Доспатското клане!!!!!!!

Модератор: sapuna

Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

IVKOPIVKO написа:По интересно е друго&гт;? Кои малоумник за 2 или 3 пут си изспуска рибата в тоя язовир че да тича народа масово на там и да се избиват един друг. Тоя малоумен ли е къв е ? Някекъв сигурно пулно ку-ку. :евил:
нито е малумник ,нито е за втори или трети път
аз от как се помня е поне за 30 ти път
Понякога видри им късат мрежите ,друг път при преместването на садките с катер пак е възможно да се скъсат мрежите

Тва е положението на Доспат
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ясно , но все пак ако бях аз при условие че мога да загубя хиляди левове бих направил по здрави садки. Или бих внимавал много повече.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Застраховки.
Атмосферни условия.
Силен вятър.
7 садки.
Крен , диферент.

Айде решавайте уравнението. :lol: :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: Доспатското клане!!!!!!!

Мнение от Dedy »

Кърцата написа:Мерси но това не е моят риболов!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Все пак който му се ловят броилери, карайки се с озверяла тълпа и разплитайки цял ден такъм след замотаваме със стотиците плувки около неговата, да пали колата и да ходи
Наслука!!!!!!!!
:!: :!: :!: :!:

Споко колеги, това не се случва за първи път, но дано да е за последен (съмнявам се). Хубаво е човек да опита от всичко в риболова, така трудно повтаря грешките си.
Аз пък си прекарах страотно уикенда на Батак, хванах хубави костури, видях се с много приятели. Та какво повече му трябва на човек.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Още от сряда знаех за случилото се на Доспат,но предположих,че ще настане безобразно стълпотворение и ужасия.За това и не отидох - няма удоволствие в такъв риболов,при точно такива условия.Видях каква риба носят от там - както риби по 350-500 г,така и абсолютно маломерни.И аз като Dedy,в неделя забих на другата страна -бях на яз.Кърджали.Спокоен риболов на бабушки,костур и уклей - абсолютен релакс и кеф!
kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_vg »

На Доспат знаеш ли местата за риболов на едри риби няма да идеш на друг язовир. Аз мога да не сам голям рибар ама си вадя хубави рибета.Като не е пъстърва , ще е костур или перки. Общо взето рибата на Доспат сега се лови после бяга на ватре като доиде юни. :wink:
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Ivak написа:Застраховки.
Атмосферни условия.
Силен вятър.
7 садки.
Крен , диферент.

Айде решавайте уравнението. :lol: :lol:
Да си дойдем на думата :lol:
Добре е профилактично да прибираш парса от три места(застраховка,туризъм и обратно събран материал)
Ко да праиш борба за оцеляване :shock:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Значи до колкото разбирам някои колеги са против испускането на садките,да ама откаде да се вземе иначе риба във гиола бе хора,касапница било,селяни били,непременно всички трябва да са от София та да са отворени ли какво?Според мен всеки е свободен да си ходи за риба кадето и когато поиска,а ако не сте по шумотевицата ,по планинските рекички може да се лови на спокойствие :lol: .Много сме по критиките но кои обвиняваме? Самите нас.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

yzyna написа:Значи до колкото разбирам някои колеги са против испускането на садките...

Абе я пак премисли па може и да разбереш че колегите не са против изпускането на садките а против свинщината който голяма група свине правят :idea: Верно че у мешавицата може да има и некой човек ама трудно се найдва :evil: Инак "селянията" е начин на живот и не оди основно по хора живущи на село а и по доста граждани :idea: Да те попитам - ти лично понапълни ли фризерчето :roll:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колеги за съжаление алчноста и лакомията са основни причини за това "клане".Аз съм сигурен че повече от половината палачи или касапи както иската ги наричайте са набутали повече пари за да се доберът до язовира отколкото риба са изкарали.А за тези пари са можели да купят от някой магазин по голямо количество риба от колкото са уловили,и то пак щеше да бъде същите броилери за които са били път!Аз само веднъж ядох пастърва от магазин и повече няма да повторя,предпочитам дълбоко замразена скумрия,мерлуза или дори цаца отколкото тези бройлери чийто вкус е много далече от вкуса на речна(или дива) пастърва.Така че отново се доказа че алчноста и лакомията са характерни черти за повечето нашенци и скоро май няма да изчезнат........
Изображение
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

ivan_yo написа:Моето мнение е: Колкото по-бързсе излови свободно плуващата АМЕРИКАНКА в нашите водоеми толкова по-добре за популацията на останалите НАШЕНСКИ риби.Риба която неможе да се размножава в нашите условия и е навсичкото отгоре ХИЩНИК е по-добре навреме да се унищожава. със зарибяването на някои балкански реки с тази хАМЕРИКАНКА изчезнаха нашите БАЛКАНКИ
Само вреда нанася тази американка на родните ни реки и затворени водоеми

И да се нечудите после ЗАЩО НЯМА балканка по реките и водоемите
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Само да уточня нещо,аз риба не ям под никаква форма и вид,а що се однася до фризера,то той си е пълен но не със риба,а това че съм нов във форума не значи че ходя за риба от вчера.В къщи риба яде само детето и си взимам колкото за нея.М/у другото съм от Пазарджик и ходя по Родопските язовири всяка седмица,та ако не бях ходил на Доспат можеби трябаше като някои (анти)колеги да се вися на Васил Коларов или на Широка поляна за маломерни пъстървички ли какво?
fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

Българска му работа - евала на колегите дето са дошли от майната си за няколко риби - евала и на другите дето са си тръгнали с чували риба. Интересно само при такава яка сбирка що ИАРА не са минали веднъж щяха да съберат пари за големи заплати а и за някоя друга рибка за зарибяване - такава възможност им се предоставя а те да изпуснат.

Смешното е че където се чуе че има риба и става точно така.

БЪЛХАРИЯ ще си останеме ............
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

:D Ми аз утре мисля да направя една Сърница откам Орлино пък който иска нека ме вини че ловя бройлери ,лови се по някоя риба на перце,а пък месните си я търсят на хранилки.Ако някой изяви желание може да му дам инфо а пък и снимки може да пусна.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”