Телекарп

Модератор: sapuna

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Телекарп

Мнение от Антон Тонев »

hshopov написа:
Антон Тонев написа:Ако ще взимаш телекарп, гледай да не е твърд като кол.Отделно от това, гледай първия водач да е максимално далеч от макродържача, и да е с възможно най големия вътрешен диаметър.Относно монтажа-последно време работя с леко допълнен вариант на патернонстер-а/фидер монтаж/, но пригоден за самозасечка.
Тонка,снимай го това ако имаш мерак да го видим!(за монтажа става дума) :fishing11:
Ще го снимам и ще го кача тук.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Антон Тонев написа:
hshopov написа:
Антон Тонев написа:Ако ще взимаш телекарп, гледай да не е твърд като кол.Отделно от това, гледай първия водач да е максимално далеч от макродържача, и да е с възможно най големия вътрешен диаметър.Относно монтажа-последно време работя с леко допълнен вариант на патернонстер-а/фидер монтаж/, но пригоден за самозасечка.
Тонка,снимай го това ако имаш мерак да го видим!(за монтажа става дума) :fishing11:
Ето колега-дано ти стане ясно от снимките
Изображение
Изображение
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

с този монтаж дори на по малки реки неможе да се лови изглежда ми смешно
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

begleca_sv написа:с този монтаж дори на по малки реки неможе да се лови изглежда ми смешно
Ми, смей си се до насита бе колега.Въобще не ми дреме смешно ли ти е, или ти се плаче.Колегата искаше да му снимам монтажа-ето снимах го.Пък ти в какво състояние на духа си- през оня ми работа е. :evil:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

begleca_sv написа:с този монтаж дори на по малки реки неможе да се лови изглежда ми смешно
:lol: :lol: :lol: Престани с тия реки бе човек хахах! Кой е казал,че това е монтаж за река?! Научи се да четеш преди да пишеш мнение та да не излезе смешно! Тони всичко ми се изясни...благодарско за снимките и не му се връзвай на колегата! Младо момче е а там всичко е до налягането на спермата....като те натисне знаеш как е :lol: :lol: :lol: (шегувам се,не искам да има убидени)
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
begleca_sv
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от begleca_sv »

аз в момента наистина чакам една кака да дойде у нас ама дори на язовир бих заложил на класическия монтаж стопер олово подвижно плоско пак стопер спиралата с една кука отдолу така практикувам аз !
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Ице, колегата му е смешно - не знам дали защото е млад, или заради друго, но показания монтаж от адаша никак не го връзвам с патерностера. Показаното на снимките, според мен, няма нищо общо с която и да е разновидност на системата "Патерностер", дори и:
леко допълнен вариант на патернонстер-а/фидер монтаж/, но пригоден за самозасечка
Така мисля...А пък на мен хич не ми е смешно - сигурно защото не съм вече млад. :( .... Поздрави! :smt039
... :D :drinkers: :smt023
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Не го знам патешки ностер ли е, пуешки ли е :? , но като свидетел мога да кажа само едно - Действа, виждал съм го на практика пред мен, че и на клипчета го има заснето/верно самия монтаж не съм го снимал, а само ваденето на рибата :wink: /.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

lishev_64 написа:Ице, колегата му е смешно - не знам дали защото е млад, или заради друго, но показания монтаж от адаша никак не го връзвам с патерностера. Показаното на снимките, според мен, няма нищо общо с която и да е разновидност на системата "Патерностер", дори и:
леко допълнен вариант на патернонстер-а/фидер монтаж/, но пригоден за самозасечка
Така мисля...А пък на мен хич не ми е смешно - сигурно защото не съм вече млад. :( .... Поздрави! :smt039
... :D :drinkers: :smt023
Нееее бе Тонка...то това нямаше нищо общо с темата в случая! Стана ми интересно и го помолих да го снима! Патентостер го е написал сигурно заради трите клупчета и както и да е ...няма лошо и според мен има логика този монтаж да работи! Проблема беше,че малкия(беглеца) си лови предимно на река и си я обича(супер,няма лошо....и аз искам река ама няма) и си свежда всичко до риболова на река без да чете горните постове! Те това е! Лично аз търсейки шаран по нашите водоеми(изключвам Цанков камък) с такъв монтаж ще привикам каракудата и не бих го ползвал,но там където се лови на качамак...защо не! :drinkers: На Цанков е невъзможно да захраниш с лодка или спомб,че като пуснат веца не знаеш къде ти отива петното, а и бреговете са стръмни та и да не го пуснат...пак гадаеш! :drinkers: Поздрави и от мен!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Първо ,темата не е в правилния раздел!
Второ ,оа.ахте я много!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Риболов на тежко”