Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум

Телекарп
Модератор: sapuna
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Телекарп
Ще го снимам и ще го кача тук.hshopov написа:Тонка,снимай го това ако имаш мерак да го видим!(за монтажа става дума)Антон Тонев написа:Ако ще взимаш телекарп, гледай да не е твърд като кол.Отделно от това, гледай първия водач да е максимално далеч от макродържача, и да е с възможно най големия вътрешен диаметър.Относно монтажа-последно време работя с леко допълнен вариант на патернонстер-а/фидер монтаж/, но пригоден за самозасечка.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ето колега-дано ти стане ясно от снимкитеАнтон Тонев написа:hshopov написа:Тонка,снимай го това ако имаш мерак да го видим!(за монтажа става дума)Антон Тонев написа:Ако ще взимаш телекарп, гледай да не е твърд като кол.Отделно от това, гледай първия водач да е максимално далеч от макродържача, и да е с възможно най големия вътрешен диаметър.Относно монтажа-последно време работя с леко допълнен вариант на патернонстер-а/фидер монтаж/, но пригоден за самозасечка.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- begleca_sv
- кандидат преподавател
с този монтаж дори на по малки реки неможе да се лови изглежда ми смешно
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ми, смей си се до насита бе колега.Въобще не ми дреме смешно ли ти е, или ти се плаче.Колегата искаше да му снимам монтажа-ето снимах го.Пък ти в какво състояние на духа си- през оня ми работа е.begleca_sv написа:с този монтаж дори на по малки реки неможе да се лови изглежда ми смешно

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- hshopov
- разбира нещата
begleca_sv написа:с този монтаж дори на по малки реки неможе да се лови изглежда ми смешно

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- begleca_sv
- кандидат преподавател
аз в момента наистина чакам една кака да дойде у нас ама дори на язовир бих заложил на класическия монтаж стопер олово подвижно плоско пак стопер спиралата с една кука отдолу така практикувам аз !
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- lishev_64
- разбира нещата
Ице, колегата му е смешно - не знам дали защото е млад, или заради друго, но показания монтаж от адаша никак не го връзвам с патерностера. Показаното на снимките, според мен, няма нищо общо с която и да е разновидност на системата "Патерностер", дори и:
.... Поздрави!
...

Така мисля...А пък на мен хич не ми е смешно - сигурно защото не съм вече млад.леко допълнен вариант на патернонстер-а/фидер монтаж/, но пригоден за самозасечка

...

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- antivik
- кандидат преподавател
Не го знам патешки ностер ли е, пуешки ли е
, но като свидетел мога да кажа само едно - Действа, виждал съм го на практика пред мен, че и на клипчета го има заснето/верно самия монтаж не съм го снимал, а само ваденето на рибата
/.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- hshopov
- разбира нещата
Нееее бе Тонка...то това нямаше нищо общо с темата в случая! Стана ми интересно и го помолих да го снима! Патентостер го е написал сигурно заради трите клупчета и както и да е ...няма лошо и според мен има логика този монтаж да работи! Проблема беше,че малкия(беглеца) си лови предимно на река и си я обича(супер,няма лошо....и аз искам река ама няма) и си свежда всичко до риболова на река без да чете горните постове! Те това е! Лично аз търсейки шаран по нашите водоеми(изключвам Цанков камък) с такъв монтаж ще привикам каракудата и не бих го ползвал,но там където се лови на качамак...защо не!lishev_64 написа:Ице, колегата му е смешно - не знам дали защото е млад, или заради друго, но показания монтаж от адаша никак не го връзвам с патерностера. Показаното на снимките, според мен, няма нищо общо с която и да е разновидност на системата "Патерностер", дори и:Така мисля...А пък на мен хич не ми е смешно - сигурно защото не съм вече млад.леко допълнен вариант на патернонстер-а/фидер монтаж/, но пригоден за самозасечка.... Поздрави!
![]()
...![]()
![]()

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Първо ,темата не е в правилния раздел!
Второ ,оа.ахте я много!
Второ ,оа.ахте я много!