Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Доспатското клане!!!!!!!
Модератор: sapuna
- петър власев
- разбира нещата
нито е малумник ,нито е за втори или трети пътIVKOPIVKO написа:По интересно е друго&гт;? Кои малоумник за 2 или 3 пут си изспуска рибата в тоя язовир че да тича народа масово на там и да се избиват един друг. Тоя малоумен ли е къв е ? Някекъв сигурно пулно ку-ку. :евил:
аз от как се помня е поне за 30 ти път
Понякога видри им късат мрежите ,друг път при преместването на садките с катер пак е възможно да се скъсат мрежите
Тва е положението на Доспат
я чувствась себя очен хорошо
Re: Доспатското клане!!!!!!!
Кърцата написа:Мерси но това не е моят риболов!!!!!!:evil:![]()
![]()
![]()
![]()
Все пак който му се ловят броилери, карайки се с озверяла тълпа и разплитайки цял ден такъм след замотаваме със стотиците плувки около неговата, да пали колата и да ходи
Наслука!!!!!!!!

Споко колеги, това не се случва за първи път, но дано да е за последен (съмнявам се). Хубаво е човек да опита от всичко в риболова, така трудно повтаря грешките си.
Аз пък си прекарах страотно уикенда на Батак, хванах хубави костури, видях се с много приятели. Та какво повече му трябва на човек.
-
- кандидат преподавател
Още от сряда знаех за случилото се на Доспат,но предположих,че ще настане безобразно стълпотворение и ужасия.За това и не отидох - няма удоволствие в такъв риболов,при точно такива условия.Видях каква риба носят от там - както риби по 350-500 г,така и абсолютно маломерни.И аз като Dedy,в неделя забих на другата страна -бях на яз.Кърджали.Спокоен риболов на бабушки,костур и уклей - абсолютен релакс и кеф!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да си дойдем на думатаIvak написа:Застраховки.
Атмосферни условия.
Силен вятър.
7 садки.
Крен , диферент.
Айде решавайте уравнението.![]()

Добре е профилактично да прибираш парса от три места(застраховка,туризъм и обратно събран материал)
Ко да праиш борба за оцеляване

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- сериозен играч
Значи до колкото разбирам някои колеги са против испускането на садките,да ама откаде да се вземе иначе риба във гиола бе хора,касапница било,селяни били,непременно всички трябва да са от София та да са отворени ли какво?Според мен всеки е свободен да си ходи за риба кадето и когато поиска,а ако не сте по шумотевицата ,по планинските рекички може да се лови на спокойствие
.Много сме по критиките но кои обвиняваме? Самите нас.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
yzyna написа:Значи до колкото разбирам някои колеги са против испускането на садките...
Абе я пак премисли па може и да разбереш че колегите не са против изпускането на садките а против свинщината който голяма група свине правят

- CERRUTI
- сериозен играч
Колеги за съжаление алчноста и лакомията са основни причини за това "клане".Аз съм сигурен че повече от половината палачи или касапи както иската ги наричайте са набутали повече пари за да се доберът до язовира отколкото риба са изкарали.А за тези пари са можели да купят от някой магазин по голямо количество риба от колкото са уловили,и то пак щеше да бъде същите броилери за които са били път!Аз само веднъж ядох пастърва от магазин и повече няма да повторя,предпочитам дълбоко замразена скумрия,мерлуза или дори цаца отколкото тези бройлери чийто вкус е много далече от вкуса на речна(или дива) пастърва.Така че отново се доказа че алчноста и лакомията са характерни черти за повечето нашенци и скоро май няма да изчезнат........

- ivan_yo
- разбира нещата
Само вреда нанася тази американка на родните ни реки и затворени водоемиivan_yo написа:Моето мнение е: Колкото по-бързсе излови свободно плуващата АМЕРИКАНКА в нашите водоеми толкова по-добре за популацията на останалите НАШЕНСКИ риби.Риба която неможе да се размножава в нашите условия и е навсичкото отгоре ХИЩНИК е по-добре навреме да се унищожава. със зарибяването на някои балкански реки с тази хАМЕРИКАНКА изчезнаха нашите БАЛКАНКИ
И да се нечудите после ЗАЩО НЯМА балканка по реките и водоемите
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- сериозен играч
Само да уточня нещо,аз риба не ям под никаква форма и вид,а що се однася до фризера,то той си е пълен но не със риба,а това че съм нов във форума не значи че ходя за риба от вчера.В къщи риба яде само детето и си взимам колкото за нея.М/у другото съм от Пазарджик и ходя по Родопските язовири всяка седмица,та ако не бях ходил на Доспат можеби трябаше като някои (анти)колеги да се вися на Васил Коларов или на Широка поляна за маломерни пъстървички ли какво?
-
- новобранец
Българска му работа - евала на колегите дето са дошли от майната си за няколко риби - евала и на другите дето са си тръгнали с чували риба. Интересно само при такава яка сбирка що ИАРА не са минали веднъж щяха да съберат пари за големи заплати а и за някоя друга рибка за зарибяване - такава възможност им се предоставя а те да изпуснат.
Смешното е че където се чуе че има риба и става точно така.
БЪЛХАРИЯ ще си останеме ............
Смешното е че където се чуе че има риба и става точно така.
БЪЛХАРИЯ ще си останеме ............