Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Стара Загора
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде около Стара Загора
Тец 1 - топлия канал - яко каракуда от порядъка на 700 - 800 гр до кило. На земен и каналета излизат до килограм. За половин ден е идеално за начесване на крастата 

- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Това кило каракуда си е направо трофейgrozevm написа:Тец 1 - топлия канал - яко каракуда от порядъка на 700 - 800 гр до кило. На земен и каналета излизат до килограм. За половин ден е идеално за начесване на крастата

няколко часа

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
- S.Koychev
- разбира нещата
Кой е този канал ако не е тайна,да го посетя и аз,че в нашия край много вода и не става за риболов.
Ribarche
Каналета на ТЕЦ1?!?От къде са се появили?
-
- ще става разбирач
Добре де ,толкова ли е тайна този канал, че никой колега не посмя да драсне два реда поне или на ЛС му отговорете на колегата.S.Koychev написа:Кой е този канал ако не е тайна,да го посетя и аз,че в нашия край много вода и не става за риболов.
Каналът е в с.Обручище до Гълъбово.Зимата се завърта плевел и влиза в него,но чак канални сомчета не виждам как биха се появили,освен ако не са зарибени,за което силно се съмнявам.Най-добре се лови с щека или директен.Ако се ползва близалка е по-добре заради течението.
-
- ще става разбирач
Плаща ли се нещо , такса , риба .....?dino2 написа:Каналът е в с.Обручище до Гълъбово.Зимата се завърта плевел и влиза в него,но чак канални сомчета не виждам как биха се появили,освен ако не са зарибени,за което силно се съмнявам.Най-добре се лови с щека или директен.Ако се ползва близалка е по-добре заради течението.
На самият канал нищо не се плаща.Каналът се влива в топлото езеро на язовира-и то,и студеното-всичко е свободно за риболов с риболовен билет.Има и платена част,но не съм ходил там от години и не знам какви са условията там.
-
- новобранец
Вчера на пресевната до помпената вляво от Ягода само около 20 уклея и един костур около 200 гр. . Днес гьола вдясно от пресевната доста уклей но дребен . Понякога и цацата е риба .
-
- новобранец
Колега не си ли в грешка, канала който е до Гълъбово не е ли ТЕЦ 3. Тец 1 мисля че е край Ковачевоdino2 написа:Каналът е в с.Обручище до Гълъбово.Зимата се завърта плевел и влиза в него,но чак канални сомчета не виждам как биха се появили,освен ако не са зарибени,за което силно се съмнявам.Най-добре се лови с щека или директен.Ако се ползва близалка е по-добре заради течението.
-
- ще става разбирач
[quote="dino2"]На самият канал нищо не се плаща.Каналът се влива в топлото езеро на язовира-и то,и студеното-всичко е свободно за риболов с риболовен билет.Има и платена част,но не съм ходил там от години и не знам какви са условията там.[/qu
Не бийте път напразно - там където е групирана рибата охраната на теца не разрешава да се лови , обикалят често и гонят , защо не дават и те не могат да кажат
Не бийте път напразно - там където е групирана рибата охраната на теца не разрешава да се лови , обикалят често и гонят , защо не дават и те не могат да кажат