Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Модератор: sapuna
Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Що си мислите че се базикаме? Додерче и дъндарец си е истинска стръв и може би някои от вас я познават под името ПЯСЪЧНИК!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами то и "врът" си е много уловиста стръв според мене ! Замааваш , метваш , блесната прави "пльос" във водата и тогава правиш "врът" 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Така е бе Павка ама все пак "врът" не ме впечатлява като стръв мисля си че е по важно какво има на вирбела!
Поздрави!
Поздрави!
Бат Стан тези дни ще пробвам на едно място да видим дали ще има снимки за галерията за стръвта ще мисля може и на врът с по голям прът или на някоя по екзотична стъвБат Стан написа:А на врът опитвал ли си?L I S написа:Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърваdimi написа:А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
Последно промяна от L I S на Чет Фев 28, 2008 9:29 pm, променено общо 1 път.
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърва[/quote]
А на врът опитвал ли си?[/quote]
Бат Стан тези дни ще пробвам на едно място да видим дали ще има снимки за галерията за стръвта ще мисля може и на врът с по голям път или на някоя по екзотична стъв[/quote]
L I S ти какво имаш предвид под екзотична стръв аз вече два пъти пробвам на една много готина екзотична стръв(един приятел ми я каза) и наистина имам голям успех (ама е малка и трудно се закача).
А на врът опитвал ли си?[/quote]
Бат Стан тези дни ще пробвам на едно място да видим дали ще има снимки за галерията за стръвта ще мисля може и на врът с по голям път или на някоя по екзотична стъв[/quote]
L I S ти какво имаш предвид под екзотична стръв аз вече два пъти пробвам на една много готина екзотична стръв(един приятел ми я каза) и наистина имам голям успех (ама е малка и трудно се закача).
И все пак каква е разликата межзу додерчето и дъндареца. Сигурно е като един чичка, дето ловеше черна мряна на попово прасе на Джерман преди 17 години. На дребното попово прасе казваше Луле, а на едрото - Лале. И вика - вземи това Луле, а ми дай онова Лале.dimi написа:Що си мислите че се базикаме? Додерче и дъндарец си е истинска стръв и може би някои от вас я познават под името ПЯСЪЧНИК!
Бат Стан написа:И все пак каква е разликата межзу додерчето и дъндареца. Сигурно е като един чичка, дето ловеше черна мряна на попово прасе на Джерман преди 17 години. На дребното попово прасе казваше Луле, а на едрото - Лале. И вика - вземи това Луле, а ми дай онова Лале.dimi написа:Що си мислите че се базикаме? Додерче и дъндарец си е истинска стръв и може би някои от вас я познават под името ПЯСЪЧНИК!
Донякъде е така както с чичката само че ние ги определяме на мъжко и женско! Додерче е женската а дъндарец е мъжкия и все пак има разлика в кълването мисля си че на дъндарец повече си взима!
Поздрави!
Последно промяна от dimi на Чет Фев 28, 2008 1:34 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов
dimi написа:...все пак има разлика в кълването мисля си че на мъжкия повече си взима!
Поздрави!
Баси

Павел Иванов
Павел Иванов
Само не разбрах какво общо има между яденето и сексаПавел Иванов написа:dimi написа:...все пак има разлика в кълването мисля си че на мъжкия повече си взима!
Поздрави!
БасиТам къдет ги ловиш рибетата явно или са сал женски или женските са умешани с некоя риба педераст

- Павел Иванов
Тц , нема да я ползвам и то не за друго ами щото изотдавна не ловя пъстърва на стръв изключая в рибарник
Инак как да нема общо с яденето и е... ? Ми нал кат го набучиш унуй си е живо и след като е мъжко още работи та .......

Павел Иванов
Павел Иванов
Незнам като го бодна кво още му работи ама си фата риба!Павел Иванов написа:Тц , нема да я ползвам и то не за друго ами щото изотдавна не ловя пъстърва на стръв изключая в рибарникИнак как да нема общо с яденето и е... ? Ми нал кат го набучиш унуй си е живо и след като е мъжко още работи та .......
![]()
![]()

Павле те ти ако ми кажеш къде живее додерчето те признавам за пстърваджияdimi написа:Незнам като го бодна кво още му работи ама си фата риба!Павел Иванов написа:Тц , нема да я ползвам и то не за друго ами щото изотдавна не ловя пъстърва на стръв изключая в рибарникИнак как да нема общо с яденето и е... ? Ми нал кат го набучиш унуй си е живо и след като е мъжко още работи та .......
![]()
![]()

На който му върви в риболова не му върви в любовта
- Павел Иванов
И да знаех що е туй извъобще не бих се имал за пъстърваджия благодарение на това
Още неколко месеца ще устискаме да забранят риболова на пъстърва със стръв по реките и след това няма и да ми е нужно 

Павел Иванов
Павел Иванов
Аз Павка не се имам за пастърваджия!Въпроса е че има всякакъв вид риболов не само с изкуствени примамки всеки сам решава с каква стръв да ходи! А що се отнася до забраната на естествена стръв това ми е последна грижа щот ние си имаме и си пазим реките и моем да си ходим с квот си решим!

-
- учете се от него
"Силикат" , от там , (от силиконовата долина)- "електронен червей" иначе "лежляк"- светлосив до сивочерен на цвят , изключително издръжлив и на кука и на съхранение. Съхранява се в хладилник , в кутия с капак с дупки( тези за торен и земен са идеални). На дъното на кутията трябва да има вода която да покрива не-повече от 50% тялото на лежляците!!!!! Издържа с месеци при това съхранение , убиец на едри мряни кефали и пъстърви , едно към едно е най-добрата стръв за тях. Обитава малки поточета с чиста вода които се вливат в реките , под шума и в пясък между камъни , събира се много трудно , но резултата е зашеметяващ , отделно дето с един лежляк могат да се хванат доста риби преди да се сгомнясаПавел Иванов написа:И да знаех що е туй извъобще не бих се имал за пъстърваджия благодарение на товаОще неколко месеца ще устискаме да забранят риболова на пъстърва със стръв по реките и след това няма и да ми е нужно

п.п. нормално трябва някой дето знае за какво става дума да те заведе и да ти покаже какво ,къде и как!
- Прикачени файлове
-
- aab.jpg (20.88 KiB) Преглеждано 1406 пъти