Преговор на закона за пътищата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

5кила написа:
Михалич написа:10. Защо не сте си измили колата? Какво, не видяхте ли синът ми, който стои по-нагоре по улицата с кофа вода и четка
:lol: :lol: :lol:
тук се разцепих от смех :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А аз още се хиля на тва:

" ......заека се усмихнал и попитал "каква предпочитате?имам с филтьр и без филтьр"...настало неловко мьлчание и накрая лисицата се изцепила "бе кво му говориш бе..не виждаш ли ЧЕ ПАК Е БЕЗ ШАПКА"
та така.."
:lol: :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

има,има..все още има..живо е изкувството,жив е моне,бодлер,артур рембо,едгар алан по и вероятно сьздателя на "дядовата рькавичка" :wink: живи са и миле китич,шемса и вероятно мохарем...ще се оправим,нема да се плашите
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Ей тука некъв: :lol:

Влизам си аз в магазина през студения сезон и съм пазарувал не повече от 5 минути. Излизам и гледам - моторизиран катаджия пише акт. Викам:
- Аре бе пич, дай си почивка.
Той мрачно продължава да пише. Викам.
- Аре бе пич, щ'ти врътна една свирка.
Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми.
- Абе пич, ти си шибан скинар ... аре бе!
Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов. Този път за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от 20 минути. За всяка провокация, той започва нов фиш. Не ме е еня. Моята кола е на по-следващата пресечка. Просто мразя полицаите! :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колеги колкото и да преговаряме закона тапанарите по пътя няма да се свършат...
Преди малко като се прибирах от работа един толуп от лява лента без мигач направи десен завой и ме засече, избегнах удар и след малко пак същия пак ме засече без мигач и в опасна близост(стана на Вагон ресторанта на Красна поляна) светнах му къси,дълги а той ми бие спирачки да ме стресне...настигнах го на светофара на пазара на Кр.поляна и отидох да му искам обяснение защото ми беше кипнало,какво мислите че направи?Слезе от колата и тръгна с шут към мен,самоче не беше уцелил човака...понамачкахмесе малко,надделях му,дойде един човек и ни разтърва и тоя извади нож...това е втория път когато съжалих че не съм си взел пистолета....
не да го използвам но знае ли се?!?!?
"По добре да
носиш оръжието и да не ти трябва да го използваш,отколкото да потрябва и да не го носиш!!!!"
Последно промяна от CERRUTI на Сря Фев 13, 2008 9:35 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Михалич,ставаш за сценарист на Слави.Чак жената падна от смях.
CERRUTI,не си прави майтап с личното.Имам го много отдавна,но един път извадиш ли го,трябва да го използваш,тука наистина ме послушай.Този път си натрапвам мнението.
А иначе като си тръгна за Варна,вземам си един куфар с търпение,и нямам проблеми.В София съм карал много по-леко.А как ще е през лятото,бедна ми е фантазията.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

За боен пистолет съм съгласен,аз говорех за такъв пистолет:
http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuEWVY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=Sll6oxY0WD0&NR=1
Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

CERRUTI , с подобни си играех преди 30 години,от тогава много съм помъдрял.
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

CERRUTI написа:Колеги колкото и да преговаряме закона тапанарите по пътя няма да се свършат...
Преди малко като се прибирах от работа един толуп от лява лента без мигач направи десен завой и ме засече, избегнах удар и след малко пак същия пак ме засече без мигач и в опасна близост(стана на Вагон ресторанта на Красна поляна) светнах му къси,дълги а той ми бие спирачки да ме стресне...настигнах го на светофара на пазара на Кр.поляна и отидох да му искам обяснение защото ми беше кипнало,какво мислите че направи?Слезе от колата и тръгна с шут към мен,самоче не беше уцелил човака...понамачкахмесе малко,надделях му,дойде един човек и ни разтърва и тоя извади нож...това е втория път когато съжалих че не съм си взел пистолета....
не да го използвам но знае ли се?!?!?
"По добре да
носиш оръжието и да не ти трябва да го използваш,отколкото да потрябва и да не го носиш!!!!"
много си прав и с новите поправки в здп ще се справим някак,ама с тъпанарите по пътя няма оправия.то не е един не са два.малко си го понамачкал даже.главата да си му бил счупил.ами и ножове имат и там дето е един тъпанар и друг ще има.даже и перах можеш да отнесеш за тва че си прав.те за тва даваме по 1000 жертви на година.ами не виждам начин как да им обясниш на такива(освен дървото в главата)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

бе аз това май вече го качих някьде...ако може някой да ми го обясни,че аз не можах :lol:

Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Кво не можеш да си обясниш, иска да завие, па тия наглите 100 коли и влезнали в насрешното! Софийско всекидневие :smt047 :smt047 :smt047 Някой е завъртял знака на обратно и от там идва проблема :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

:lol: :lol: сещам се следния виц:
неква мутра карал в насрещното по магистралата с внушителна скорост и чул по радиото да сьобщават следното"внимание,опасен маняк е навлязьл в насрещното движение на магистрала еди коя си и кара с превишена скорост..."той изругал и казал"еее,голема работа-влезнал некьв в насрещното и КВО?я глей в МОЙТО насрещно КОЛКО СА" :lol: :lol: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа::lol: :lol: сещам се следния виц:
неква мутра карал в насрещното по магистралата с внушителна скорост и чул по радиото да сьобщават следното"внимание,опасен маняк е навлязьл в насрещното движение на магистрала еди коя си и кара с превишена скорост..."той изругал и казал"еее,голема работа-влезнал некьв в насрещното и КВО?я глей в МОЙТО насрещно КОЛКО СА" :lol: :lol: :lol:
Е за тва говорих де :lol: завърa някой наркоман вечерта знака и виж кво става 8)
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”