BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Re: BG Рибалка

Мнение от Светльо-toxin34 »

то започна реалния риболов, но ...ако някои иска мога да му дам читнат сеиф 29-35 ти разряд с 600 000 000 рубли, таблица за захранване, таблица по локации за турнир максимална тежина, и таблица за турнир максимлно количество. Както и таблица за това на кои локации има риби с максимални точки опит .
Не знам дали тук на лични може да се изпращат файлове, за това ме потърсете на скайп : toxin34

Забравих : версията на играта е 3.7.4- последната възможна за игра оффлайн
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

Здравейте! Имам проблем с играта. С Уиндоус 7 съм и когато стартирам играта графиката отчасти липсва (например въдицата ми се вижда само в частта с макарата, а имената на дестинациите са изписани размазано като отворя картата). Пробвах какво ли не и не иска да се оправи. Ще съм много благодарен на някой, който има представа как мога да разреша проблема. :fishing2:
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

Забравих да кажа, че съм с интел хд вградена карта, инсталирал съм последните драйвъри, обновления, абе всичко което прочетох,че може да го причинява. Кaжете как мога да се справя с тоя проблем:
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 48727v.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 48771s.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря!
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

коя версия на играта си сложил? Ако е много стара, вероятно може да дава някакъв проблем. Пробвайте с по-нова версия. :)
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

preparatos написа:коя версия на играта си сложил? Ако е много стара, вероятно може да дава някакъв проблем. Пробвайте с по-нова версия. :)
Версията е тази, която е в замунда - 2.0.1.30, но това е без значение. На руската 3.6 ми прави същите мизерии. :?
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

...тогава разгледайте сайта на руснаците и попитайте там. Също така пробвайте и с последната версия. Успех.

http://installsoft.ru/viewforum.php?f=42" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
chelebiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от chelebiev »

Благодаря.
mart1to
новобранец
новобранец

Мнение от mart1to »

Добър ден. Понеже темата е доста стара и линоквете за сваляне на играта вече не са активни. Съчетано със спирането на замунда, не мога да намеря от къде да сваля бъгларския вариянт на играта. Много ще съм блаодарен ако някой колега все още има файловете и я шерне да си я изтеглим.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”