Как всичко ми се лови..дявол да го вземе..
А, не се притеснявай ,и аз съм като теб. Ама пусто ми се ловят всякакви хищници .