Само за пъстърваджий

Модератор: bobopeli

vvesichh
новобранец
новобранец

Re: Само за пъстърваджий

Мнение от vvesichh »

Здравей Светльо, миналата седмица се ловиха по 30 риби а може и Иво да е пропуснал да ти каже ,живи и здрави да сме и в момента имам хора горе и са хватали по колко риби.
Аватар
at.angelov
новобранец
новобранец

Мнение от at.angelov »

Ето един много добър воблер ..... който го има знае за какво става дума :supz:
Изображение
Аватар
TheLiaR
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TheLiaR »

at.angelov написа:Ето един много добър воблер ..... който го има знае за какво става дума :supz:
Изображение
Наско какви са тия морски воблери в пъстървовия форум :lol:
Аватар
at.angelov
новобранец
новобранец

Мнение от at.angelov »

Трелиар ми той и скумрии ще хваща :axe: :lol:
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

vvesichh написа:Здравей Светльо, миналата седмица се ловиха по 30 риби а може и Иво да е пропуснал да ти каже ,живи и здрави да сме и в момента имам хора горе и са хватали по колко риби.
Здравей не се сещам по ника кой си..Но това с по 30те риби ми се вижда доста пресилено.Или е било доста по напред от посоченото от теб време..Незабравяй,че и аз имам постояна информация и познати които ходят ,доста често..Иначе водата вече се затопля и ще се активизира тепърва..тя не че е спряладе..
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

at.angelov написа:Ето един много добър воблер ..... който го има знае за какво става дума :supz:
Изображение
Ей Танасе,голема си тролинг-машина на пъстървите! :rolleyes: Признавам те и ми допада всичко,което правиш в тролинга,та вече съм ти фен! :wink: :drinkers:

Изображение
vvesichh
новобранец
новобранец

Мнение от vvesichh »

Вчера бях на Доспат - 6 риби, 2 от които пуснах, другите мерни, една 1.4 кг ,една около килото и 2 по 600 гр.И времето беше с нас, само град не ни валя, хахаах .Не зная каква ти е информацията ,но Иво не е ходил повече от 2 седмици и вчера аз му давах инфо, така че дали са 26 или 30 риби мисля че няма толкова голямо значение, а за мене можеш да питаш всеки един от Пазарджик, питай за Весо даскала .

Добрите никой не ги обича!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

vvesichh написа:Вчера бях на Доспат - 6 риби, 2 от които пуснах, другите мерни, една 1.4 кг ,една около килото и 2 по 600 гр.И времето беше с нас, само град не ни валя, хахаах .Не зная каква ти е информацията ,но Иво не е ходил повече от 2 седмици и вчера аз му давах инфо, така че дали са 26 или 30 риби мисля че няма толкова голямо значение, а за мене можеш да питаш всеки един от Пазарджик, питай за Весо даскала .

Браво бат Веско,добър риболов си направил! :drinkers: Завидех ти! :wink: :mrgreen: И на мен ми се ходи на тоя красив гьол,дори и на разходка поне! :rolleyes:
kvt
новобранец
новобранец

Мнение от kvt »

vvesichh написа:Вчера бях на Доспат - 6 риби, 2 от които пуснах, другите мерни, една 1.4 кг ,една около килото и 2 по 600 гр.И времето беше с нас, само град не ни валя, хахаах .Не зная каква ти е информацията ,но Иво не е ходил повече от 2 седмици и вчера аз му давах инфо, така че дали са 26 или 30 риби мисля че няма толкова голямо значение, а за мене можеш да питаш всеки един от Пазарджик, питай за Весо даскала .

:D :D :D ........... :smt041 наслука колега....
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Аз пък да попитам баче Вес, тая седмица дали ще кълве, та и аз да изтърбуша някой пъстърминч.
Скоро не сме ги трескали със Светлъо. :axe:
Изображение Изображение Изображение Изображение
vvesichh
новобранец
новобранец

Мнение от vvesichh »

Бате Сашо, риболовът не беше добър, но на фона на това, че времето беше отвратително и ни валя дъжд,сняг и суграшица горе долу бива. А не си казал ,не сме направили риболов ,знаеш че си добре дошъл :) .
vvesichh
новобранец
новобранец

Мнение от vvesichh »

База, не че не се видяхме днес ,но да ти кажа, ако се качвате, неделя е деня воблерите ги знаеш и Светльо ги има :) . Рибите са от 2 до 5 метра ,но ще е слънчево, така че ще взимат и на F5 иви F7. Късмет на теб и всички колеги .
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Яко сам в бокса и немои да мръднем никаде...Как всичко ми се лови..дявол да го вземе..
vvesichh
новобранец
новобранец

Мнение от vvesichh »

А, не се притеснявай ,и аз съм като теб. Ама пусто ми се ловят всякакви хищници .
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”