РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Мнение от dimi »

Що си мислите че се базикаме? Додерче и дъндарец си е истинска стръв и може би някои от вас я познават под името ПЯСЪЧНИК!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ами то и "врът" си е много уловиста стръв според мене ! Замааваш , метваш , блесната прави "пльос" във водата и тогава правиш "врът" :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Така е бе Павка ама все пак "врът" не ме впечатлява като стръв мисля си че е по важно какво има на вирбела!
Поздрави!
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

Бат Стан написа:
L I S написа:
dimi написа:А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърва
А на врът опитвал ли си?
Бат Стан тези дни ще пробвам на едно място да видим дали ще има снимки за галерията за стръвта ще мисля може и на врът с по голям прът или на някоя по екзотична стъв
Последно промяна от L I S на Чет Фев 28, 2008 9:29 pm, променено общо 1 път.
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърва[/quote]

А на врът опитвал ли си?[/quote]

Бат Стан тези дни ще пробвам на едно място да видим дали ще има снимки за галерията за стръвта ще мисля може и на врът с по голям път или на някоя по екзотична стъв[/quote]

L I S ти какво имаш предвид под екзотична стръв аз вече два пъти пробвам на една много готина екзотична стръв(един приятел ми я каза) и наистина имам голям успех (ама е малка и трудно се закача).
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

dimi написа:Що си мислите че се базикаме? Додерче и дъндарец си е истинска стръв и може би някои от вас я познават под името ПЯСЪЧНИК!
И все пак каква е разликата межзу додерчето и дъндареца. Сигурно е като един чичка, дето ловеше черна мряна на попово прасе на Джерман преди 17 години. На дребното попово прасе казваше Луле, а на едрото - Лале. И вика - вземи това Луле, а ми дай онова Лале.
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Бат Стан написа:
dimi написа:Що си мислите че се базикаме? Додерче и дъндарец си е истинска стръв и може би някои от вас я познават под името ПЯСЪЧНИК!
И все пак каква е разликата межзу додерчето и дъндареца. Сигурно е като един чичка, дето ловеше черна мряна на попово прасе на Джерман преди 17 години. На дребното попово прасе казваше Луле, а на едрото - Лале. И вика - вземи това Луле, а ми дай онова Лале.

Донякъде е така както с чичката само че ние ги определяме на мъжко и женско! Додерче е женската а дъндарец е мъжкия и все пак има разлика в кълването мисля си че на дъндарец повече си взима!
Поздрави!
Последно промяна от dimi на Чет Фев 28, 2008 1:34 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

dimi написа:...все пак има разлика в кълването мисля си че на мъжкия повече си взима!
Поздрави!

Баси :shock: Там къдет ги ловиш рибетата явно или са сал женски или женските са умешани с некоя риба педераст :roll:

Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Павел Иванов написа:
dimi написа:...все пак има разлика в кълването мисля си че на мъжкия повече си взима!
Поздрави!

Баси :shock: Там къдет ги ловиш рибетата явно или са сал женски или женските са умешани с некоя риба педераст :roll:
Само не разбрах какво общо има между яденето и секса :roll: ?И Павка ако ползваш тази стръв внимаваи да не те ощипе че после пораженията са огромни! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тц , нема да я ползвам и то не за друго ами щото изотдавна не ловя пъстърва на стръв изключая в рибарник :wink: Инак как да нема общо с яденето и е... ? Ми нал кат го набучиш унуй си е живо и след като е мъжко още работи та ....... :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Павел Иванов написа:Тц , нема да я ползвам и то не за друго ами щото изотдавна не ловя пъстърва на стръв изключая в рибарник :wink: Инак как да нема общо с яденето и е... ? Ми нал кат го набучиш унуй си е живо и след като е мъжко още работи та ....... :lol: :lol: :lol:
Незнам като го бодна кво още му работи ама си фата риба! :P
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

dimi написа:
Павел Иванов написа:Тц , нема да я ползвам и то не за друго ами щото изотдавна не ловя пъстърва на стръв изключая в рибарник :wink: Инак как да нема общо с яденето и е... ? Ми нал кат го набучиш унуй си е живо и след като е мъжко още работи та ....... :lol: :lol: :lol:
Незнам като го бодна кво още му работи ама си фата риба! :P
Павле те ти ако ми кажеш къде живее додерчето те признавам за пстърваджия :axe:
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

И да знаех що е туй извъобще не бих се имал за пъстърваджия благодарение на това :wink: Още неколко месеца ще устискаме да забранят риболова на пъстърва със стръв по реките и след това няма и да ми е нужно :D

Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Аз Павка не се имам за пастърваджия!Въпроса е че има всякакъв вид риболов не само с изкуствени примамки всеки сам решава с каква стръв да ходи! А що се отнася до забраната на естествена стръв това ми е последна грижа щот ние си имаме и си пазим реките и моем да си ходим с квот си решим! :lol: :wink: :lol:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Павел Иванов написа:И да знаех що е туй извъобще не бих се имал за пъстърваджия благодарение на това :wink: Още неколко месеца ще устискаме да забранят риболова на пъстърва със стръв по реките и след това няма и да ми е нужно :D
"Силикат" , от там , (от силиконовата долина)- "електронен червей" иначе "лежляк"- светлосив до сивочерен на цвят , изключително издръжлив и на кука и на съхранение. Съхранява се в хладилник , в кутия с капак с дупки( тези за торен и земен са идеални). На дъното на кутията трябва да има вода която да покрива не-повече от 50% тялото на лежляците!!!!! Издържа с месеци при това съхранение , убиец на едри мряни кефали и пъстърви , едно към едно е най-добрата стръв за тях. Обитава малки поточета с чиста вода които се вливат в реките , под шума и в пясък между камъни , събира се много трудно , но резултата е зашеметяващ , отделно дето с един лежляк могат да се хванат доста риби преди да се сгомняса :D Павле , понеже си фен на изкуствените примамки ти поствам картинка на муха-лежляк(силикат, електронен и т.н.)

п.п. нормално трябва някой дето знае за какво става дума да те заведе и да ти покаже какво ,къде и как!
Прикачени файлове
aab.jpg
aab.jpg (20.88 KiB) Преглеждано 1405 пъти
Изображение
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”