BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Re: BG Рибалка

Мнение от Светльо-toxin34 »

то започна реалния риболов, но ...ако някои иска мога да му дам читнат сеиф 29-35 ти разряд с 600 000 000 рубли, таблица за захранване, таблица по локации за турнир максимална тежина, и таблица за турнир максимлно количество. Както и таблица за това на кои локации има риби с максимални точки опит .
Не знам дали тук на лични може да се изпращат файлове, за това ме потърсете на скайп : toxin34

Забравих : версията на играта е 3.7.4- последната възможна за игра оффлайн
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

Здравейте! Имам проблем с играта. С Уиндоус 7 съм и когато стартирам играта графиката отчасти липсва (например въдицата ми се вижда само в частта с макарата, а имената на дестинациите са изписани размазано като отворя картата). Пробвах какво ли не и не иска да се оправи. Ще съм много благодарен на някой, който има представа как мога да разреша проблема. :fishing2:
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

Забравих да кажа, че съм с интел хд вградена карта, инсталирал съм последните драйвъри, обновления, абе всичко което прочетох,че може да го причинява. Кaжете как мога да се справя с тоя проблем:
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 48727v.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 48771s.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря!
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

коя версия на играта си сложил? Ако е много стара, вероятно може да дава някакъв проблем. Пробвайте с по-нова версия. :)
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

preparatos написа:коя версия на играта си сложил? Ако е много стара, вероятно може да дава някакъв проблем. Пробвайте с по-нова версия. :)
Версията е тази, която е в замунда - 2.0.1.30, но това е без значение. На руската 3.6 ми прави същите мизерии. :?
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

...тогава разгледайте сайта на руснаците и попитайте там. Също така пробвайте и с последната версия. Успех.

http://installsoft.ru/viewforum.php?f=42" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

Благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”