Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Преговор на закона за пътищата
Модератор: dantho.mihov
- Михалич
- ще става разбирач
А аз още се хиля на тва:5кила написа:тук се разцепих от смехМихалич написа:10. Защо не сте си измили колата? Какво, не видяхте ли синът ми, който стои по-нагоре по улицата с кофа вода и четка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" ......заека се усмихнал и попитал "каква предпочитате?имам с филтьр и без филтьр"...настало неловко мьлчание и накрая лисицата се изцепила "бе кво му говориш бе..не виждаш ли ЧЕ ПАК Е БЕЗ ШАПКА"
та така.."

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Михалич
- ще става разбирач
Ей тука некъв:
Влизам си аз в магазина през студения сезон и съм пазарувал не повече от 5 минути. Излизам и гледам - моторизиран катаджия пише акт. Викам:
- Аре бе пич, дай си почивка.
Той мрачно продължава да пише. Викам.
- Аре бе пич, щ'ти врътна една свирка.
Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми.
- Абе пич, ти си шибан скинар ... аре бе!
Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов. Този път за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от 20 минути. За всяка провокация, той започва нов фиш. Не ме е еня. Моята кола е на по-следващата пресечка. Просто мразя полицаите!

Влизам си аз в магазина през студения сезон и съм пазарувал не повече от 5 минути. Излизам и гледам - моторизиран катаджия пише акт. Викам:
- Аре бе пич, дай си почивка.
Той мрачно продължава да пише. Викам.
- Аре бе пич, щ'ти врътна една свирка.
Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми.
- Абе пич, ти си шибан скинар ... аре бе!
Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов. Този път за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от 20 минути. За всяка провокация, той започва нов фиш. Не ме е еня. Моята кола е на по-следващата пресечка. Просто мразя полицаите!

Fly our flag, we teach them fear
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
- CERRUTI
- сериозен играч
Колеги колкото и да преговаряме закона тапанарите по пътя няма да се свършат...
Преди малко като се прибирах от работа един толуп от лява лента без мигач направи десен завой и ме засече, избегнах удар и след малко пак същия пак ме засече без мигач и в опасна близост(стана на Вагон ресторанта на Красна поляна) светнах му къси,дълги а той ми бие спирачки да ме стресне...настигнах го на светофара на пазара на Кр.поляна и отидох да му искам обяснение защото ми беше кипнало,какво мислите че направи?Слезе от колата и тръгна с шут към мен,самоче не беше уцелил човака...понамачкахмесе малко,надделях му,дойде един човек и ни разтърва и тоя извади нож...това е втория път когато съжалих че не съм си взел пистолета....
не да го използвам но знае ли се?!?!?
"По добре да
носиш оръжието и да не ти трябва да го използваш,отколкото да потрябва и да не го носиш!!!!"
Преди малко като се прибирах от работа един толуп от лява лента без мигач направи десен завой и ме засече, избегнах удар и след малко пак същия пак ме засече без мигач и в опасна близост(стана на Вагон ресторанта на Красна поляна) светнах му къси,дълги а той ми бие спирачки да ме стресне...настигнах го на светофара на пазара на Кр.поляна и отидох да му искам обяснение защото ми беше кипнало,какво мислите че направи?Слезе от колата и тръгна с шут към мен,самоче не беше уцелил човака...понамачкахмесе малко,надделях му,дойде един човек и ни разтърва и тоя извади нож...това е втория път когато съжалих че не съм си взел пистолета....
"По добре да
носиш оръжието и да не ти трябва да го използваш,отколкото да потрябва и да не го носиш!!!!"
Последно промяна от CERRUTI на Сря Фев 13, 2008 9:35 pm, променено общо 1 път.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Михалич,ставаш за сценарист на Слави.Чак жената падна от смях.
CERRUTI,не си прави майтап с личното.Имам го много отдавна,но един път извадиш ли го,трябва да го използваш,тука наистина ме послушай.Този път си натрапвам мнението.
А иначе като си тръгна за Варна,вземам си един куфар с търпение,и нямам проблеми.В София съм карал много по-леко.А как ще е през лятото,бедна ми е фантазията.
CERRUTI,не си прави майтап с личното.Имам го много отдавна,но един път извадиш ли го,трябва да го използваш,тука наистина ме послушай.Този път си натрапвам мнението.
А иначе като си тръгна за Варна,вземам си един куфар с търпение,и нямам проблеми.В София съм карал много по-леко.А как ще е през лятото,бедна ми е фантазията.
- CERRUTI
- сериозен играч
За боен пистолет съм съгласен,аз говорех за такъв пистолет:
http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuEWVY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=Sll6oxY0WD0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=rIQxNRuEWVY&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=Sll6oxY0WD0&NR=1

много си прав и с новите поправки в здп ще се справим някак,ама с тъпанарите по пътя няма оправия.то не е един не са два.малко си го понамачкал даже.главата да си му бил счупил.ами и ножове имат и там дето е един тъпанар и друг ще има.даже и перах можеш да отнесеш за тва че си прав.те за тва даваме по 1000 жертви на година.ами не виждам начин как да им обясниш на такива(освен дървото в главата)CERRUTI написа:Колеги колкото и да преговаряме закона тапанарите по пътя няма да се свършат...
"По добре да
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

неква мутра карал в насрещното по магистралата с внушителна скорост и чул по радиото да сьобщават следното"внимание,опасен маняк е навлязьл в насрещното движение на магистрала еди коя си и кара с превишена скорост..."той изругал и казал"еее,голема работа-влезнал некьв в насрещното и КВО?я глей в МОЙТО насрещно КОЛКО СА"

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Е за тва говорих де5кила написа:![]()
сещам се следния виц:
неква мутра карал в насрещното по магистралата с внушителна скорост и чул по радиото да сьобщават следното"внимание,опасен маняк е навлязьл в насрещното движение на магистрала еди коя си и кара с превишена скорост..."той изругал и казал"еее,голема работа-влезнал некьв в насрещното и КВО?я глей в МОЙТО насрещно КОЛКО СА"![]()
![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.