Къде около Стара Загора

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

grozevm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде около Стара Загора

Мнение от grozevm »

Тец 1 - топлия канал - яко каракуда от порядъка на 700 - 800 гр до кило. На земен и каналета излизат до килограм. За половин ден е идеално за начесване на крастата :)
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

grozevm написа:Тец 1 - топлия канал - яко каракуда от порядъка на 700 - 800 гр до кило. На земен и каналета излизат до килограм. За половин ден е идеално за начесване на крастата :)
Това кило каракуда си е направо трофей :fishing6: Може да се отделят
няколко часа ;)
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Кой е този канал ако не е тайна,да го посетя и аз,че в нашия край много вода и не става за риболов.
Ribarche
dino2
новобранец
новобранец

Мнение от dino2 »

Каналета на ТЕЦ1?!?От къде са се появили?
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

S.Koychev написа:Кой е този канал ако не е тайна,да го посетя и аз,че в нашия край много вода и не става за риболов.
Добре де ,толкова ли е тайна този канал, че никой колега не посмя да драсне два реда поне или на ЛС му отговорете на колегата.
dino2
новобранец
новобранец

Мнение от dino2 »

Каналът е в с.Обручище до Гълъбово.Зимата се завърта плевел и влиза в него,но чак канални сомчета не виждам как биха се появили,освен ако не са зарибени,за което силно се съмнявам.Най-добре се лови с щека или директен.Ако се ползва близалка е по-добре заради течението.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

dino2 написа:Каналът е в с.Обручище до Гълъбово.Зимата се завърта плевел и влиза в него,но чак канални сомчета не виждам как биха се появили,освен ако не са зарибени,за което силно се съмнявам.Най-добре се лови с щека или директен.Ако се ползва близалка е по-добре заради течението.
Плаща ли се нещо , такса , риба .....?
dino2
новобранец
новобранец

Мнение от dino2 »

На самият канал нищо не се плаща.Каналът се влива в топлото езеро на язовира-и то,и студеното-всичко е свободно за риболов с риболовен билет.Има и платена част,но не съм ходил там от години и не знам какви са условията там.
lzla4oszcom
новобранец
новобранец

Мнение от lzla4oszcom »

Вчера на пресевната до помпената вляво от Ягода само около 20 уклея и един костур около 200 гр. . Днес гьола вдясно от пресевната доста уклей но дребен . Понякога и цацата е риба .
trifon4eto
новобранец
новобранец

Мнение от trifon4eto »

dino2 написа:Каналът е в с.Обручище до Гълъбово.Зимата се завърта плевел и влиза в него,но чак канални сомчета не виждам как биха се появили,освен ако не са зарибени,за което силно се съмнявам.Най-добре се лови с щека или директен.Ако се ползва близалка е по-добре заради течението.
Колега не си ли в грешка, канала който е до Гълъбово не е ли ТЕЦ 3. Тец 1 мисля че е край Ковачево
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

[quote="dino2"]На самият канал нищо не се плаща.Каналът се влива в топлото езеро на язовира-и то,и студеното-всичко е свободно за риболов с риболовен билет.Има и платена част,но не съм ходил там от години и не знам какви са условията там.[/qu
Не бийте път напразно - там където е групирана рибата охраната на теца не разрешава да се лови , обикалят често и гонят , защо не дават и те не могат да кажат :fishing12:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”